Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rahat ol bişey olmamıştır

Geçmiş olsun canım, olmamıştır inşallah, kanama falan yok değil mi? Biz de sabah yolda çukur varmış zınk diye ona girip çıktık bi zıplattı, ben de onu düşünüyorum

Bir şey olsa kanama,leke tarzı şey olur dimi canim..
Çok şükür öyle bir şey yaşamadım da..

fer_nur çok teşekkür ederim caniim
kanama hemen olmasa bile bi sancı vs hissedersin. o kadardan birşey olmaz ya biz böyle ince düşünüyoruz ama aslında onlar en güvenli yerdeler

Geçmiş olsun canım, olmamıştır inşallah, kanama falan yok değil mi? Biz de sabah yolda çukur varmış zınk diye ona girip çıktık bi zıplattı, ben de onu düşünüyorum
Kanama yok çok şükür canım,sert bir şekilde kemik kismimi çarpmış oldum omurgada belin..
Ama bence için rahat olsun o çukurlar herkesin maalesef yaşadığı şeyler diye düşünüyorum...
Görümcem 6bucuk haftalık hamileydi,ve berbat bir köy yolunda bir buçuk saat yolculuk yapmıştı o çukurlara bata cıka,çok şükür şuan 34.haftasinda..

kanama hemen olmasa bile bi sancı vs hissedersin. o kadardan birşey olmaz ya biz böyle ince düşünüyoruz ama aslında onlar en güvenli yerdeler
Allah razı olsun canım..evet öyle sahiden internetten de çok rahat yerde güvende olduklarını okudum.bir de 5 haftalık gebelikte bebeğin yerine de defalarca baktım..kendimce çıkarım yapıyorum:)

Onların yerı güvende canım . sen kanamaların varsa ona bak inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmeye devam edıyordur bebeğiniz

Onların yerı güvende canım . sen kanamaların varsa ona bak inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmeye devam edıyordur bebeğiniz
İnşallah canım benim..Bir ağrım olursa cumartesiye kadar dayanamayıp okul çıkışı gidicem..daha 5+3um,belki hiçbir şey göremez bile ama korku

Bunu kutlayalim Ay tabi şaka ama hamileliği hissetmiş oluyorsun canım,o bakımdan tek seferlik bende isterim sanırım yaa
Ay kusarken bılee ohh yarasın dıyordum

Eşim kafayı yedın sen dıyo

Kusayım sağlıklı olsunda ölü gibi olayım kahvaltı yapamayımm

Hem iyide old yaa öküz gibi yiyip druyordum
Bugun itibarı ıle tıksınmelerde başladı . Mutfakta yıne koku almaya başladım

Allah razı olsun canım..evet öyle sahiden internetten de çok rahat yerde güvende olduklarını okudum.bir de 5 haftalık gebelikte bebeğin yerine de defalarca baktım..kendimce çıkarım yapıyorum:)
daha rahimdeler, benimki bile henüz yeni yeni leğen kemiğinin üstüne çıkmaya basladı :)

Ehehe hayirli olsun :)) sabah ac birakiyorsun kendini gibi geliyor bana. Soyle bakalim ne yedin:)
Kuzum Sabah namazına kalktıım o anda kustum . Sonra uyudum şimdi yenı uyandım.
Size selam vereyı dıye geldım :)
Peynırlı yumurta , zeytın , tereyağ , çikolata yerım buyuyk ıhtımalle :)

Ay hayıir..kahvaltı tabi yapıcan,yicen
Ama bebeğin ufak ufak kendini hissettirmesi çok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…