- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bebek döllenmiş olsa bile 6.gun dölennıyor biliyorsun. O yüzden azcık daha beklıyelımm
Belli tecrubesiz.. umudu yok ayy allahim insallah vardir kizzz. Bende bastiriyom ama bakalim.. belki vardir testi.Ay valla evi yakınsa gitcem şimdi zorla yaptırcam
Sorunum yok diyo kaç gün geçmiş adeti nasıl yapmazzsınnn testttt
Canım ben çatladığı gunu sayıyorum .Ilişki yasadigin günle beraber mi ertesi günümü saymaya basliyorsunuz
Ayy buraya gelmeye geç kalmısBelli tecrubesiz.. umudu yok ayy allahim insallah vardir kizzz. Bende bastiriyom ama bakalim.. belki vardir testi.
iyi de daha yeni çatladı son yumurtlamam yeni oldu yani en azından onu da bekleseydim 5 6 günçıkar çıkar cinsiyeti bile gösterir kız nasıl duruyosun
Burda ben ve diğer arkadaşların lh testi koyu çıkıyordu canım,çok şükür ki sonuç bizi yanıltmadiŞimdi yapsam test dogru sonuç çıkarmı ki acabasonra hüsran yaşamayalım hep birlikte
Hehehe sayenizde 2 kala yapacagiz heralde yani ama belkide 1 kala yapariz 5inde kimle olursa bakalim:))Ayy buraya gelmeye geç kalmıs
Çatlıcam şimdi .
Bide Satlarımız aynı
O zaman yanlis anlattigin biseyler var..iyi de daha yeni çatladı son yumurtlamam yeni oldu yani en azından onu da bekleseydim 5 6 gün
Olurda çıkıyor yaaa görüyosunuz işteeeHehehe sayenizde 2 kala yapacagiz heralde yani ama belkide 1 kala yapariz 5inde kimle olursa bakalim:))
bu testlerde bir gariplik var 4 gün boyunca bu kadar yüksek çıkar mı? hamile olabilir misin zaten?kızlar selam bunlar da benim ovü. testlerim 4. testi dün yaptım bugün daha yapmadım en son 16 ocak ta adet görüm bu zamana kadar galiba 2 defa yumurtlama oldu 2. kez yumurtladıgımı anladıgımda yaptım bu testleri yorumlarınızı bekliyorum sizce nedir ne degildir nasıl olur
benim ovü. test sonuçlarıma baktınız mı eminseniz test yapıcam bakBurda ben ve diğer arkadaşların lh testi koyu çıkıyordu canım,çok şükür ki sonuç bizi yanıltmadi
Eğer son regl tarihin 16 ocaksa kesinlikle testini yap ..benim ovü. test sonuçlarıma baktınız mı eminseniz test yapıcam bak
yok valla ne yaşadıysam onu anlattım extra farklı bir durum yok sadece kötü sonuç almak istemiyorum ve tamamen tecrübesiz oldugum için baştan hüsran yaşamıyım diyorumO zaman yanlis anlattigin biseyler var..
Geç yumurtlama değilse bence gözükür kuzum .Ama iste herkeste ayni degil kuzum :))
Hüsran yaşıcak bişey yok .yok valla ne yaşadıysam onu anlattım extra farklı bir durum yok sadece kötü sonuç almak istemiyorum ve tamamen tecrübesiz oldugum için baştan hüsran yaşamıyım diyorum
o zaman bu gruba gelmekle hata ettin biz seni 5-6 hün bekletmeyiziyi de daha yeni çatladı son yumurtlamam yeni oldu yani en azından onu da bekleseydim 5 6 gün
son regli 16 ocak mıymısEğer son regl tarihin 16 ocaksa kesinlikle testini yap ..
Yanlış yere geldio zaman bu gruba gelmekle hata ettin biz seni 5-6 hün bekletmeyizbence o yumurtlama değil. hadiii yap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?