Amin amin insallah kaçak olmasin saglam olsun :)
Amin gülüm cümlemzden Hz Ibrahimin duasi Rabbim salihlerden evlat ver demekmis
33 benimYaşlarınız kaç kızlar.
Yaşlarınız kaç kızlar.
Yok canim cok sukur bulanti yok ama istahsizlikta yok ben istiyorum ki canim birseyler ceksin esim gitsin getirsin zorluyorum kendimi ama yok istemiyor benim kiGenelde benim de öyle canım, zor yiyorum zaten bulantı fazla yok ama iştahsızlık var yine de
Cok affedersin ben cocugun var saniyordum kusura bakmaHaha benimki doğmamış çocuğa don biçmek canim henüz yok uğraşıyorum olsun diye aylardır aynen sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Enteres
Bizi c.tesi pazar p.tesi önerdi. Bende kasıkta ağrı var biraz vr akıntım arttı
Amin cnm aynen valla görünce cok heves ettim bendeOkurum canm Allah da sesimizi duysun insAallah tez vakitte nasip etsin bizde takvim yapalım:)
Bnm 27Yaşlarınız kaç kızlar.
Ben 30umda dogurdum kizimi kuzu 10 yasinda.:)Maşallah size. Ben de 28 im.1 buçuk yıllık evliyim. Keşke daha evvel evlenseymişim diyorum. Geç anne olmak istemiyorum ama nasip tabi.
Kaç yaşında evlendiniz?Ben 30umda dogurdum kizimi kuzu 10 yasinda.:)
23 canim.Kaç yaşında evlendiniz?
Cok affedersin ben cocugun var saniyordum kusura bakma
İşte anneler de kv ler asla bir değil canım. Benim annemde doğuma kadar karışmayı bırak kadın 1 2 saat uzak mesafeden gelip yardımlar etti yemek yapamadığım günker oldu koştu yetişti. Alt kattan kv bana 1 tabak çorbayı bırak oğluna bile yemek getirmedi dışardan yiyin dedi ki ben yiyemem biliyor. Nadir dışarda yerim yiyemiyorum midem bulanıyor. Benim annem herşeyime koştu da isim hakkı doğmdı ama kv hep kendi babasının ismi kendi dedesinin ismi baktı onlar olmuyo sallamıyorum en son kp in tarafına doğru yayılmıştı :)))) bir de rüyamda gördüm diyodu hep uydurmasyon :))) şimdi düşünğncr ayyy diyorum ne saçmaymış ya konuşsun dursun ama o an hassas dönemde nr kadar çok kırılıp ağlamıştım. Gülerdi bide alttan alttan ah bi doğsunda babası kimlik çıkmadan hemrn bi daha düşünürüz bende hep kafamds kuruyordum. Eşimle gidecek kimlik çıkarıp gelecekler diye :)))))))Konusabilir toplumda lafta çarpabilir umrum mu ?
Bende direk derim ki babanemde eşimin adını hep ölen kocasının ismini koymak istemiş ama koydurmamışssınız .
Bizde koymak zorunda değiliz .D
Güzel koz var elimde :))
Benım annem hiç karışmaz ama kv kendi ismim konulsun bilezik yapcam diyodu
Annem kıyamam her aradıgında torunuma şunu aldım bunu aldım diyo daha hamile olduğumu bilmeden :)
Tek benden torunu yok benım çocuguma bişey yapmadan ölcem diye çok korkuyo canım yaa daha gencecik ama Allah korusun
Ignenin üzerinden 36 saat gecmesi gerekiyor diye okudum hep cnm doktor farki demek ki cnm ama bn nette arastirirkende ilk gun iliski yok diyordu hep
Bende de aynı olur canım alıştık :))))Gecen ay benim de sarı akıntim vardı ve ilk olmuştu ama kırmızı kart yedim inşallah sana tersi olur canim
Neyse olsunda günü cokta onemli degil :)Bende öyle okudum, sordumda hatta ama 3 gün önemli dedi
Yok canım diğer gebeliğimde sadece kasık ağrım oldu .Kız deme yaa. Bende dün Sineme söledim hayvan gibi yiyorum hep açım. Uyandığımdan beri aklıma herşey geliyor onu yesem bunu yesem diye. Bak sende de öyleymiş :) hadi inşaALLAH :)
Senin önceki hamileliğinde de var mıydı bu açlık belirtisi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?