Sen gebe olabilir misin acaba sorun da yok diyorsun.. hcg yapar misin vardir insallah. Ahahah o kadar umudu yok ki 2.yi yumurtluyom diyorsun ayy insallah vardir.. ve muhtemelen kese gorulcek kivama gelmistir..lutfen olsun cunkuu ..yani aslında 16 ocaktan sonra subatın ilk haftası falan olmam gerekiyordu 7 şubatta kahverengi akıntı geldi 2 3 damla yumurtlama oldu ama regly olmadım sonra 21 subatta tekrardan yumurtlama oldu yani hali hazırda çoktan adet olmam gerekiyordu galiba ama ben yumurtluyorum tavuk gibi paso adet olmadım
Cam mıahahaha benim temizliğim o değil kio rutin ev işim zaten. cam tül perde koltukları çekme mutfak temizliği vs vs. ayda 1 olan yani
AskYokk kızz hiçte rahat değil . Kemiklerim batıyo oda rahatsız ama aramızdaki aşktan üstümde yatıyo :))
yok yapmadım negatif görmek istemedigim için senin dedigini başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassasHamilelikte lh testleri yumurtlıyo olarak gösteriyorda o yüzden söylüyorum .
Gebelik testi yaptın mı ?
En tatlı hevesler olacak olacak gorecegiz elbet ben inaniyorum
camlarım çok yüksekte değil silebiliyorum o yüzden. tülleri de sandalye üstüne çıkıp takıyorum uzanmıs olmuyorum akşamı bekleyemem ev dımdızlakCam mıcam silmem kızzz . Yükseklik korkum varrr .. Ama benım koltuklarımın ayakları yüksek oldugu için heryer temizlenmiş oluyor
Perdelerimde stor oldugu için ben yıkamıyorum
Çıkmasa iyi olur benceAskKedi olarak hissi bilmesem de gülü seven dikenine katlanır misali
Karnın büyüdükçe tepkileri nasıl olucak acaba,o zaman da çıkabiliyor mu çıkabilecek mi çıkmaması daha iyi mi olucak kafam da deli sorular
Amannn başına iş almıssın kızz ama olsun evın naısl missss kokuyodurr bayılıyorum yıkanmıs tül kokusunaacamlarım çok yüksekte değil silebiliyorum o yüzden. tülleri de sandalye üstüne çıkıp takıyorum uzanmıs olmuyorum akşamı bekleyemem ev dımdızlak
Bence artık yapmalisinyok yapmadım negatif görmek istemedigim için senin dedigini başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas
valla gebelik testi yapmadım negatif görmek istemedigim için başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassasSen gebe olabilir misin acaba sorun da yok diyorsun.. hcg yapar misin vardir insallah. Ahahah o kadar umudu yok ki 2.yi yumurtluyom diyorsun ayy insallah vardir.. ve muhtemelen kese gorulcek kivama gelmistir..lutfen olsun cunkuu ..
Ay kıskanılmaz mı..Çıkmasa iyi olur bencebende çok merak ediyorum . Özellik doğumdan sonra bebek ilk eve geldiğimdeki tepkileri
Kesin çok kıskancaklar :)
valla gebelik testi yapmadım negatif görmek istemedigim için başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas
ennn sevdiğim şey temizlik yaptığım günün akşamı. yemek yapmıyorum soğan kokutmaısn diyeAmannn başına iş almıssın kızz ama olsun evın naısl missss kokuyodurr bayılıyorum yıkanmıs tül kokusunaa
Bak bu LH testlerim .yok yapmadım negatif görmek istemedigim için senin dedigini başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas
Şimdi yapsam test dogru sonuç çıkarmı ki acabaBence artık yapmalisinBurdaki herkes şuan aynı şeyi düşünüyor olmalı
yarın belli olur canım iyi mi kötü mü doktor söylerNasil diger sonuclar iyidir umarim.
Ay lütfen hemennnnAy kıskanılmaz mı..hadi o zamanlara gidelim hizlica
çıkar çıkar cinsiyeti bile gösterir kız nasıl duruyosunŞimdi yapsam test dogru sonuç çıkarmı ki acabasonra hüsran yaşamayalım hep birlikte
Ay valla evi yakınsa gitcem şimdi zorla yaptırcamH E ayni seyleri diyoruz galibaa aynisini yapistiriveriyor
Bak kizz daha konusyorsun hadi testttt yapp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?