- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
ya bir hasta geldide onunla ilgilendimsaglıkçıyım buarada bende Bakın son kararınız mı eminmisiniz yapıyım mı gebelik testi şuanda kasıgımda ignelenme var hafiften
tamam gidiyorum sesim çıkmazsa depresyona girdigimi anlarsınızKızzz hala burdamısınnnn
Çabuk test yap beklıyoruz .
Bak hamileleri bekletme günahtır
yaa bende test attın sandımya bir hasta geldide onunla ilgilendimsaglıkçıyım buarada bende Bakın son kararınız mı eminmisiniz yapıyım mı gebelik testi şuanda kasıgımda ignelenme var hafiften
Ama yıl 2019Eee eskiden de oyle degilmiymis ne usg ne bisiy bi hamilesin derlermis bi doguma giderlermis ahahah
Hhadi bekliyoruzzztamam gidiyorum sesim çıkmazsa depresyona girdigimi anlarsınız
Olmazsa da gel biz moral veirirz sana ama bence var ya eğer sağlık problemlerin yoksa olmadı lazımtamam gidiyorum sesim çıkmazsa depresyona girdigimi anlarsınız
Ben folidoce kullanıyorum yalnız günde 1 tane ..merhaba bende haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum yalnız folic kullanımı 3 ay süreceğinden doktorum başla dedi.
ne çok çeşidi çıkmış folıc plus , folıc trio , folic 1 ....
doktorum folıc trıo al günde 3 tane hatta hepsini aynı anda yutabilirsin dedi.
şimdi formlarda geziyordum da bulantı yapıyor diyenler var .
en korktugum şeyde bulantıdır .
herkesde aynı etkiyi yapıyor mu diye bir sormak istedim .
Allah ım inşallah kıpkırmızı iki çizgi istiyoruz:))tamam gidiyorum sesim çıkmazsa depresyona girdigimi anlarsınız
Allah ım inşallah kıpkırmızı iki çizgi istiyoruz:))
Perşembe beni bekle anacim dicem ama yok gibi hissediyorum o kadar da uğraştık
Allahım 1 haftadır gebe haberimiz yoktu neşemiz yerine gelsin
Ben folidoce kullanıyorum yalnız günde 1 tane ..
bulantıd yapmıyor bnde
Aa duymayım bu laflarıPerşembe beni bekle anacim dicem ama yok gibi hissediyorum o kadar da uğraştık
Kaç mg ?bende trio içiyorum gümde 2 buluntı vs bişi yok
bana 3 dedi doktor ya sevindim bulantı olmamasınabende trio içiyorum gümde 2 buluntı vs bişi yok
ben dedim ama size zorla beni hüsrana ugrattınız daha 2 gün önce yumurtlamışım nasıl gebelik olsun yaptım testi aslan gibi kopkoyu tek çizgi çıktıOlmazsa da gel biz moral veirirz sana ama bence var ya eğer sağlık problemlerin yoksa olmadı lazım
Ozaman senin ymurtlamadan sıkıntı var ama böyle olmaz . Regl olan lazımdı çoktan .ben dedim ama size zorla beni hüsrana ugrattınız daha 2 gün önce yumurtlamışım nasıl gebelik olsun yaptım testi aslan gibi kopkoyu tek çizgi çıktı
Evet ona da kalp atım duyduktan sonra tekrar baktırmam gerekicek zaten o gün gidince bi dünya test veriyor hepsi aradan çıkar. Sadece gebeliği öprenir öğrenmez endokrin dr uma gitmem gerekiyor ilaç dozunu ayarlaması için. Bi ona giderim olursa eğerAynen bi gelsinler de oyle yaparsin. :) Pihtilasmaya 6. Hafta mi bakiyorlardi canim.
nasıl ya?? 2. kez yumurtlamış olsan bile (ki sanmıyorum) bu kadar üst üste pik olmaz. atsana testi?ben dedim ama size zorla beni hüsrana ugrattınız daha 2 gün önce yumurtlamışım nasıl gebelik olsun yaptım testi aslan gibi kopkoyu tek çizgi çıktı
ben zaten düzensiz adet görüyorum diye dogum kontrol hapı kullanıyordum hapı ilk bıraktıktan sonra 30 gün sonra falan adet olmuştum oda 16 ocağa denk gelmişti işte ama bu şekilde 2 defa yumurtlama hiç olmamıştı kaldı ki hali hazırda şuan da 40 gün oldu adet görmedimOzaman senin ymurtlamadan sıkıntı var ama böyle olmaz . Regl olan lazımdı çoktan .
Daha önce hiç böyle gecikti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?