Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizz ben de durabilir miyim ki acaba kan vermeden:)
Bende ben dursam eşim durmaz dr durmaz :)))
Bir tutturabilsek ben önce 3 5 gün evde koyulaşmayı takip ederim sonra sağlık ocağında yapıyolar madem orda adet 3 5 gün geçince 2 krre takip yaparım içimiz rahatlarsa kalp atışına gideriz inşallah ..
Herşey Allahtan önce bir gelsinlerde :))

Kızlar günaydın haftasonu giremedim internetimizde sıkıntı çıktı, işteyim şimdi anca girebildim. Var mı güzel haberler?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Cuma günü eşim geldi ve bizim içinde süreç yeniden başladı. Aslında bu ay bebek için birşey yapmak istemiyorum eşimden 40 gündür ayrıyım o yüzden olaya bebek olarak bakmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

Aynen bi gelsinler de oyle yaparsin. :) Pihtilasmaya 6. Hafta mi bakiyorlardi canim.

günaydınm millet :)
hepimiz içn şahane batı yaklaşanlardan çift çizgiler göreceğimiz bi hafta olsun :)
benim haftam bidahaki hafta
soğan küründe son 4 günüm test ypmayada son 10
bugun bitince 9
bu ay soğan küründenmi bilmiyorum ağrısız ve bol akıntılı bi yumurtlama dönemi geçirdim.
umarım şifa olur :).
sizde durumlar nasıl
şöyle bata 2-3 kalsada hemen test yapsak yahu

evet ya günler geçmiyor sanki en uzun bat bekleyisim

Gunaydiin kizlaar Sabaha bol heyecanlı başladım yine.Belimi çarptım lavaboda.Valla her iş başima bu tarz yerlerde geliyor.Elimden gelse girmicem artik
Ben ve yine "bir şey olmamistir dimii?' sorumla karşınizdayim
Çok şükür ağrım yok orda suan ama telaş ediyorum diye aklım fikrim orda

olmamıştır merak etme Allah korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…