kızlar göğüslerim çok hassaslasti. yani adetime bi hafta kala başladı normalde 1-2 gün önce başlar. insallah hamileyimdir ya ama muhtemelen degilim hic hissedemiyorum bisey :s nasil hissetcemm orasi da ayri tabi
rahat ol bişey olmamıştırGunaydiin kizlaarSabaha bol heyecanlı başladım yine.Belimi çarptım lavaboda.Valla her iş başima bu tarz yerlerde geliyor.Elimden gelse girmicem artik
Ben ve yine "bir şey olmamistir dimii?' sorumla karşınizdayim
Çok şükür ağrım yok orda suan ama telaş ediyorum diye aklım fikrim orda
Geçmiş olsun canım, olmamıştır inşallah, kanama falan yok değil mi? Biz de sabah yolda çukur varmış zınk diye ona girip çıktık bi zıplattı, ben de onu düşünüyorumGunaydiin kizlaarSabaha bol heyecanlı başladım yine.Belimi çarptım lavaboda.Valla her iş başima bu tarz yerlerde geliyor.Elimden gelse girmicem artik
Bir şey olsa kanama,leke tarzı şey olur dimi canim..rahat ol bişey olmamıştır
kanama hemen olmasa bile bi sancı vs hissedersin. o kadardan birşey olmaz ya biz böyle ince düşünüyoruz ama aslında onlar en güvenli yerdelerBir şey olsa kanama,leke tarzı şey olur dimi canim..
Çok şükür öyle bir şey yaşamadım da..
fer_nur çok teşekkür ederim caniim
Kanama yok çok şükür canım,sert bir şekilde kemik kismimi çarpmış oldum omurgada belin..Geçmiş olsun canım, olmamıştır inşallah, kanama falan yok değil mi? Biz de sabah yolda çukur varmış zınk diye ona girip çıktık bi zıplattı, ben de onu düşünüyorum
Allah razı olsun canım..evet öyle sahiden internetten de çok rahat yerde güvende olduklarını okudum.bir de 5 haftalık gebelikte bebeğin yerine de defalarca baktım..kendimce çıkarım yapıyorum:)kanama hemen olmasa bile bi sancı vs hissedersin. o kadardan birşey olmaz ya biz böyle ince düşünüyoruz ama aslında onlar en güvenli yerdeler
Bebek döllenmiş olsa bile 6.gun dölennıyor biliyorsun. O yüzden azcık daha beklıyelımmGünaydın arkadaşlar test yaptım negatif zaten korunmayı birakali 8 gün oldu daha ama suphelendigim için yapmak istedim
Onların yerı güvende canım . sen kanamaların varsa ona bak inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmeye devam edıyordur bebeğinizGunaydiin kizlaarSabaha bol heyecanlı başladım yine.Belimi çarptım lavaboda.Valla her iş başima bu tarz yerlerde geliyor.Elimden gelse girmicem artik
İnşallah canım benim..Bir ağrım olursa cumartesiye kadar dayanamayıp okul çıkışı gidicem..daha 5+3um,belki hiçbir şey göremez bile ama korkuOnların yerı güvende canım . sen kanamaların varsa ona bak inşallah sağlıkla sıhhatle gelişmeye devam edıyordur bebeğiniz
Bunu kutlayalimİlk kusmamı bu sabah yaşamış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Şuan kese gözükür Allahın izniye canımİnşallah canım benim..Bir ağrım olursa cumartesiye kadar dayanamayıp okul çıkışı gidicem..daha 5+3um,belki hiçbir şey göremez bile ama korku
Ehehe hayirli olsun :)) sabah ac birakiyorsun kendini gibi geliyor bana. Soyle bakalim ne yedin:)İlk kusmamı bu sabah yaşamış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
Ay kusarken bılee ohh yarasın dıyordumBunu kutlayalimAy tabi şaka ama hamileliği hissetmiş oluyorsun canım,o bakımdan tek seferlik bende isterim sanırım yaa
daha rahimdeler, benimki bile henüz yeni yeni leğen kemiğinin üstüne çıkmaya basladı :)Allah razı olsun canım..evet öyle sahiden internetten de çok rahat yerde güvende olduklarını okudum.bir de 5 haftalık gebelikte bebeğin yerine de defalarca baktım..kendimce çıkarım yapıyorum:)
Kuzum Sabah namazına kalktıım o anda kustum . Sonra uyudum şimdi yenı uyandım.Ehehe hayirli olsun :)) sabah ac birakiyorsun kendini gibi geliyor bana. Soyle bakalim ne yedin:)
Ay hayıir..kahvaltı tabi yapıcan,yicenAy kusarken bılee ohh yarasın dıyordum
Eşim kafayı yedın sen dıyo
Kusayım sağlıklı olsunda ölü gibi olayımkahvaltı yapamayımm
Hem iyide old yaa öküz gibi yiyip druyordum
Bugun itibarı ıle tıksınmelerde başladı . Mutfakta yıne koku almaya başladım
Efiyet olsuuuun yarasin kuzusa:) ayy ben de istiyoruummmKuzum Sabah namazına kalktıım o anda kustum . Sonra uyudum şimdi yenı uyandım.
Size selam vereyı dıye geldım :)
Peynırlı yumurta , zeytın , tereyağ , çikolata yerım buyuyk ıhtımalle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?