canım en son 16 ocak ta adet gördüm 20 sinde bitti daha o günden beri adet yok sadece 2 defa yumurtladım 2. defa yumurtlama olmasaydı kesin test yapardım sonuçta gebe olsaydım yumurtlama olmazdı herhalde dimi ondan diyorum bu yumurtlamayı da degerlendirdim onu bekleyeyim bari diye ama belli siz durmayacaksınız yapayım bari test hali hazırda 1 kutu test varEğer son regl tarihin 16 ocaksa kesinlikle testini yap ..
Sen mi ben mison regli 16 ocak mıymısya insanlar ne kadar sakin ben mi cok heyecanlıyım simdiye kadar 9 doğururdum
biz ki 6 gün kala testlere başlayan tayfayızYanlış yere geldi
lh testi 1 gün böyle pik yapar senin 4 gün doruk hamile olabilirsincanım en son 16 ocak ta adet gördüm 20 sinde bitti daha o günden beri adet yok sadece 2 defa yumurtladım 2. defa yumurtlama olmasaydı kesin test yapardım sonuçta gebe olsaydım yumurtlama olmazdı herhalde dimi ondan diyorum bu yumurtlamayı da degerlendirdim onu bekleyeyim bari diye ama belli siz durmayacaksınız yapayım bari test hali hazırda 1 kutu test var
Ama diyorum ya kuzum sana bende gebe oldugumda ovulasyon testleri yumurtlama var gibi gösterdi .canım en son 16 ocak ta adet gördüm 20 sinde bitti daha o günden beri adet yok sadece 2 defa yumurtladım 2. defa yumurtlama olmasaydı kesin test yapardım sonuçta gebe olsaydım yumurtlama olmazdı herhalde dimi ondan diyorum bu yumurtlamayı da degerlendirdim onu bekleyeyim bari diye ama belli siz durmayacaksınız yapayım bari test hali hazırda 1 kutu test var
inşallah canımYarin gitcen yani iyi bakalim.iyi sonuclar olsun insallah. Haber edersin.
Benıde geççek kızzzbiz ki 6 gün kala testlere başlayan tayfayızahahah benden de sabırlıymıs bu arkadas
Ohoo testinde varmis.. hadi bekliyoruzzcanım en son 16 ocak ta adet gördüm 20 sinde bitti daha o günden beri adet yok sadece 2 defa yumurtladım 2. defa yumurtlama olmasaydı kesin test yapardım sonuçta gebe olsaydım yumurtlama olmazdı herhalde dimi ondan diyorum bu yumurtlamayı da degerlendirdim onu bekleyeyim bari diye ama belli siz durmayacaksınız yapayım bari test hali hazırda 1 kutu test var
bu başlık tezcanlılar olarak değişmeliYanlış yere geldi
Canım ben çatladığı gunu sayıyorum .
Sürekli ilişki yaşadığım için onu sayamam
Bata 6 gün kala test yapmaya varmısınız mı yapsambu başlık tezcanlılar olarak değişmeli
komşunun kızı kalbi dinlemeyi bırak direkt doğuma gidiyomus duy elçin duyBenıde geççek kızzz
Ben kan testi vermedim diye hava atıyodum . Elalem idrar testide yapmıyor
Nasıl bir teslimiyet bukomşunun kızı kalbi dinlemeyi bırak direkt doğuma gidiyomus duy elçin duy
ya bir hasta geldide onunla ilgilendim
Kuzum kesinlikle zeytınyağı . Sakın zorlamaa kendını doktorum kabız olursan sakın zorlama çok zararlı demişti .Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün bat günüm. Aşırı kabızlık sorunum var. Ne yapabilirim? Bi öneriniz var mı? Sinem arkadaşım bi kaç şey önerdi sağolsun. Ama burda da çok arkadaş var bikaç fikir daha edinsem güzel olur :) belki anında etki yapabilecek bi önerisi olan olur :)
Kızzz hala burdamısınnnnya bir hasta geldide onunla ilgilendimsaglıkçıyım buarada bende Bakın son kararınız mı eminmisiniz yapıyım mı gebelik testi şuanda kasıgımda ignelenme var hafiften
Benıde geççek kızzz
Ben kan testi vermedim diye hava atıyodum . Elalem idrar testide yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?