Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç takmam kuuzm .
:)
Kv evine gittiğimde hep kavga gürültü .
Sürkeli kvga halındeler .
Elime telefonu alıuyorum takılıyorum kendı başıma .
İlk başlarda çok garip geliyodu ama şuan umrum değil :)

Kızlar ara ara sol kasigima ağrı giriyor hayır olsun bakalım yarın bı tane test yapacağim sabah ilk idrarla dua edin inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah

Kızlar ara ara sol kasigima ağrı giriyor hayır olsun bakalım yarın bı tane test yapacağim sabah ilk idrarla dua edin inşallah pozitif çıkar ve sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim inşallah

insAllah canm pozitif testler atarsın bizede insAllah :)

Kuzummbelirtiler bata 3 varken kesin başlıyo .
Daha öncesi Bende sırt bel ağrısı çok oldu ama benım fıtk var ondanda olmus olabılır

Benim daha var ama ben hiç hevesli değilim hicde dikkat etmiyorum valla tutmadı gibi geliyor bugun bi ton temizlik yaptım geçen aylar hep belirti aradıkça cıktı bu ay hiç dikkat etmeyince hiç bir yerim ağrımıyor valla

Bende çok temzilik yaptım . Hamileysem bile nenelerimiz tarlalarda çalılırken hamileymiş bunları mı yapamıcam demiştim

Bende çok temzilik yaptım . Hamileysem bile nenelerimiz tarlalarda çalılırken hamileymiş bunları mı yapamıcam demiştim

Aynen olacağı varsa nasibi varsa ne yaparsan yap geliyor iş yerinde bi abla hap kullanırken hamile kalmış onları duyunca kendi haline bırakıyorum belki böyle daha çabuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…