- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bizim burda damla kar yok bence Pendikte ki çocuklar daha şanslıİstanbul daki çocuklar çok şanslı valla yarın tatilmiş
Bende ben dursam eşim durmaz dr durmaz :)))Kizz ben de durabilir miyim ki acaba kan vermeden:)
Aynen bi gelsinler de oyle yaparsin. :) Pihtilasmaya 6. Hafta mi bakiyorlardi canim.Bende ben dursam eşim durmaz dr durmaz :)))
Bir tutturabilsek ben önce 3 5 gün evde koyulaşmayı takip ederim sonra sağlık ocağında yapıyolar madem orda adet 3 5 gün geçince 2 krre takip yaparım içimiz rahatlarsa kalp atışına gideriz inşallah ..
Herşey Allahtan önce bir gelsinlerde :))
evet ya günler geçmiyor sanki en uzun bat bekleyisimgünaydınm millet :)
hepimiz içn şahane batı yaklaşanlardan çift çizgiler göreceğimiz bi hafta olsun :)
benim haftam bidahaki hafta
soğan küründe son 4 günüm test ypmayada son 10
bugun bitince 9
bu ay soğan küründenmi bilmiyorum ağrısız ve bol akıntılı bi yumurtlama dönemi geçirdim.
umarım şifa olur :).
sizde durumlar nasıl
şöyle bata 2-3 kalsada hemen test yapsak yahu
seninki benden sonraymış daha var ikimizinde bayaaa :)evet ya günler geçmiyor sanki en uzun bat bekleyisim
sen netleştiğinde ben çılgınlar gibi testler yapıyor olacağımseninki benden sonraymış daha var ikimizinde bayaaa :)
olmamıştır merak etme Allah korurGunaydiin kizlaarSabaha bol heyecanlı başladım yine.Belimi çarptım lavaboda.Valla her iş başima bu tarz yerlerde geliyor.Elimden gelse girmicem artik
Ben ve yine "bir şey olmamistir dimii?' sorumla karşınizdayim
Çok şükür ağrım yok orda suan ama telaş ediyorum diye aklım fikrim orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?