Aynen oyle yapıyorum kuzum kötü düşünce gelince zikir çekiyorum . Namaz kıloyorum yasın okuyorum . Ozaman rahatlama geliyoKötü şeyleri at kafandan kuzum sakın okuma da böylr şeyleri araştırma hiç. Bol duanı et ayetel kürsi oku rahatla. Ağrın geçiyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Dediğim gibi anca geçmeyen lekelenme geçmeyen ağrı açık renk kanama tehlikeli.
Evet canım ya. Ben de maden suyunu yasaklayacağını hiç düşünmemiştim. 12.haftaya kadar yasak sonra günde 2 tane vercem dediKuzum ilk gebeliğimde her gün 1 tanr maden suyu iç demişti bana ..
bu doktorlarında her biri bişey konusuyo
Ben hiç sevmem zatende öyle demişti .Evet canım ya. Ben de maden suyunu yasaklayacağını hiç düşünmemiştim. 12.haftaya kadar yasak sonra günde 2 tane vercem dedi
Ben seviyorum da maden suyunu ama işte şimdilik böyle.Ben hiç sevmem zatende öyle demişti .
Bana iğrenç geliyo
Zorla 1 yudum belki ..
Ay size bişey dicem şoka girceniz . Demin tartıya çıktım ve ne görem
58 kilo olmusum hayırlı ugurlunolsun
Toktum . Açken herhalde 57 falanımdır
Merhaba hoşgeldin :)Beni de listeye alın lütfeenn
Ben de tartıda kesin bir artı 2 gorucem ya..Eve gidince tartilayimBen hiç sevmem zatende öyle demişti .
Bana iğrenç geliyo
Zorla 1 yudum belki ..
Ay size bişey dicem şoka girceniz . Demin tartıya çıktım ve ne görem
58 kilo olmusum hayırlı ugurlunolsun
Toktum . Açken herhalde 57 falanımdır
Aynen ya şuan stresteuım biliyosun nolcak diye :)Ben seviyorum da maden suyunu ama işte şimdilik böyle.
Ay ben biraz kilo verdim kuzum. Bi kaç gündür bulantılarım çok arttı. 55.7 yle falan hamile kaldım sanırım, dün tam 55.0 dım. Sağlıklı olalım biz de bebişler de, çok kilo almayalım özellikle şu ilk 3 ay
Söyledin mi kuzum ailene :)Ben de tartıda kesin bir artı 2 gorucem ya..Eve gidince tartilayim
Merhaba çanakkaledenimMerhaba hoşgeldin :)
Konsumalara sürekli katılırsan tabı kı nerdensın ?
EveeetSöyledin mi kuzum ailene :)
Kaç yıllık evlisin , çalışıyormusun ? Ne zamandır bebek istiyorsınuz ? Çocugunuz varmı anlat tanıyalım :))Merhaba çanakkaledenim
Ay nasıl sevinmişlerdirEveeetCok şükür canım anne ve kardeş kismi biliyor,bir de her derdime ortak kuzenim ve sizler
Yarın akşam Ataşehir de nişana katilacagiz,10da bitiyormus,ordan kendi evimize gecicez 4-5 saatlik yol olucak ve o günün sabahi pazartesi,dinlenmeden 6 saat ders
Trakyaya çok kar yağsa da okullar tatil olsa,amin
Kayınvalidem agladiAy nasıl sevinmişlerdirinşallah tatil olurrrrr
Benımkide ağlamıştı .Kayınvalidem agladiÇok tatlı ya,inşallah hep böyle oluruz..Ay amin caniim Disarda oynayanlar başladı gungorende,yarında karliymis oh oh
Oyy senin baya ağır geçiyomuş canım. Benim o kadar kötü geçmiyo hafifti bulantılarım ama 3 gündür falan biraz arttı sarstı beniAynen ya şuan stresteuım biliyosun nolcak diye :)
Bi kalp atışını duysam rahatlıcam .
Zaten birkaç güne başlat benım bulantılarda geçen 1 haftada 4 kilo vermiştim benım biraz ağır geçiyo sanırım
Muhammed derse yine anlicaz ki o ismini düşünmüş bile kendinceBenımkide ağlamıştı .
Hatta ertesi gün oğlun oluyodu ismide Muhammed di falan diyodu
Çaktırmadan isim mi söylüyodu anlamadım
Bakalım rabbım nasip ederde kalp atışı duyarsak hamileyim dediğim yine ruya görmüş olcakmı merak ediyorum
Insallah olmazsin cnm dayanabilirsen bana uyar
Ben fikirde istemiyorum maalesef :)Muhammed derse yine anlicaz ki o ismini düşünmüş bile kendince
İsim olayında büyüklerin fikir vermelerine tamam ama diretmelerine no
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?