Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konusabilir toplumda lafta çarpabilir umrum mu ?
Bende direk derim ki babanemde eşimin adını hep ölen kocasının ismini koymak istemiş ama koydurmamışssınız .
Bizde koymak zorunda değiliz .D
Güzel koz var elimde :))

Benım annem hiç karışmaz ama kv kendi ismim konulsun bilezik yapcam diyodu

Annem kıyamam her aradıgında torunuma şunu aldım bunu aldım diyo daha hamile olduğumu bilmeden :)
Tek benden torunu yok benım çocuguma bişey yapmadan ölcem diye çok korkuyo canım yaa daha gencecik ama Allah korusun

Iyiyim canım benim sen nasılsın esin daha iyi mi
Vallaaa kuzmm benmde bacakalrm belim ağrıyor du gidip akciğer filmi vee tatlil yaotm dün acildeydmm amaa dün kaynanam poçiğimi kalrdı eğilmii diyorduu suan cok şükr iyyim ama boynm agrıyor halaaa eşimde günden günee iyi olyor amaaa biraz zaman alacakk iyi olmasıı

Günaydın kızlar
@can09e @Maria26 15yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı

Ben hiç anlamıyorum belirti, ki bence yok herhangi bişey :) Ovu testim yok Hcg için de regl gelmese de E Eslem91 i beklemeyi düşünüyorum çünkü bazen sapmalar oluyo ilacımı da bıraktığım için gecikmem olabilir kendimi umutlandırmak istemiyorum

Günaydın kızlar
@can09e @Maria26 15yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı

Benim ayın 7sinde adetim belirti için erken heralde ama genitalimde ağrılar oluyor ara ara okadar su içiyorum ama iltihap temizlenmedi galiba senin yumurtlama bittiğine göre bu oviyi belirti olarak kabul edelim ozaman inşallah koyulaşır

Bebegin cinsiyeti ne oldu erkek mi? Bende esimin yaninda kiz hissediyorum diyorum ama gercekte sanki erkekmis gibi geliyor bana tabi canim herseyin hayirlisi olaun saglikli olsunda

Haha benimki doğmamış çocuğa don biçmek canim henüz yok uğraşıyorum olsun diye aylardır aynen sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Yorgunluktan mi senin ki Acaba geçmiş olsun kuzum
Eşinde en kısa zaman da toparlanir insallah

Kızlar bat dündü henüz hasta olmadım test yapmak için erken mi bilmiyorum 1 hagtadır sancı çekiyorum ama olmadım hiç böyle ağrı çekmezdim bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…