evet canım ediyor benim 6 gün sürer normalde bakalım yine öyle mi olur uzar mı göreceğizKuzummm
Hala devam ediyormu reglin ?
Tutuldum canım ya kollarım bacaklarım her yanım ağrıyor işten sonra ful yatar dinlenirim geçer inşallahCanım neren ağrıyor ? Masaj falan yaptırsan eşine ?
Kaçıncı gun kuzum bugunevet canım ediyor benim 6 gün sürer normalde bakalım yine öyle mi olur uzar mı göreceğiz
İnşallah kuzumm ya inşallah hemen geçerTutuldum canım ya kollarım bacaklarım her yanım ağrıyor işten sonra ful yatar dinlenirim geçer inşallah
Günaydın canımmGunaydin kizceler
ağrıyan yerlerine yağ ile masaj yap sıcak havlu ütüle koy hemen yumuşatıyor. ama baya dayanabildiğin kadar sıcak olsun. havluyu 2-3 defa soğudukça ütüleTutuldum canım ya kollarım bacaklarım her yanım ağrıyor işten sonra ful yatar dinlenirim geçer inşallah
tamam canım eve gider gitmez deneyeceğimağrıyan yerlerine yağ ile masaj yap sıcak havlu ütüle koy hemen yumuşatıyor. ama baya dayanabildiğin kadar sıcak olsun. havluyu 2-3 defa soğudukça ütüle
Aynen oyle saglikli olmasinin bir gostergesi degil.. oyle dusunmesinler.. kusmak ancak migrende ise yarar, guzel bi durumdur o da bas agrisini gecirebildiginden :))Bence de yemişsin kafayı
Ben 5 ay boyunca hergun defalarca kustum herşeyden tiksinmistim bunalıma girmsitim iyice. Hatta çok ilginç ben kıyafet görünce midem bulanıyordu avm ye girdim hamis kıyafeti alayım diye aman Allah ım girer girmez kusmutum çok kötü birşey kızlar istemeyin kusmayı ):))
Valla ben icmemeye calisiyorum cok olan agrilarima ragmen cumartesi basim cok agrimisti parol ictim..Kızlar sizce kas gevşetici ilaç içsem sorun olur mu? Henüz yumurtlama günlerimdeyim
Valla ben icmemeye calisiyorum cok olan agrilarima ragmen cumartesi basim cok agrimisti parol ictim..
bende içmeyeceğim canım içim rahat etmez sonraValla ben icmemeye calisiyorum cok olan agrilarima ragmen cumartesi basim cok agrimisti parol ictim..
4. gün kuzumKaçıncı gun kuzum bugun
Benim daha cok vucut agrilarim sirt bel omuz diz agrilarim oluyor.. bir de adet migreni diye bir sey var onu yasiyorumm ne yapsan gecmiyor onu cekiyorum adrt oncesi adetin bitimine yakin oluyor..benimde migrenim var kesinlikle istifra etmeden geçmiyor.ama parol vermiyorlar diye biliyorum kuzum minoset denesen herhangi bi alerjin yoksa
Sağlıklı oldugunun göstergesi olcağını en son düşüncek olan kişi benım heraldeAynen oyle saglikli olmasinin bir gostergesi degil.. oyle dusunmesinler.. kusmak ancak migrende ise yarar, guzel bi durumdur o da bas agrisini gecirebildiginden :))
Aysegule dedim onun nezdinde bulanmayi kusmayi iyi bisey sanana. senin yasadiklarinda birebir yanindaydim kuzum.. ama sende midem bulandi diye sevinmedin degil hani:))Sağlıklı oldugunun göstergesi olcağını en son düşüncek olan kişi benım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?