Ben hiç takmam kuuzm .İşte anneler de kv ler asla bir değil canım. Benim annemde doğuma kadar karışmayı bırak kadın 1 2 saat uzak mesafeden gelip yardımlar etti yemek yapamadığım günker oldu koştu yetişti. Alt kattan kv bana 1 tabak çorbayı bırak oğluna bile yemek getirmedi dışardan yiyin dedi ki ben yiyemem biliyor. Nadir dışarda yerim yiyemiyorum midem bulanıyor. Benim annem herşeyime koştu da isim hakkı doğmdı ama kv hep kendi babasının ismi kendi dedesinin ismi baktı onlar olmuyo sallamıyorum en son kp in tarafına doğru yayılmıştı :)))) bir de rüyamda gördüm diyodu hep uydurmasyon :))) şimdi düşünğncr ayyy diyorum ne saçmaymış ya konuşsun dursun ama o an hassas dönemde nr kadar çok kırılıp ağlamıştım. Gülerdi bide alttan alttan ah bi doğsunda babası kimlik çıkmadan hemrn bi daha düşünürüz bende hep kafamds kuruyordum. Eşimle gidecek kimlik çıkarıp gelecekler diye :)))))))
Ay o psikoloji işte ne safmışım :))))
Konuşsun dursun hee heee de geç
Insallah canim hayirli haberler ver bizee..:)Kızlar ara ara sol kasigima ağrı giriyor hayır olsun bakalım yarın bı tane test yapacağim sabah ilk idrarla dua edin inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah
Amin cnm aynen valla görünce cok heves ettim bende
Kızlar ara ara sol kasigima ağrı giriyor hayır olsun bakalım yarın bı tane test yapacağim sabah ilk idrarla dua edin inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah
Hadi inşallah canım .Kızlar ara ara sol kasigima ağrı giriyor hayır olsun bakalım yarın bı tane test yapacağim sabah ilk idrarla dua edin inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah
İnşallah canımInsallah canim hayirli haberler ver bizee..:)
İnşallah canıminsAllah canm pozitif testler atarsın bizede insAllah :)
Bende de aynı olur canım alıştık :))))
Oğlumda hiç akıntım olmamıştı
Böyle tutmayınca hep akıntı oluyo bende son 7 8 gün kaldı
Kuzummbelirtiler bata 3 varken kesin başlıyo .Pf bende kendimde hiç belirti aramiyorum insan hissediyor ya olmayınca
Kuzummbelirtiler bata 3 varken kesin başlıyo .
Daha öncesi Bende sırt bel ağrısı çok oldu ama benım fıtk var ondanda olmus olabılır
Bende çok temzilik yaptım . Hamileysem bile nenelerimiz tarlalarda çalılırken hamileymiş bunları mı yapamıcam demiştimBenim daha var ama ben hiç hevesli değilim hicde dikkat etmiyorum valla tutmadı gibi geliyor bugun bi ton temizlik yaptım geçen aylar hep belirti aradıkça cıktı bu ay hiç dikkat etmeyince hiç bir yerim ağrımıyor valla
Bende çok temzilik yaptım . Hamileysem bile nenelerimiz tarlalarda çalılırken hamileymiş bunları mı yapamıcam demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?