DogrD söylüyorsunBoşuna kendine kızma herşeyin bir zamanı var sonuçta bir şeyler sebep oluyor kendine böyle stres yaparsan vucudunuda etkilersin vakti zamanı simdiymis demekki
Daha erken yaa umutsuzluk icin.. bende lh kalmadi hcg de morciyle anlastik 2 kala yapicam:)Hiçbirşey yok bende canımovu yaptım silik olunca test yapasim kalmadı. Sen yapacak mısın
Kız merak ederim ben lh çıkmadığı icin umudum kalmadı bile :))) 28 ine hcg yaparım yoksa kesin yoktur . O kadarda yum zamanı uğraştık:)Daha erken yaa umutsuzluk icin.. bende lh kalmadi hcg de morciyle anlastik 2 kala yapicam:)
Biz 2 yıldır kar görmüyoruz benim yerime de oyna dicem ama demiyim üşütme:)Allahım insanlar çılgınlar gibi kartopu oynuyo
Kocacişkom uyansada ekmek almaya gitsek
Normalde kimse benı evden çıkaramaz ama karın gücü
İzmir li olmak bu demektir
Napem kar görmedim hiç görmemişin karı olmuş. Ekmeğe bilem kendi gitmiş
Kismet neyse o olsun ya zaten ilk olacagi icin su bu beklenti icine girmiyor insanBelki de malum oluyodur canım :)
Resmen yasak olunca tatli gelmeye basladi bana soda falan ben turk kahvesini cok seviyorum ama yaklasik 1 aydir agzima almamisimBana da yasak kahveler canım. Türk kahvesi 3-4 günde bir içebilirsin dedi. Çay da çok açık olarak günde 1-2 tane iç dedi. Asitli içecekler ve bitki çaylarının hepsi yasak
Hoşgeldiniz sizi yaştan dolayı hemen mi başladılar tedaviye acaba benimde 5 ay oldu korun mayali5 doktor kovdu beni 1 yıl olmadan gelme dedi inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelik yaşatır
Aynen canım yeter ki sağlıklı olsunlarKismet neyse o olsun ya zaten ilk olacagi icin su bu beklenti icine girmiyor insan
Bebegin cinsiyeti ne oldu erkek mi? Bende esimin yaninda kiz hissediyorum diyorum ama gercekte sanki erkekmis gibi geliyor bana tabi canim herseyin hayirlisi olaun saglikli olsundaHaha aynı durum bende de var yıllarca bi kızım olsun diye düşündüm adını koydum evlendim çocuk yapmaya karar verdik erkek cocu hissi geldi içime eşime itiraf edemedim çünkü kiz kız diyordum birgün konuşurken söyledim oda aynı şey bendede oldu yanlış anlarsın diye söylemedim dedi kısmet vardır her şeyde bi hayır
Ben de türk kahvesi çok severim, haftada bir içiyorum şimdi. Şalgam suyu benim ilk aşerdiğim şey diyebilirim :) içtim valla ben, içtikten sonra doktora söyledim çok abartmadan iç sorun olmaz dedi. 3-3 gün hep canım istedi yarım bardak içtim, şimdi ondan da bıktım :)Resmen yasak olunca tatli gelmeye basladi bana soda falan ben turk kahvesini cok seviyorum ama yaklasik 1 aydir agzima almamisimacaba salgam sorun olur mu? Icin de sirke varmis
Amin amin canimAynen canım yeter ki sağlıklı olsunlar
Senin aserme basladi mi yaa benim neden yok!!!Ben de türk kahvesi çok severim, haftada bir içiyorum şimdi. Şalgam suyu benim ilk aşerdiğim şey diyebilirim :) içtim valla ben, içtikten sonra doktora söyledim çok abartmadan iç sorun olmaz dedi. 3-3 gün hep canım istedi yarım bardak içtim, şimdi ondan da bıktım :)
Ooo canım maalesef aileler doğuma kadar susmazlar hee tamam kızım siz ne derseniz o derler sonra toplulukta bi laf çarparlar. Ah keşke bu isim olsaydı rüyamdada görmüştüm aman neyse yaa sağlıklı olsun da derlet bitmez doğuma kadar yani :)))) kulak asmayın hiçBen fikirde istemiyorum maalesef :)
Benim çocuklarımın ismi belli .
Ne benım ailem ne eşimin ailesi karışamaz . Kendi doğurduklarına koymuslar :)
Valla aşerme mi bilmiyorum canım, acayip canım şalgam suyu istemişti 1 hafta önce. Tabi bu henüz aşerme de olmayabilir normal bi istek de olabilir :)Senin aserme basladi mi yaa benim neden yok!!!valla dun gece baligin yaninda bir bardak ictim ama daha dikkatli icerim
Allahım doğmaaa böyle sayı saymayı nasip etsnnnn
Günaydnn balum naslssnGünaydın kızlar
can09e Maria26 @15yusra11 @Almilaaazey Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?