Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer son regl tarihin 16 ocaksa kesinlikle testini yap ..
canım en son 16 ocak ta adet gördüm 20 sinde bitti daha o günden beri adet yok sadece 2 defa yumurtladım 2. defa yumurtlama olmasaydı kesin test yapardım sonuçta gebe olsaydım yumurtlama olmazdı herhalde dimi ondan diyorum bu yumurtlamayı da degerlendirdim onu bekleyeyim bari diye ama belli siz durmayacaksınız yapayım bari test hali hazırda 1 kutu test var

lh testi 1 gün böyle pik yapar senin 4 gün doruk hamile olabilirsin

Ama diyorum ya kuzum sana bende gebe oldugumda ovulasyon testleri yumurtlama var gibi gösterdi .
Gebelik durumunda testler pozitif gösteriyor .

Elinde test varsa bence yap

Ohoo testinde varmis.. hadi bekliyoruzz

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün bat günüm. Aşırı kabızlık sorunum var. Ne yapabilirim? Bi öneriniz var mı? Sinem arkadaşım bi kaç şey önerdi sağolsun. Ama burda da çok arkadaş var bikaç fikir daha edinsem güzel olur :) belki anında etki yapabilecek bi önerisi olan olur :)

Kuzum kesinlikle zeytınyağı . Sakın zorlamaa kendını doktorum kabız olursan sakın zorlama çok zararlı demişti .
İstersen azcık zeytınyağını popo kısmına sür . Birde 1 kaşık ye .

ya bir hasta geldide onunla ilgilendim saglıkçıyım buarada bende Bakın son kararınız mı eminmisiniz yapıyım mı gebelik testi şuanda kasıgımda ignelenme var hafiften
Kızzz hala burdamısınnnn
Çabuk test yap beklıyoruz .
Bak hamileleri bekletme günahtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…