- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Testin var mı hamileysen inşallah belli olurKızlar bat dündü henüz hasta olmadım test yapmak için erken mi bilmiyorum 1 hagtadır sancı çekiyorum ama olmadım hiç böyle ağrı çekmezdim bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?
Test var canım elimde ama erken mi ya da bunlar belirti mi bilmiyorum kocaman tek çizgiyi görmemek için çekiniyorumTestin var mı hamileysen inşallah belli olur
Napti peki:)Farklı bir sevgi ya..Kendisi fazlasıyla seviyor beni maşallah..Bizden bu haberi almayı isteyeceğini hep tahmin ediyorduk..Çok şükür verdikte:) Düşüncelerin için çok sağol canım..
Bat günü genelde belli olur ama sen daha iyi bilirsin .Test var canım elimde ama erken mi ya da bunlar belirti mi bilmiyorum kocaman tek çizgiyi görmemek için çekiniyorum
Ben ilk hamileliğinde 3.gun gecikince testte çift cizgiydiKızlar bat dündü henüz hasta olmadım test yapmak için erken mi bilmiyorum 1 hagtadır sancı çekiyorum ama olmadım hiç böyle ağrı çekmezdim bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?
Allah emekleri zayi etmesin.. :))) insallah karsilasmislar birbirlerini begenmislerdir. :)Kız merak ederim ben lh çıkmadığı icin umudum kalmadı bile :))) 28 ine hcg yaparım yoksa kesin yoktur . O kadarda yum zamanı uğraştık:)
Canım test yaptım gölge gibi çıktı belki de görmek istediğim için gördüm bilmiyorum biraz geçsin tekrar yapayım allah analı babalı büyütsün bebeğiniBen ilk hamileliğinde 3.gun gecikince testte çift cizgiydi
Insalah cnm bnm Rabbim gönlüne göre versinAynen öyle canm inşAllah olur
Insalah cnm bnm Rabbim gönlüne göre versin
Evet kuzmm yorgunluktanYorgunluktan mi senin ki Acaba geçmiş olsun kuzum
Eşinde en kısa zaman da toparlanir insallah
Ben sürekli açtım .
Öküz gibi yedim.
Hadi biriniz hamile birinizin de olma ihtimali var bati yakin.. ya bana ne demeliKız deme yaa. Bende dün Sineme söledim hayvan gibi yiyorum hep açım. Uyandığımdan beri aklıma herşey geliyor onu yesem bunu yesem diye. Bak sende de öyleymiş :) hadi inşaALLAH :)
Senin önceki hamileliğinde de var mıydı bu açlık belirtisi canım?
Hadi biriniz hamile birinizin de olma ihtimali var bati yakin.. ya bana ne demelihicc doymuyorum canim tatli tuzlu eksi aci cekiyor agzim sulaniyor yemek dusununce ahaha
He yaa erkenden kendilerini gosteriyorlar:)) sen bilmezsin yenisin:) ben belirtiler kralicesi.. ama inaniyorum bu ay fos olmucakerken belirtiler
He yaa erkenden kendilerini gosteriyorlar:)) sen bilmezsin yenisin:) ben belirtiler kralicesi.. ama inaniyorum bu ay fos olmucak
Biz kizlara dua ettik simdi de onlar bize edicek insallah o bebekler buraya gelecek:)hadi inşalllaaahh :)
Biz kizlara dua ettik simdi de onlar bize edicek insallah o bebekler buraya gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?