- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Belki de malum oluyodur canım :)Hissetmek degil benimki de orgu isliyorum nedense hep erkeklere gore model bakiyorum farkinda olmadan eskiden hep pembe seyler dikkati mi cekiyordu simdi ise maviler tugaf bir durum
Bana da yasak kahveler canım. Türk kahvesi 3-4 günde bir içebilirsin dedi. Çay da çok açık olarak günde 1-2 tane iç dedi. Asitli içecekler ve bitki çaylarının hepsi yasakDemekki gercekten zararli simdi bana turk kahvesi dahil butun kahveler de yasak kola gazoz bitki cayi zaten yasakmista
Eşim eski çalışan oldugu için hersey yarıyarıya kuzum . Muayene ücretlerimde 75 mesela. Normalde 150 alıyolardı . Tabı yılbaşı noldu blmıyorum :)
Hissetmek degil benimki de orgu isliyorum nedense hep erkeklere gore model bakiyorum farkinda olmadan eskiden hep pembe seyler dikkati mi cekiyordu simdi ise maviler tugaf bir durum
Eskiden çalışıyodu kuzum . Ama asıl işide hastaneler oldugu için bütün hastanelerde hatrı vardır :)Hastanhanede mi çalışıyo canm eşin? :)
Amin canım çok teşekkürler, inşallahEn güzel annHayirli olsun canımm..Allah devamını getirsin sağlıkla inşallah..
İnşallah canım benim, amin, çok teşekkürlerAyyy masallah canim hep guzel guzel devam atsin kalbi
Günaydın
Kaldı 6 fitil
Daha adet olacagim
Sonra adet olmamayı bekliycem
Niye daha oönc cikarttirmadim ki ?
Yok kuzum herhangi bir sey kasiklarda dolgunluk hissediyorum azcik... bakalim heyecan dorukta.. sende belirti var mi? Sen ne zaman yapcan hcg testini?Günaydın kızlar
can09e Maria26 15yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
Hiçbirşey yok bende canımYok kuzum herhangi bir sey kasiklarda dolgunluk hissediyorum azcik... bakalim heyecan dorukta.. sende belirti var mi? Sen ne zaman yapcan hcg testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?