Çok takma olmazsa diğer ay olur de .Aynen olacağı varsa nasibi varsa ne yaparsan yap geliyor iş yerinde bi abla hap kullanırken hamile kalmış onları duyunca kendi haline bırakıyorum belki böyle daha çabuk olur
Yok estagfurullah yaa kucuk bir yanlis anlasilma olduSenin hatan değil cnm sanki ben varmış gibi yazdım asıl sen kusura bakma
Hadi biriniz hamile birinizin de olma ihtimali var bati yakin.. ya bana ne demelihicc doymuyorum canim tatli tuzlu eksi aci cekiyor agzim sulaniyor yemek dusununce ahaha
Yok canım diğer gebeliğimde sadece kasık ağrım oldu .
Regl günüde göğüs sancım .
Bunda göğüs sancım arada gelip gidiyor .
Bugun meeela hiç ağrımadı . Dün çok ağrımıltı . Yarın nolur blmıyorum :)
Hala kan testi vermedim ben :)Benim önceki gebelikte de vardı ondan acaba mı dedim. İnşaALLAH yarın gelmez adetim. Canım bişey sorucam sana. Kopkoyu çift çizgiyi gördükten sonra kan testi yaptın mı ne kadar çıktı?
4 5 gun gecti yum.dan kuzum bu kadar devam eder mi bilmem.. adet oncesi gibiyim:)Kaç gündür böyle? Yumurtlamadan da olabilir mi ki acebeysa?
Çok takma olmazsa diğer ay olur de .
İnan ben öyle yaptım . Ama tabı 6 gün öncedende test yaptım
Peki kuzum yapınca atarsın inşallah gelmezCanım yapmayı düşünmüyorum 2-3gün gecikme olursa yaparım belki. İnşaALLAH gelmez :)
4 5 gun gecti yum.dan kuzum bu kadar devam eder mi bilmem.. adet oncesi gibiyim:)
Peki kuzum yapınca atarsın inşallah gelmez
Kıpkırımızı oldugu gün refl günümdü bu arada
10 gun erken gel 12.gun yap bence:)Ben karar verdim kızlar 28 şubat perşembe test yapacağım 10 gün geçmiş olacak varsa çıkar yoksada 5 gün daha bata kadar var mı acaba diye düşünüp durmam :)
Yok hiç merak etmiyorrumAaa neden vermedin???hiç merak etmiyor musun?
6 gün önce başldım . 6. Gün kala çizgi 5 6 saat kala çıktı .İlk defa regl gününde mi yaptın yoksa daha önce silik çizgi falan var mıydı?
Yok estagfurullah yaa kucuk bir yanlis anlasilma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?