- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Alışıcam kısaltmalara :) 11 mart
Kızzz bu saatte ne açmasıİyi geceler kzlar
Eşim işten gelcek bu saatte açma yaptım sürprizadama iyi bakmam lazm bidaki ay lazm olablr
Üstelik ben diyetteyim ve yemiyorum
Aynen kuzum çok durmadan girdim . Öyle bi ceee eeeee yaptımBurda kimsecikler çıkmamışaman boşver dikkat et kar bu mazallah allah korusun ters bi haraket yaparsın
Napim kız işyerinde yemeği beğenmemiş aç adamKızzz bu saatte ne açmasıallah iyiliğini versin lönkkk diye oturur adamın mideyee
Aynen kuzum çok durmadan girdim . Öyle bi ceee eeeee yaptım
Evet kar varNapim kız işyerinde yemeği beğenmemiş aç adam
İstanbul buz gibi karlı bide çay demledim
Yesin sıcacık :)
Allah iyiliğini versin hiç gülcem yoktu
Ben yemicem kz benimki yesede kg almaz zatiEvet kar var
Ayy çok zararlı kuzu daha sağlıklı seyler yesın bu saatte direk yağ onlar
Afiyet olsumm sizer
Ben sade icemiyorum meyveli olunca doktor yasakladi banaHamile pantolonlarini kuzum..
Su yasimdayim hic duymadim kuzum.. 1 2 madensuyundan hic bi zarar gelmez ayrica faydali diye biliyorum.
Sag sol olayini duydum fakat o da degisiyor kuzum.. hayirlisi saglikla gelsin de..
Canim 1 hafta olmus korunmayi birakali.. sen simdilik akisa birak bence 2 3 kala da testini yaparsin bence.
Hissetmek degil benimki de orgu isliyorum nedense hep erkeklere gore model bakiyorum farkinda olmadan eskiden hep pembe seyler dikkati mi cekiyordu simdi ise maviler tugaf bir durumAslında hiçbir hissiyatım yoktu canım cinsiyet konusunda ama bi kaç gündür kız mı acaba diye içimden geçiriyorum :) sen hissediyo musun bi şey canım
Demekki gercekten zararli simdi bana turk kahvesi dahil butun kahveler de yasak kola gazoz bitki cayi zaten yasakmistaBana da yasak dedi. Özellikle sordum çok şişiyorum hazımsızlık yaşıyorum soda içebilir miyim diye. Şimdilik yadak 12.haftaya kadar dedi. 12.haftadan sonra günde 2 tane kadar ben kendim iç dicem sana ama 1 saat önceden bardağa dökceksin asiti gitcek dedi. Şimdilik yasak yani canım
Onuda hiç içmedim ağzım kokar diye :)Ben yemicem kz benimki yesede kg almaz zati
Zaten kırk yılda bi yaparm
Bize anca soğan suyu
3e indirseler medicale giderim valla. normal doğuma da o kadar para vermek hiç içimden gelmez doğrusu. herşeyi ben yapıyorum. şuanki doktorumda 2700₺ doğum. 3den fazla vermemMedicalparkta en son 6 diyolardı
Yarı yarıya indirim olur 3 e yaptırırız Allah nasip ederse
Eşim eski çalışan oldugu için hersey yarıyarıya kuzum . Muayene ücretlerimde 75 mesela. Normalde 150 alıyolardı . Tabı yılbaşı noldu blmıyorum :)3e indirseler medicale giderim valla. normal doğuma da o kadar para vermek hiç içimden gelmez doğrusu. herşeyi ben yapıyorum. şuanki doktorumda 2700₺ doğum. 3den fazla vermem
Neden bu kadar pahali yaaa bizim indirim falan olmadan 60 liraEşim eski çalışan oldugu için hersey yarıyarıya kuzum . Muayene ücretlerimde 75 mesela. Normalde 150 alıyolardı . Tabı yılbaşı noldu blmıyorum :)
Medicalpark mı ?Neden bu kadar pahali yaaa bizim indirim falan olmadan 60 lira
Ha yok canim ben Istanbul da yasamiyorumMedicalpark mı ?
He bende medicalpark sandım şook yaşıyacaktımHa yok canim ben Istanbul da yasamiyorum
Gercekten hastanede tanidik olmasi cok cok iyi insana cok yardimci oluyorlar sanslisin desene.He bende medicalpark sandım şook yaşıyacaktım
Butun medixal grubu aynı canım biraz pahalı .
Ordaki doktorum sevdiğim için oraya gidiyorum .
Hem eşim ordaki herkesi tanıyor . Nazımız geçiyor .
Randevuya geç klsak bile kızlar hemen araya sıkıştırıyor :)
çok şanslısın :)Eşim eski çalışan oldugu için hersey yarıyarıya kuzum . Muayene ücretlerimde 75 mesela. Normalde 150 alıyolardı . Tabı yılbaşı noldu blmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?