Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o göbek büyüyecek !!
valla dr kontrolünde olduğu için benimde bu ay ayrı bi enerjm var :) üyeliğim yeni ama bir süredir takip ediyordum gizliden gizliden
Hee taniyorsun az cok bizleri o vakit superr:) benim de nisanda 1 sene olacak uyeligim :)
Yimirta takibi mi asilama canim.. bat 11 martti sanirim sen kac gun once yapmayi dusunuyorsun..?

Hee taniyorsun az cok bizleri o vakit superr:) benim de nisanda 1 sene olacak uyeligim :)
Yimirta takibi mi asilama canim.. bat 11 martti sanirim sen kac gun once yapmayi dusunuyorsun..?

yumurta takibi yapıldı, klomen kullandım 5 gün dün de çatlatma iğnesini oldum. aşılamayı ilk aydan denemek istemedi doktorum. tüp bebeğin bile garantisi %100 değilken bünyeyi yormayalım dedi. 3 günde ilişki önerdi. sonrası süpriz. :)

Insallah martta big bang var:))

Günaydın kızlar
can09e Maria26 15yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
Beklemedeyiz tatlım valla bana arada regl sancısı gibi hafif hafif sağdan soldan bişeyler oluyor ama fos da olabilir üşütme de olabilir sarı akıntı oluyor bir de bu da fos olabilir :))))))
Aralık ayında bir sürüü belirtim vardı foa çıktığı için bu ay hiçbişey beklemiyorum. 2 gündür boynum tutuldu zaten hiçbişey yapamıyorum en çok da oğlan zorluyo anlamıyo atlıyo birden üstüme

Ayni gün iğne olmusuz umarim mutlu sonuclanır

He yaa erkenden kendilerini gosteriyorlar:)) sen bilmezsin yenisin:) ben belirtiler kralicesi.. ama inaniyorum bu ay fos olmucak

Benimde aksine hiç yiyesim yok ama sofraya oturunca eşimden daha çok yiyorum şaşırıyor adam bu hallerime kus gibi yerdim önceden ama ben belirti olarak göremiyorum hava değişimi

Gecen ay benim de sarı akıntim vardı ve ilk olmuştu ama kırmızı kart yedim inşallah sana tersi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…