Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutuldum canım ya kollarım bacaklarım her yanım ağrıyor işten sonra ful yatar dinlenirim geçer inşallah
ağrıyan yerlerine yağ ile masaj yap sıcak havlu ütüle koy hemen yumuşatıyor. ama baya dayanabildiğin kadar sıcak olsun. havluyu 2-3 defa soğudukça ütüle

Aynen oyle saglikli olmasinin bir gostergesi degil.. oyle dusunmesinler.. kusmak ancak migrende ise yarar, guzel bi durumdur o da bas agrisini gecirebildiginden :))

benimde migrenim var kesinlikle istifra etmeden geçmiyor. ama parol vermiyorlar diye biliyorum kuzum minoset denesen herhangi bi alerjin yoksa
Benim daha cok vucut agrilarim sirt bel omuz diz agrilarim oluyor.. bir de adet migreni diye bir sey var onu yasiyorumm ne yapsan gecmiyor onu cekiyorum adrt oncesi adetin bitimine yakin oluyor..
Vucut agrilarim icin iste yum.gunu kasik agrilarim icin parolu kullaniyorum. En hafifi o diye ki hamileyken bile kullanilan bir ilac en nihayetinde.
Allah sana da kolaylik versin cok zor tetiklememeye calisman lazim.

kızlar selam bunlar da benim ovü. testlerim 4. testi dün yaptım bugün daha yapmadım en son 16 ocak ta adet görüm bu zamana kadar galiba 2 defa yumurtlama oldu 2. kez yumurtladıgımı anladıgımda yaptım bu testleri yorumlarınızı bekliyorum sizce nedir ne degildir nasıl olur

Eklentiler

• 20190223_120514.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190224_142731.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 27
Sağlıklı oldugunun göstergesi olcağını en son düşüncek olan kişi benım heralde
Aysegule dedim onun nezdinde bulanmayi kusmayi iyi bisey sanana. senin yasadiklarinda birebir yanindaydim kuzum.. ama sende midem bulandi diye sevinmedin degil hani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…