Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki gercekten zararli simdi bana turk kahvesi dahil butun kahveler de yasak kola gazoz bitki cayi zaten yasakmista
Bana da yasak kahveler canım. Türk kahvesi 3-4 günde bir içebilirsin dedi. Çay da çok açık olarak günde 1-2 tane iç dedi. Asitli içecekler ve bitki çaylarının hepsi yasak

Hissetmek degil benimki de orgu isliyorum nedense hep erkeklere gore model bakiyorum farkinda olmadan eskiden hep pembe seyler dikkati mi cekiyordu simdi ise maviler tugaf bir durum

Haha aynı durum bende de var yıllarca bi kızım olsun diye düşündüm adını koydum evlendim çocuk yapmaya karar verdik erkek cocu hissi geldi içime eşime itiraf edemedim çünkü kiz kız diyordum birgün konuşurken söyledim oda aynı şey bendede oldu yanlış anlarsın diye söylemedim dedi kısmet vardır her şeyde bi hayır

Günaydın
Kaldı 6 fitil
Daha adet olacagim
Sonra adet olmamayı bekliycem

Niye daha oönc cikarttirmadim ki ?

Boşuna kendine kızma herşeyin bir zamanı var sonuçta bir şeyler sebep oluyor kendine böyle stres yaparsan vucudunuda etkilersin vakti zamanı simdiymis demekki

Yok kuzum herhangi bir sey kasiklarda dolgunluk hissediyorum azcik... bakalim heyecan dorukta.. sende belirti var mi? Sen ne zaman yapcan hcg testini?
Hiçbirşey yok bende canım ovu yaptım silik olunca test yapasim kalmadı. Sen yapacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…