- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Cook teşekkür ederim sanadaha rahimdeler, benimki bile henüz yeni yeni leğen kemiğinin üstüne çıkmaya basladı :)
Maşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alır o daKanama yok çok şükür canım,sert bir şekilde kemik kismimi çarpmış oldum omurgada belin..
Ama bence için rahat olsun o çukurlar herkesin maalesef yaşadığı şeyler diye düşünüyorum...
Görümcem 6bucuk haftalık hamileydi,ve berbat bir köy yolunda bir buçuk saat yolculuk yapmıştı o çukurlara bata cıka,çok şükür şuan 34.haftasinda..
Geçmiş olsun canım, ben geçen pazartesi metrobüste püskürtüodum çok afedersinİlk kusmamı bu sabah yaşamış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun
inşallahCook teşekkür ederim sana
Bebegin sağlıkla büyüsün çıksın kendini belli etsin inşallah
Bulantı mı kahvaltı mı :)Efiyet olsuuuun yarasin kuzusa:) ayy ben de istiyoruummm
Ayyy Allah korusunnnGeçmiş olsun canım, ben geçen pazartesi metrobüste püskürtüodum çok afedersin
Allah korur kuzum, bebeğin en güvenli yerde. Anne olmak ne zor be, daha dünyaya gelmeden sağlığını düşünüyor insan kurban olsunlar sanaSağlık ocağının hemşiresi yazdı tam derdimin ustuneBu tip olaylarla karşılaşacaksın,bir sıkıntı yok.
Eğer sıkınti olmussa en önemli belirti kanamadır dedi..O halde ne yapıyoruz icimizi rahat tutuyoruz Allah'ın izniyle..
Evet kuzum içini rahat tut .Sağlık ocağının hemşiresi yazdı tam derdimin ustuneBu tip olaylarla karşılaşacaksın,bir sıkıntı yok.
Eğer sıkınti olmussa en önemli belirti kanamadır dedi..O halde ne yapıyoruz icimizi rahat tutuyoruz Allah'ın izniyle..
Minnakk nasıl kuzumm ?Allah korur kuzum, bebeğin en güvenli yerde. Anne olmak ne zor be, daha dünyaya gelmeden sağlığını düşünüyor insan kurban olsunlar sana
Minnak melek gibi ya, bir görsen kucaktan inmiyor yavrum, ama oğlan depresyonda ne mama yiyor ne uyuyorMinnakk nasıl kuzumm ?
Bu arada 5 gün kaldı
Ahaha bebis icin telas etmeyi onu hissetmeye baslamayi kuzum..Bulantı mı kahvaltı mı :)
Kahvaltıysa gel kuzum beraber yiyelim
Minnak melek gibi ya, bir görsen kucaktan inmiyor yavrum, ama oğlan depresyonda ne mama yiyor ne uyuyor
Sana da kaldı 6 güüüüün
Ah kuzumm inşallah seninde bulantılarını , ah kızlr şuraya vurdum bişey olurmu dediğdini görce inşallahhhAhaha bebis icin telas etmeyi onu hissetmeye baslamayi kuzum..
Ahh kahvalti ne guzel olurdu beraber.. ben ekmek arasi peynir yedim.. bu hafta evdeyim.. yine erkenden kalktim tabi ki.. yine aciktim:)
Poşetim vardı çantamda o şekil olduAyyy Allah korusunnn
Ben geçen sefer yolun ortasında püskürtmüştüm
Bi teyze gelip üstünü kapat demişti .
Ama inan sadece suyduçünkü bişey yiyemiyordum
Bence de yemişsin kafayıAy kusarken bılee ohh yarasın dıyordum
Eşim kafayı yedın sen dıyo
Kusayım sağlıklı olsunda ölü gibi olayımkahvaltı yapamayımm
Hem iyide old yaa öküz gibi yiyip druyordum
Bugun itibarı ıle tıksınmelerde başladı . Mutfakta yıne koku almaya başladım
Benimde çantamda da eşimi çantasında da var ama öyle hızlı oldu kı eşim verene kadar olan olmustuPoşetim vardı çantamda o şekil olduşimdi çok bulantı yok ama yine de taşıom her daim noolur noolmaz
Sanırım rwzıyımBence de yemişsin kafayı
Ben 5 ay boyunca hergun defalarca kustum herşeyden tiksinmistim bunalıma girmsitim iyice. Hatta çok ilginç ben kıyafet görünce midem bulanıyordu avm ye girdim hamis kıyafeti alayım diye aman Allah ım girer girmez kusmutum çok kötü birşey kızlar istemeyin kusmayı ):))
iyiyim çok şükür eve biraz ağrılı geçiyorAmaaannn sizden bugün hayır yok ben çıkıyorum
Yarın maallum pazzar yollar kapanmazsa gezcez :)
ugrarım yine
Red Phoenix kuzu senı bugun buralarda göremedimmm . Etketi görünce yaz
dvtb kuzzzuummm nasılsın ?
Reglin ağrılımı nasıl geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?