Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gebe olabilir misin acaba sorun da yok diyorsun.. hcg yapar misin vardir insallah. Ahahah o kadar umudu yok ki 2.yi yumurtluyom diyorsun ayy insallah vardir.. ve muhtemelen kese gorulcek kivama gelmistir..lutfen olsun cunkuu ..

ahahaha benim temizliğim o değil ki o rutin ev işim zaten. cam tül perde koltukları çekme mutfak temizliği vs vs. ayda 1 olan yani
Cam mı cam silmem kızzz . Yükseklik korkum varrr .. Ama benım koltuklarımın ayakları yüksek oldugu için heryer temizlenmiş oluyor
Perdelerimde stor oldugu için ben yıkamıyorum

Yokk kızz hiçte rahat değil . Kemiklerim batıyo oda rahatsız ama aramızdaki aşktan üstümde yatıyo :))
AskKedi olarak hissi bilmesem de gülü seven dikenine katlanır misali
Karnın büyüdükçe tepkileri nasıl olucak acaba,o zaman da çıkabiliyor mu çıkabilecek mi çıkmaması daha iyi mi olucak kafam da deli sorular

Hamilelikte lh testleri yumurtlıyo olarak gösteriyorda o yüzden söylüyorum .
Gebelik testi yaptın mı ?
yok yapmadım negatif görmek istemedigim için senin dedigini başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas

Cam mı cam silmem kızzz . Yükseklik korkum varrr .. Ama benım koltuklarımın ayakları yüksek oldugu için heryer temizlenmiş oluyor
Perdelerimde stor oldugu için ben yıkamıyorum
camlarım çok yüksekte değil silebiliyorum o yüzden. tülleri de sandalye üstüne çıkıp takıyorum uzanmıs olmuyorum akşamı bekleyemem ev dımdızlak

Çıkmasa iyi olur bence bende çok merak ediyorum . Özellik doğumdan sonra bebek ilk eve geldiğimdeki tepkileri
Kesin çok kıskancaklar :)

camlarım çok yüksekte değil silebiliyorum o yüzden. tülleri de sandalye üstüne çıkıp takıyorum uzanmıs olmuyorum akşamı bekleyemem ev dımdızlak
Amannn başına iş almıssın kızz ama olsun evın naısl missss kokuyodurr bayılıyorum yıkanmıs tül kokusunaa

Bence artık yapmalisin Burdaki herkes şuan aynı şeyi düşünüyor olmalı

Sen gebe olabilir misin acaba sorun da yok diyorsun.. hcg yapar misin vardir insallah. Ahahah o kadar umudu yok ki 2.yi yumurtluyom diyorsun ayy insallah vardir.. ve muhtemelen kese gorulcek kivama gelmistir..lutfen olsun cunkuu ..
valla gebelik testi yapmadım negatif görmek istemedigim için başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas

H E ayni seyleri diyoruz galibaa aynisini yapistiriveriyor
Bak kizz daha konusyorsun hadi testttt yapp..

Amannn başına iş almıssın kızz ama olsun evın naısl missss kokuyodurr bayılıyorum yıkanmıs tül kokusunaa
ennn sevdiğim şey temizlik yaptığım günün akşamı. yemek yapmıyorum soğan kokutmaısn diye o mis kokuyu alıyorum birkac gün. sırf bu yüzden temizlik yapıyorum diyebilirim

Bak bu LH testlerim .
Bat gününden bir gün önce tekrar pik oldu .

Buda gebelik testlerim

Bence hemen bi test al çünkü benımde göğüslerim inanılmaz ağrıyor
Ve beyaz akıntılarım var .

Eklentiler

• DEB98E71-5C45-4A6F-88FA-1E91B603DD9C.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…