Ya artık toplu bakamıyorumBu toplu attığın diğerlerini tek tek atmistin:)
6 gün sonraHadi inşaALLAH canımcım. Ne zaman gideceksin inşaALLAH?
56 kala diyor senin 28inde kac kalmis olucak.
Ya cok erken ogrenip napicaksin Allah muhafaza kimyasal falan olursa.. bunu bilmek de zor oluyor.. tabi senin bilecegin is de. Hayirlisi insallah guzel haberler aliyoruz.. devami da gelsiiin...
Insallah sende de gorelim o vakit senin de testin boldu demi kuzum? Karismasin kafan ben aklima geleni yazdim. Gercekten o bile zor oluyor.. dusunsene yukseliyor artiyor sonra birden dusuyor... Rabbim hepimize saglikli gebelik nasip etsin.5kafamı karıştırdın dur bakalım o günkü psikolijim ne dicek :)
13 şubat çizgilerin gücü adına kirmiziiiiiii diye bağırıyorEki Görüntüle 2238946 T Tosbikellim
Bak kuzu almısım ekran görüntüsü
Judy_K kuzu bak 7 kala yapmışım ya ben
Eveeett 7 kala 7 6 da gormuyom ben :)))Eki Görüntüle 2238946 T Tosbikellim
Cepten ondanmiki ya da simdi uykum var bir de gozlugum yok ondan sanirim cunku gordumdu oyle hatirliyorumEveeett 7 kala 7 6 da gormuyom ben :)))
Yeter diyorduuuu yaapmaaaa artık diyorduuu13 şubat çizgilerin gücü adına kirmiziiiiiii diye bağırıyor
AaaaEveeett 7 kala 7 6 da gormuyom ben :)))
Ovu yapmicam kuzum hcg yapcam ovuya uğraşıp acaba demek istemiyorum. Benimkisi evetse hayırsa net olsunInsallah sende de gorelim o vakit senin de testin boldu demi kuzum? Karismasin kafan ben aklima geleni yazdim. Gercekten o bile zor oluyor.. dusunsene yukseliyor artiyor sonra birden dusuyor... Rabbim hepimize saglikli gebelik nasip etsin.
Cepten ondanmiki ya da simdi uykum var bir de gozlugum yok ondan sanirim cunku gordumdu oyle hatirliyorum
Bencede ondandır yoksa benım kuzumm görürrre :))
Ayyy insallah Allah razi olsun cogu hamileden de dua aldim.. insallah benimle bebegim.Ovu yapmicam kuzum hcg yapcam ovuya uğraşıp acaba demek istemiyorum. Benimkisi evetse hayırsa net olsunamin ama içimden senin hamis olmanı çok istiyorum
Laf çarpmaları geri gelrrrr yoksaaaaYanii epey ilerletmistim geriye donmeyim kuzumm:)
Eki Görüntüle 2238946 T Tosbikellim
Canım nasılsın? Senin attığın o testleri uygulamayamı atıyorsun? Yanında belirsiz üstündede hcg testi yazıyor ya merak ettim.Ya artık toplu bakamıyorum
Çünkü hamileliğe geçirdim ya eski kayıtları tek tek gösteriyo .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?