En tatlı hevesler olacak olacak gorecegiz elbet ben inaniyorumBendeee :) Hele o Hcg testindeki cift çizginin güzelliğiiiiYa'Rabbiiiimmmmm noluurrr
Geçen ay kimyasal yaşadım ya kuzımKız ben o 10 şubattakini görsem havalara uçardım belirsiz nedir yainşaALLAH ben de kopkoyu görürüm canım
Evet uygulama canım yalnız o yandaki yazıları ben kendm seçiyorumCanım nasılsın? Senin attığın o testleri uygulamayamı atıyorsun? Yanında belirsiz üstündede hcg testi yazıyor ya merak ettim.
Hangi uygulama?Evet uygulama canım yalnız o yandaki yazıları ben kendm seçiyorum
FemometerHangi uygulama?
Geçen ay kimyasal yaşadım ya kuzım
Tam kırmızı olmadan inanmadım :)
Sağol canımFemometer
Benım ondan koyusu 283 çıkmıstıBenim geçen hamilelikte adet günü yaptığım test senin 10şubattaki gibiydi. :) 2gün sonra kan testinde 450çıktı.
Yok canım camları açıp kaynatıomOnuda hiç içmedim ağzım kokar diye :)
Koku yapıyomu
Teste son 10 benim içşnTeste soooon:)) ? G gamzeli_bebis
Sağol kuzum. Dönüyormusunuz eve ?
AgladiNapti peki:)
Eveeet,evimin sıcağını,her gün ne yemek yapsam derdini bile özledim canimSağol kuzum. Dönüyormusunuz eve ?
Ohhh çok şükğr kuzum kazasız belasız gidip geldinizEveeet,evimin sıcağını,her gün ne yemek yapsam derdini bile özledim canim
Bu bir uygulama mı acaba HCG test yazıyor belirsiz / pozitif yazıyorEki Görüntüle 2238946 @Aysegul239
Bak kuzu almısım ekran görüntüsü
Judy_K kuzu bak 7 kala yapmışım ya ben
Sağ ol canım inşallah yanılmamÇok sevindim sizin adiniza
Ben varım canımUyumayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?