Bugün mevlit okundu kuzular hepiniz dualarımız da vardınız inşallah Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder
Ben bayılmadan uyuyayım kızlar yarınlarımız dünlerimizden hep daha iyi olsun iyi geceler
Valla benım kadar sabırlısı gelmedi benceKizz ben de durabilir miyim ki acaba kan vermeden:)
Yok hiç merak etmiyorrum
Alışmamak için hiçbirşey yapmıyorum .
Kalp atışı duymaya gitcem direk inşallh
Çıkar yahu 10 da bütün hamislerin cıktı:)10 gun erken gel 12.gun yap bence:)
Ben de diğerinde herseyı yaptım canım . Giden hertürlü gidiyor bu seferde bunu deniyorum . Sende bu sefer benım ilk seferde yaptıklarımı dene :)Kendini uzak tutma böyle şeylerden canım. Ben de aynı şeyleri yaşadım senin gibi. Ama düşünüyorum da şimdi hamile olduğumu öğrensem tüm tahliller falan hiçbirşeyi geciktirmem. Zamanında yaparım hepsini. Sende alıkoyma kendini böyle şeylerden kuzum. İnşaALLAH duyarsın o kalp atışlarını pıt pıt miniciğin :)
10.gun mu cikti kizlarin..ay bilemedim.Çıkar yahu 10 da bütün hamislerin cıktı:)
Bu ay tutmamissa rahatıma bakacam 2ay o yüzden bian önce netlessin diyorum
Ahaha ben de dururum bak dogurmucam icimde kalsin derim ona gore
Çok sevindim sizin adinizaKızlarrr hala adet olmadım sanırım bu ay oluyor ve şu gibi kıvamı olmayan bi akıntı var kasıklarım hasta olacakmışım gibi ağırıyor çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasip etsin
Tabi canım sırf bizim için istediğinden deeeeğeeelllAyy benden bu ay cok umutlular umudu bosa cikarmak hic istemiyorum biliyor musun? Yani sirf onlar icin
Ben de diğerinde herseyı yaptım canım . Giden hertürlü gidiyor bu seferde bunu deniyorum . Sende bu sefer benım ilk seferde yaptıklarımı dene :)
Bu sefer inşallah ikimizde sağlıkla alırız kucagımıza
Eksik buEki Görüntüle 2238944 hemen gondereyim
Aynen kuzum diğer gebeliğimde butun değerlerim mikemmeldi . O yüzden hiçbişey yapmıyorum doktorumda öyle dedi .Evet bak durumumuz aynı olsa da tam zıt şeyler yapmışız. Yine de dediğin gibi giden gitti. Bu sefer denemediklerimizi deneyelim :) bide şimdi hatırladım damarlarım hassas demiştin unutmuşum pardon canım. Zaten hastanede bi sürü tahlil istiycekler kan verceksin illaki. Toptan halledersin hepsini
Bu toplu attığın diğerlerini tek tek atmistin:)Eksik bu
Aynen kuzum diğer gebeliğimde butun değerlerim mikemmeldi . O yüzden hiçbişey yapmıyorum doktorumda öyle dedi .
Kalp atışından sonra herseye bakarız dedi .
İnşallahh duyarız
6 kala diyor senin 28inde kac kalmis olucak.Eki Görüntüle 2238944 hemen gondereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?