- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Kaç yıllık evlisin , çalışıyormusun ? Ne zamandır bebek istiyorsınuz ? Çocugunuz varmı anlat tanıyalım :))
Ben İstanbul da oturuyorum . 1 aydır ev hanımıyım
2 kedim var . 1 düşüğüm var. Şuan tekrar hamileyim . Olursa ilk çocugum olucak . Veeeee yaşım 25
Hadi inşallah bu ay bebeğine kavusursun :)İstanbuldan gelin geldim buraya,31 yaşındayım 8 aydır evliyim, bir köpeğimiz var hemen bebeğimiz olsun istedik 2 ay korunduk.
bir kimyasal gebeliğim var bugün çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım bende de başladı anlıyacağınız
Hadi inşallah bu ay bebeğine kavusursun :)
Bat tarihin nedir ?
Normalde 1 yıl dolmadan herhangı bir işlem yapmıyorlat ama şaşırdım :)
Bu arada bende hamılr kalmadan önceki ay kimyasal yaşadım .
Beklenilen Adet tarihi yani regl tarihin canım :)Bat ne ola kiregli mi
Alışıcam kısaltmalara :) 11 martBeklenilen Adet tarihi yani regl tarihin canım :)
Mart ayında buyuk bir patlama beklıyoruz .Alışıcam kısaltmalara :) 11 mart
Rabbim hepimize hayırlısını versin ..Mart ayında buyuk bir patlama beklıyoruz .
İnşallah sende hamile olanların arasında olursun
AminnRabbim hepimize hayırlısını versin ..
evet 10 gün geçince yap :)Kızlar ya benim akıntılarim bitmedi ya ve regl gelmedi biz korunmayı birakali 1 hafta felan oldu ben adet olacagim zaten diye önemsemedim ama şimdi birşeyler olabilir mi diye şüphelenmeye başladım gebelik ve ovu testim var en son korunmasız iliskiden 10 gün geçince yapayım dimi test kızlarH E morcivertkedi can09e tecrübeli arkadaşlar valla ben ne yapacagimi şaşırdım bı akıl verin
güzeldir de çok pahalı yaBiz genelde Emsey e geliyoruz kuzum :))
Oğlanın dr u orda bende eşimde hasta olursak falan hep ordayız şimdi endokrin dr umu da değiştiricem ordakini denicem.
Emseyden vazgeçemiyoruz :))))
4 yıldır ordayız doğumda falan ama çokk memnun kalmıştım yine olsa zaten doğumda orda olur.
Tamam canım regl olmazsam yapacağımevet 10 gün geçince yap :)
güzeldir de çok pahalı yadoğum şimdi kaç oldu? 4500 falan olmuştur normal doğum
Biz çıktık oynadık eşimle
Kızz bu saatte mahallenin öocukları hala sokakta oynuyokarÇok soğuk yemedi valla bugün için zaten halsizdim uyuya kalmışım simdi kaldırdı esim
Medicalparkta en son 6 diyolardıevet 10 gün geçince yap :)
güzeldir de çok pahalı yadoğum şimdi kaç oldu? 4500 falan olmuştur normal doğum
Kızz bu saatte mahallenin öocukları hala sokakta oynuyokar
Oynarken ısınıyosun zaten hamıle olmasam kayakta kayardımda neyse şimdi sakata gelmeyel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?