Hee taniyorsun az cok bizleri o vakit superr:) benim de nisanda 1 sene olacak uyeligim :)o göbek büyüyecek !!
valla dr kontrolünde olduğu için benimde bu ay ayrı bi enerjm var :) üyeliğim yeni ama bir süredir takip ediyordum gizliden gizliden
Hee taniyorsun az cok bizleri o vakit superr:) benim de nisanda 1 sene olacak uyeligim :)
Yimirta takibi mi asilama canim.. bat 11 martti sanirim sen kac gun once yapmayi dusunuyorsun..?
Insallah martta big bang var:))yumurta takibi yapıldı, klomen kullandım 5 gün dün de çatlatma iğnesini oldum. aşılamayı ilk aydan denemek istemedi doktorum. tüp bebeğin bile garantisi %100 değilken bünyeyi yormayalım dedi. 3 günde ilişki önerdi. sonrası süpriz. :)
Beklemedeyiz tatlım valla bana arada regl sancısı gibi hafif hafif sağdan soldan bişeyler oluyor ama fos da olabilir üşütme de olabilir sarı akıntı oluyor bir de bu da fos olabilir :))))))Günaydın kızlar
can09e Maria26 15yusra11 Zeybltaslan Kızlar nasıl gidiyor var mı bir belirti
bu sabah ovu yaptım ama çok silik
Sizler yaptınız mı
O dolgunluğu bende hissediyorum ama o da çok erken diyip o da fostur boşver diyoeum :)))))Yok kuzum herhangi bir sey kasiklarda dolgunluk hissediyorum azcik... bakalim heyecan dorukta.. sende belirti var mi? Sen ne zaman yapcan hcg testini?
Sen temeli attın sıra bizdeAminn inşAllah canm cümlemizin
Rabbi hebli minessalihin.. bol bol oku cnmAminn inşAllah canm cümlemizin
Ayni gün iğne olmusuz umarim mutlu sonuclanıryumurta takibi yapıldı, klomen kullandım 5 gün dün de çatlatma iğnesini oldum. aşılamayı ilk aydan denemek istemedi doktorum. tüp bebeğin bile garantisi %100 değilken bünyeyi yormayalım dedi. 3 günde ilişki önerdi. sonrası süpriz. :)
Sen temeli attın sıra bizde
Rabbi hebli minessalihin.. bol bol oku cnm
Ayni gün iğne olmusuz umarim mutlu sonuclanır
Amin amin insallah kaçak olmasin saglam olsun :)inşAllah sağlam temeldir :)
Amin gülüm cümlemzden Hz Ibrahimin duasi Rabbim salihlerden evlat ver demekmisOkuyayım canm. Allah razı olsun.
Evet cnm dün vurulduktan sonra basladi agri ve üşüme bu gece pazartsi ve salı degerlendir dedi banaumarım :) iğnenin işe yaradığına dair bir belirti var mı sende ? kasık ağrısı vs
umarım :) iğnenin işe yaradığına dair bir belirti var mı sende ? kasık ağrısı vs
He yaa erkenden kendilerini gosteriyorlar:)) sen bilmezsin yenisin:) ben belirtiler kralicesi.. ama inaniyorum bu ay fos olmucak
Beklemedeyiz tatlım valla bana arada regl sancısı gibi hafif hafif sağdan soldan bişeyler oluyor ama fos da olabilir üşütme de olabilir sarı akıntı oluyor bir de bu da fos olabilir :))))))
Aralık ayında bir sürüü belirtim vardı foa çıktığı için bu ay hiçbişey beklemiyorum. 2 gündür boynum tutuldu zaten hiçbişey yapamıyorum en çok da oğlan zorluyo anlamıyo atlıyo birden üstüme
Evet cnm dün vurulduktan sonra basladi agri ve üşüme bu gece pazartsi ve salı degerlendir dedi bana
Sende durumlar ney cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?