- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Ah kuzum seni anlıyorum sağlıklı gidiyor herşey artık inşallah:)Sanırım rwzıyım
İyi olsunda hiç şikayet etmşcem
Geçen sefer ettim . Bu sefer gıgıkımı çıkarmıcam
Kuzummmiyiyim çok şükür eve biraz ağrılı geçiyor
Heyecanlı mısın kuzummm, ben çok heyecanlıyım kendim gidicem gibiBen 5 diyorum doktora sabah erken gitceğiö için pazartesini saymıyorum
Bugunüde saymıyorum
Ben hiçbişey içmedim canım x bence içme .Kızlar sizce kas gevşetici ilaç içsem sorun olur mu? Henüz yumurtlama günlerimdeyim
Heyecandan ölcem gibiHeyecanlı mısın kuzummm, ben çok heyecanlıyım kendim gidicem gibi
tamamdır dayanacagım canım haklısınBen hiçbişey içmedim canım x bence içme .
İlaçların etkisi uzun süre vücutta kalıyormus çünkğ
Kurban olduğum rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etsin sana o hastane çıkışında inşallah, sen bunu hakediyorsun bebeğim. Hayırlı haberlerini dualarımla bekliyorum,hemencik geçsin zamaanHeyecandan ölcem gibi
Kalbım hızlanıyo düşündükçe .
O doktor kapısında girmeyı beklıceğim an naparım blmiyorum
Canım neren ağrıyor ? Masaj falan yaptırsan eşine ?tamamdır dayanacagım canım haklısın
İnşallah Allahım nolurKurban olduğum rabbim mutluluktan ağlamayı nasip etsin sana o hastane çıkışında inşallah, sen bunu hakediyorsun bebeğim. Hayırlı haberlerini dualarımla bekliyorum,hemencik geçsin zamaan
Sağlıksız olcaksa hemen refl ol kuzum inşallahhAynen canım adet olmazsam yaparım tekrar insallah
2 Mart bat günü kuzum, 2 martta yapayım diyorum sabah ama niyeyse bu ay hiç umudum yok. Kendi kendime belirti arıyorum bulamıyorum ondan böyle evhamlandım herhaldeİnşallah Allahım nolur
Allah razı olsun canım benımmmm
Sen test ne zaman yapcaktın regl günümüydü ?
2 Mart bat günü kuzum, 2 martta yapayım diyorum sabah ama niyeyse bu ay hiç umudum yok. Kendi kendime belirti arıyorum bulamıyorum ondan böyle evhamlandım herhalde
İnşallah canım aynen yaşadığımız seyler bunları da soyletiyor ama bende öyle düşünüyorum sağlıksız sa adet olayım ki hemen tekrar güzel günler planı yapalimSağlıksız olcaksa hemen refl ol kuzum inşallahh
Ay inşallah kuzum inşallahHerkesde erken belirti olcak diye bişey kuzum . Genellikle 3 kala başlıyor kasık ağrıları daha hemen edişeye kapılmaaa
Üzülme canım, mart ayı senin olsun.. Hayırlısı buymuş demek kiGünaydın kızlar hayırlı günler. Malesef bu ay da olmadı benim adet oldum bu sabah. Nasıl tutmadı anlam veremiyorum.
Diğer inşallah senin ayındır . Üzülme lütfenGünaydın kızlar hayırlı günler. Malesef bu ay da olmadı benim adet oldum bu sabah. Nasıl tutmadı anlam veremiyorum.
Inşallah sağolasın canım.Üzülme canım, mart ayı senin olsun.. Hayırlısı buymuş demek ki
Sağol tatlım.Bir yandan yoktur diyordum sonuç negatif olursa üzülmemek için ama insan yine de unutlanıyor. Nasıl üzüldüm negatifi görünce. Ama Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum. Destekleriniz için sağolun...Diğer inşallah senin ayındır . Üzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?