Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyecandan ölcem gibi

Kalbım hızlanıyo düşündükçe .
O doktor kapısında girmeyı beklıceğim an naparım blmiyorum
Kurban olduğum rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etsin sana o hastane çıkışında inşallah, sen bunu hakediyorsun bebeğim. Hayırlı haberlerini dualarımla bekliyorum,hemencik geçsin zamaan

Kurban olduğum rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etsin sana o hastane çıkışında inşallah, sen bunu hakediyorsun bebeğim. Hayırlı haberlerini dualarımla bekliyorum,hemencik geçsin zamaan
İnşallah Allahım nolur
Allah razı olsun canım benımmmm
Sen test ne zaman yapcaktın regl günümüydü ?

İnşallah Allahım nolur
Allah razı olsun canım benımmmm
Sen test ne zaman yapcaktın regl günümüydü ?
2 Mart bat günü kuzum, 2 martta yapayım diyorum sabah ama niyeyse bu ay hiç umudum yok. Kendi kendime belirti arıyorum bulamıyorum ondan böyle evhamlandım herhalde

2 Mart bat günü kuzum, 2 martta yapayım diyorum sabah ama niyeyse bu ay hiç umudum yok. Kendi kendime belirti arıyorum bulamıyorum ondan böyle evhamlandım herhalde
Herkesde erken belirti olcak diye bişey kuzum . Genellikle 3 kala başlıyor kasık ağrıları daha hemen edişeye kapılmaaa

Sağlıksız olcaksa hemen refl ol kuzum inşallahh
İnşallah canım aynen yaşadığımız seyler bunları da soyletiyor ama bende öyle düşünüyorum sağlıksız sa adet olayım ki hemen tekrar güzel günler planı yapalim

Diğer inşallah senin ayındır . Üzülme lütfen
Sağol tatlım.Bir yandan yoktur diyordum sonuç negatif olursa üzülmemek için ama insan yine de unutlanıyor. Nasıl üzüldüm negatifi görünce. Ama Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum. Destekleriniz için sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…