Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle yapıyorum kuzum kötü düşünce gelince zikir çekiyorum . Namaz kıloyorum yasın okuyorum . Ozaman rahatlama geliyo

Kuzum ilk gebeliğimde her gün 1 tanr maden suyu iç demişti bana ..
bu doktorlarında her biri bişey konusuyo
Evet canım ya. Ben de maden suyunu yasaklayacağını hiç düşünmemiştim. 12.haftaya kadar yasak sonra günde 2 tane vercem dedi

Evet canım ya. Ben de maden suyunu yasaklayacağını hiç düşünmemiştim. 12.haftaya kadar yasak sonra günde 2 tane vercem dedi
Ben hiç sevmem zatende öyle demişti .
Bana iğrenç geliyo
Zorla 1 yudum belki ..

Ay size bişey dicem şoka girceniz . Demin tartıya çıktım ve ne görem

58 kilo olmusum hayırlı ugurlunolsun
Toktum . Açken herhalde 57 falanımdır

Ben seviyorum da maden suyunu ama işte şimdilik böyle.
Ay ben biraz kilo verdim kuzum. Bi kaç gündür bulantılarım çok arttı. 55.7 yle falan hamile kaldım sanırım, dün tam 55.0 dım. Sağlıklı olalım biz de bebişler de, çok kilo almayalım özellikle şu ilk 3 ay

Ben de tartıda kesin bir artı 2 gorucem ya..Eve gidince tartilayim

Aynen ya şuan stresteuım biliyosun nolcak diye :)
Bi kalp atışını duysam rahatlıcam .
Zaten birkaç güne başlat benım bulantılarda geçen 1 haftada 4 kilo vermiştim benım biraz ağır geçiyo sanırım

Söyledin mi kuzum ailene :)
EveeetCok şükür canım anne ve kardeş kismi biliyor,bir de her derdime ortak kuzenim ve sizler
Yarın akşam Ataşehir de nişana katilacagiz,10da bitiyormus,ordan kendi evimize gecicez 4-5 saatlik yol olucak ve o günün sabahi pazartesi,dinlenmeden 6 saat ders
Trakyaya çok kar yağsa da okullar tatil olsa,amin

Merhaba çanakkaledenim
Kaç yıllık evlisin , çalışıyormusun ? Ne zamandır bebek istiyorsınuz ? Çocugunuz varmı anlat tanıyalım :))

Ben İstanbul da oturuyorum . 1 aydır ev hanımıyım
2 kedim var . 1 düşüğüm var. Şuan tekrar hamileyim . Olursa ilk çocugum olucak . Veeeee yaşım 25

Ay nasıl sevinmişlerdir inşallah tatil olurrrrr

Kayınvalidem agladi Çok tatlı ya,inşallah hep böyle oluruz..Ay amin caniim Disarda oynayanlar başladı gungorende,yarında karliymis oh oh
Benımkide ağlamıştı .
Hatta ertesi gün oğlun oluyodu ismide Muhammed di falan diyodu
Çaktırmadan isim mi söylüyodu anlamadım

Bakalım rabbım nasip ederde kalp atışı duyarsak hamileyim dediğim yine ruya görmüş olcakmı merak ediyorum

Oyy senin baya ağır geçiyomuş canım. Benim o kadar kötü geçmiyo hafifti bulantılarım ama 3 gündür falan biraz arttı sarstı beni

Muhammed derse yine anlicaz ki o ismini düşünmüş bile kendince
İsim olayında büyüklerin fikir vermelerine tamam ama diretmelerine no

Muhammed derse yine anlicaz ki o ismini düşünmüş bile kendince
İsim olayında büyüklerin fikir vermelerine tamam ama diretmelerine no
Ben fikirde istemiyorum maalesef :)
Benim çocuklarımın ismi belli .
Ne benım ailem ne eşimin ailesi karışamaz . Kendi doğurduklarına koymuslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…