Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah size. Ben de 28 im.1 buçuk yıllık evliyim. Keşke daha evvel evlenseymişim diyorum. Geç anne olmak istemiyorum ama nasip tabi.

Ignenin üzerinden 36 saat gecmesi gerekiyor diye okudum hep cnm doktor farki demek ki cnm ama bn nette arastirirkende ilk gun iliski yok diyordu hep
Enteres

Bizi c.tesi pazar p.tesi önerdi. Bende kasıkta ağrı var biraz vr akıntım arttı

İşte anneler de kv ler asla bir değil canım. Benim annemde doğuma kadar karışmayı bırak kadın 1 2 saat uzak mesafeden gelip yardımlar etti yemek yapamadığım günker oldu koştu yetişti. Alt kattan kv bana 1 tabak çorbayı bırak oğluna bile yemek getirmedi dışardan yiyin dedi ki ben yiyemem biliyor. Nadir dışarda yerim yiyemiyorum midem bulanıyor. Benim annem herşeyime koştu da isim hakkı doğmdı ama kv hep kendi babasının ismi kendi dedesinin ismi baktı onlar olmuyo sallamıyorum en son kp in tarafına doğru yayılmıştı :)))) bir de rüyamda gördüm diyodu hep uydurmasyon :))) şimdi düşünğncr ayyy diyorum ne saçmaymış ya konuşsun dursun ama o an hassas dönemde nr kadar çok kırılıp ağlamıştım. Gülerdi bide alttan alttan ah bi doğsunda babası kimlik çıkmadan hemrn bi daha düşünürüz bende hep kafamds kuruyordum. Eşimle gidecek kimlik çıkarıp gelecekler diye :)))))))
Ay o psikoloji işte ne safmışım :))))
Konuşsun dursun hee heee de geç

Yok canım diğer gebeliğimde sadece kasık ağrım oldu .
Regl günüde göğüs sancım .
Bunda göğüs sancım arada gelip gidiyor .
Bugun meeela hiç ağrımadı . Dün çok ağrımıltı . Yarın nolur blmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…