Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sade icemiyorum meyveli olunca doktor yasakladi bana

Aslında hiçbir hissiyatım yoktu canım cinsiyet konusunda ama bi kaç gündür kız mı acaba diye içimden geçiriyorum :) sen hissediyo musun bi şey canım
Hissetmek degil benimki de orgu isliyorum nedense hep erkeklere gore model bakiyorum farkinda olmadan eskiden hep pembe seyler dikkati mi cekiyordu simdi ise maviler tugaf bir durum

Demekki gercekten zararli simdi bana turk kahvesi dahil butun kahveler de yasak kola gazoz bitki cayi zaten yasakmista

Medicalparkta en son 6 diyolardı
Yarı yarıya indirim olur 3 e yaptırırız Allah nasip ederse
3e indirseler medicale giderim valla. normal doğuma da o kadar para vermek hiç içimden gelmez doğrusu. herşeyi ben yapıyorum. şuanki doktorumda 2700₺ doğum. 3den fazla vermem

3e indirseler medicale giderim valla. normal doğuma da o kadar para vermek hiç içimden gelmez doğrusu. herşeyi ben yapıyorum. şuanki doktorumda 2700₺ doğum. 3den fazla vermem
Eşim eski çalışan oldugu için hersey yarıyarıya kuzum . Muayene ücretlerimde 75 mesela. Normalde 150 alıyolardı . Tabı yılbaşı noldu blmıyorum :)

Ha yok canim ben Istanbul da yasamiyorum
He bende medicalpark sandım şook yaşıyacaktım
Butun medixal grubu aynı canım biraz pahalı .
Ordaki doktorum sevdiğim için oraya gidiyorum .
Hem eşim ordaki herkesi tanıyor . Nazımız geçiyor .
Randevuya geç klsak bile kızlar hemen araya sıkıştırıyor :)

Gercekten hastanede tanidik olmasi cok cok iyi insana cok yardimci oluyorlar sanslisin desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…