- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Gunaydinn mutlu pazarlar. Son 9 mu demem lazim o vakit :)
Benim ki hicbirsey istemiyor yaaaValla aşerme mi bilmiyorum canım, acayip canım şalgam suyu istemişti 1 hafta önce. Tabi bu henüz aşerme de olmayabilir normal bi istek de olabilir :)
Aman zor bulunan şeyler istemeyelim de :)Benim ki hicbirsey istemiyor yaaa
Ben sürekli açtım .Son 1 aslında. 25olmalı yanlış yazdırmışım :)
Bişey sorcam kız. Senin de adete yakın kan şekerin düşmüşmüydü? Benim elim ayağım buz gibi. Neden ola ki? :)
Konusabilir toplumda lafta çarpabilir umrum mu ?Ooo canım maalesef aileler doğuma kadar susmazlar hee tamam kızım siz ne derseniz o derler sonra toplulukta bi laf çarparlar. Ah keşke bu isim olsaydı rüyamdada görmüştüm aman neyse yaa sağlıklı olsun da derlet bitmez doğuma kadar yani :)))) kulak asmayın hiç
Iyiyim canım benim sen nasılsın esin daha iyi miGünaydnn balum naslssn
Normla doğumda sayamayız herladeAllahım doğmaaa böyle sayı saymayı nasip etsnnnn
Genelde benim de öyle canım, zor yiyorum zaten bulantı fazla yok ama iştahsızlık var yine deBenim ki hicbirsey istemiyor yaaa
Olsunda bebis varsın geç öğren dogru diyorsunUmudum pek yok o yüzden beklerim inşAllah canm çok belirti vs. olmazsa 3 gün nedir ki :)
Hahahha :))) vallaa bizee bu aşk varkenn doğmdada yazarz :))Normla doğumda sayamayız herlade
Gümbürtüye gideriz gibi geliyo
Kızlar suyum geldi deyip kaçarım
Vallaaa kuzmm benmde bacakalrm belim ağrıyor du gidip akciğer filmi vee tatlil yaotm dün acildeydmm amaa dün kaynanam poçiğimi kalrdı eğilmii diyorduu suan cok şükr iyyim ama boynm agrıyor halaaa eşimde günden günee iyi olyor amaaa biraz zaman alacakk iyi olmasııIyiyim canım benim sen nasılsın esin daha iyi mi
Günaydın kızlar
@can09e @Maria2615yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
Olsunda bebis varsın geç öğren dogru diyorsun
Günaydın kızlar
@can09e @Maria2615yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
Hoşbuldum :) nasıl desem biraz yaştan dolayı biraz hızlandırmak istedik. Benim yumurtalarda tembellik vardı eşimin sprem hareketliği düşük vs vs kontrollü gidelim dedik.
Bebegin cinsiyeti ne oldu erkek mi? Bende esimin yaninda kiz hissediyorum diyorum ama gercekte sanki erkekmis gibi geliyor bana tabi canim herseyin hayirlisi olaun saglikli olsunda
Yorgunluktan mi senin ki Acaba geçmiş olsun kuzumVallaaa kuzmm benmde bacakalrm belim ağrıyor du gidip akciğer filmi vee tatlil yaotm dün acildeydmm amaa dün kaynanam poçiğimi kalrdı eğilmii diyorduu suan cok şükr iyyim ama boynm agrıyor halaaa eşimde günden günee iyi olyor amaaa biraz zaman alacakk iyi olmasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?