Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hcg yi nasıl yapayım ben simdi bence ben bu yumurtlama dönemimi baz alarak saymaya başlıyım döllenme kaç günde oluyor ne zaman hcg de deger çıkar onları söyleyin ona göre test yapayım
Çatladıktan sonra 14. Gün regl günü oluyor .
12. Gün yaparsan çıkar testlerde

Evet canım ya regl düzensiz olunca veya pko sorunu olunca işler biraz zorlaşıyor .
Aama yumurtlama testi yapılınca gebelik olasılığı artıryor
test eczaneden alınan aparta mı yoksa hekim gözetimindeki yumurtlama takibi mi mümkünse doğum anına kadar kadın doğuma gitmeyi düşünmüyorum da malum kabusumuz çatal dan dolayı

test eczaneden alınan aparta mı yoksa hekim gözetimindeki yumurtlama takibi mi mümkünse doğum anına kadar kadın doğuma gitmeyi düşünmüyorum da malum kabusumuz çatal dan dolayı
Evde yapılanlar canım . Burda bende yaptım çoğu arkadaşımda yapıyor hala .
İstersen sende interntten toplu bir şekilde al

Çatladıktan sonra 14. Gün regl günü oluyor .
12. Gün yaparsan çıkar testlerde
benim yumurta dün çatlamıştır herhalde çünkü silikleşiyordu bugün ovü. testi almamışım yanıma ondan yapamıyorum çatladıgını var sayarsak 8 mart ta test yapabilirim

kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
3 ay önceden başlanmalı diyorlar canım .

kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
hamile kalmak istediiğin tarihten 3 ay önce kullanmaya başlamalısın dedi bana doktorum.. ama durumla doğru orantılı mı bilemedim

Canım bu belirtiler hamilelikte de oluyor bir tane gebelik testi yap istersen

Azcık vardı yedim şimdi.. :) hobidi gırtlak herşey yersem böyle kabız olurum işte. Karnım şiş ama yine de bişeyleri yeme peşindeyim duramıyorum
Ay senden çok ümitlyim ben yaa bu ay
Kendimi görüyorum sende
Bende yiyordum kiiiii bugune kadar bugun bir tiksinme durumu var bnde

ay süper ya bilmiyordum bunu ALLAH razı olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…