Yok sevınmedim sadece bu sefer şikayet etmedimAysegule dedim onun nezdinde bulanmayi kusmayi iyi bisey sanana. senin yasadiklarinda birebir yanindaydim kuzum.. ama sende midem bulandi diye sevinmedin degil hani:))
Allah razı olsun kuzum perşembe günü doktorum istemişti verdim hepsini çıkmış bi amh çıkmamış yarın kontrol var bakalım hayırlısı olur inşallahKuzum bunla gecmis olsun.. Rabbim bir daha yasatmasin. Kan tahlillerini testlerini vermeye firsatin oldu mu?
Hamile olma şansınız varmı yoksa PKO sorununuz falan mı var ?kızlar selam bunlar da benim ovü. testlerim 4. testi dün yaptım bugün daha yapmadım en son 16 ocak ta adet görüm bu zamana kadar galiba 2 defa yumurtlama oldu 2. kez yumurtladıgımı anladıgımda yaptım bu testleri yorumlarınızı bekliyorum sizce nedir ne degildir nasıl olur
Amin insallah.. sen amh baktirmamis miydin daha once yoksa birdaha mi bakalim dediler?Allah razı olsun kuzum perşembe günü doktorum istemişti verdim hepsini çıkmış bi amh çıkmamış yarın kontrol var bakalım hayırlısı olur inşallah
ilk defa bakıldı canımAmin insallah.. sen amh baktirmamis miydin daha once yoksa birdaha mi bakalim dediler?
ben temizlik yapıyorumAy bi süpürge tuttum yoruldum
Neyse ben biraz daha uzanayım
Valla en son kontrol e gittigimde hatta tesadüfen adetimin ilk gününe denk gelmişti herhangi bir sorun görmedi doktor hormonlarımda gayet normaldi ufak bir kist var ama bunları adet olunca döküyorsun zaten dedi o kadarHamile olma şansınız varmı yoksa PKO sorununuz falan mı var ?
ben temizlik yapıyorumdikkat ederek tabi. hamilelikten bu yana 1 kez yapabilmistim çok gözüme batıyordu ev
Adete ne kadar var?Valla en son kontrol e gittigimde hatta tesadüfen adetimin ilk gününe denk gelmişti herhangi bir sorun görmedi doktor hormonlarımda gayet normaldi ufak bir kist var ama bunları adet olunca döküyorsun zaten dedi o kadar
5 saat oldu olay olalı,çok şükür herhangi bir leke yaşamadım canım o yüzden şuan relaksimEvet kuzum içini rahat tut .
O kadar pimpiriklenme
Benım 10 kilo kedim sürekli göbeğimde yatar . Görünce kaldırıyorum ama gece falan farkında olmuyorum
Benımde son regl tarihim 16 ocak ta . 13 şubatta hamile oldugumı öğrendim .Valla en son kontrol e gittigimde hatta tesadüfen adetimin ilk gününe denk gelmişti herhangi bir sorun görmedi doktor hormonlarımda gayet normaldi ufak bir kist var ama bunları adet olunca döküyorsun zaten dedi o kadar
Masallah yaa iyi guc buluyonuz hamile hamile minnosuumm da oyle. Ben gebe kalsam komus gibi yatarim hahahaBen hep yaptım ya :) hergün illa süpürge tutup yerleri vileda ile silip toz alıyorum
Yoksa içim rahat etmiyor
Ya sen çok tatlisinAllah korur kuzum, bebeğin en güvenli yerde. Anne olmak ne zor be, daha dünyaya gelmeden sağlığını düşünüyor insan kurban olsunlar sana
yani aslında 16 ocaktan sonra subatın ilk haftası falan olmam gerekiyordu 7 şubatta kahverengi akıntı geldi 2 3 damla yumurtlama oldu ama regly olmadım sonra 21 subatta tekrardan yumurtlama oldu yani hali hazırda çoktan adet olmam gerekiyordu galiba ama ben yumurtluyorum tavuk gibi paso adet olmadımAdete ne kadar var?
Yokk kızz hiçte rahat değil . Kemiklerim batıyo oda rahatsız ama aramızdaki aşktan üstümde yatıyo :))5 saat oldu olay olalı,çok şükür herhangi bir leke yaşamadım canım o yüzden şuan relaksimooh mis güzel yere yatıyor keyfi de iyi oluyordur canim o hissi bilmiyorum ama
Ay evde olunca öyle olmuyo kuzum yaa inan moralim bozuluyo :)Masallah yaa iyi guc buluyonuz hamile hamile minnosuumm da oyle. Ben gebe kalsam komus gibi yatarim hahaha
yani aslında 16 ocaktan sonra subatın ilk haftası falan olmam gerekiyordu 7 şubatta kahverengi akıntı geldi 2 3 damla yumurtlama oldu ama regly olmadım sonra 21 subatta tekrardan yumurtlama oldu yani hali hazırda çoktan adet olmam gerekiyordu galiba ama ben yumurtluyorum tavuk gibi paso adet olmadımBenımde son regl tarihim 16 ocak ta . 13 şubatta hamile oldugumı öğrendim .
Senın neden hala reglin gelmedi onu anlamadım .
Gebelik testi yaptın mı ?
Reglinin ne zaman gelmesi lazım
ahahaha benim temizliğim o değil kiBen hep yaptım ya :) hergün illa süpürge tutup yerleri vileda ile silip toz alıyorum
Yoksa içim rahat etmiyor
Hamilelikte lh testleri yumurtlıyo olarak gösteriyorda o yüzden söylüyorum .yani aslında 16 ocaktan sonra subatın ilk haftası falan olmam gerekiyordu 7 şubatta kahverengi akıntı geldi 2 3 damla yumurtlama oldu ama regly olmadım sonra 21 subatta tekrardan yumurtlama oldu yani hali hazırda çoktan adet olmam gerekiyordu galiba ama ben yumurtluyorum tavuk gibi paso adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?