- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
folıc trio mg yazmyor sadece içerik olarakKaç mg ?
Benım doktorum 1 tane iç dedi ya
Benim aşırı bel agrım var sizce niye yafolıc trio mg yazmyor sadece içerik olarak
folıc asıt 400 kalsıyom 800 vitamin d3 7,5 yazıyıor
4. test olan en son dün yaptıgım ovü. testinasıl ya?? 2. kez yumurtlamış olsan bile (ki sanmıyorum) bu kadar üst üste pik olmaz. atsana testi?
Kaç mg ?
Kaç mg ?
Tamam iste kuzum duzensiz gordugunu soylemedin.. neyse saglik olsun..ben zaten düzensiz adet görüyorum diye dogum kontrol hapı kullanıyordum hapı ilk bıraktıktan sonra 30 gün sonra falan adet olmuştum oda 16 ocağa denk gelmişti işte ama bu şekilde 2 defa yumurtlama hiç olmamıştı kaldı ki hali hazırda şuan da 40 gün oldu adet görmedim
PKO sorununmu var derken adetin düzensiz mi diyede sormam lazımdı .ben zaten düzensiz adet görüyorum diye dogum kontrol hapı kullanıyordum hapı ilk bıraktıktan sonra 30 gün sonra falan adet olmuştum oda 16 ocağa denk gelmişti işte ama bu şekilde 2 defa yumurtlama hiç olmamıştı kaldı ki hali hazırda şuan da 40 gün oldu adet görmedim
Bencede öylee yapalmmm hemmm heycann olrrr hem kafadan atarz :)))Bata 6 gün kala test yapmaya varmısınız mı yapsam
Yok kzı değiştirmem şaka dedimBencede öylee yapalmmm hemmm heycann olrrr hem kafadan atarz :)))
zaten şu yumurtlama olayı beni benden alıyor bende pco varPKO sorununmu var derken adetin düzensiz mi diyede sormam lazımdı .
Evet ozaman doğal .
Regl döngün belli değilse belki 2. Yumurtlamada bebek döllenir
iyi de ben düzensiz adet görüyorum diye hap kullanma sebebim çok sık adet gördügümden diTamam iste kuzum duzensiz gordugunu soylemedin.. neyse saglik olsun..
Elcinn :)) mart kedileri gibbii olurzzz inşallah senledindirriizz listeniAa duymayım bu lafları
Allaaa mart gelyorr sıra sıra testler gelicekkkk
hcgyi istedim bunları görmüstüm :)4. test olan en son dün yaptıgım ovü. testi
Ben onu demedimm dedimm burda sayfada birbrmze bu şekildeee gaz verekkYok kzı değiştirmem şaka dedim
2019 -2020 yılının Anne Adayları yaptırcam .
Doğum tarihleri ocağı bulsun . Şuan kasımdayız
Kuzum kesinlikle zeytınyağı . Sakın zorlamaa kendını doktorum kabız olursan sakın zorlama çok zararlı demişti .
İstersen azcık zeytınyağını popo kısmına sür . Birde 1 kaşık ye .
Evet canım ya regl düzensiz olunca veya pko sorunu olunca işler biraz zorlaşıyor .zaten şu yumurtlama olayı beni benden alıyor bende pco var
Elcinn :)) mart kedileri gibbii olurzzz inşallah senledindirriizz listeni
hcg yi nasıl yapayım ben simdihcgyi istedim bunları görmüstüm :)
Heee ben daima gaz veriyorum valla sizeBen onu demedimm dedimm burda sayfada birbrmze bu şekildeee gaz verekk
Kuzummkuru kayısı var mı ?Sinem de öyle dedi canım. Ama malesef bitmiş evde zeytinyağı. Ancak akşama alır eşim gelirken.
Evet bende zorlamadım korktum. Geçen hamileliğimde de böyle kabız oldum doktorum sakın ıkınma dedi. Bol su iç falan dedi. Ama başka ne söyledi onu hatırlamıyorum. Kendimce elma falan yiyorum. Karnım o kadar şiş ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?