Çatladıktan sonra 14. Gün regl günü oluyor .hcg yi nasıl yapayım ben simdibence ben bu yumurtlama dönemimi baz alarak saymaya başlıyım döllenme kaç günde oluyor ne zaman hcg de deger çıkar onları söyleyin ona göre test yapayım
test eczaneden alınan aparta mı yoksa hekim gözetimindeki yumurtlama takibi mi mümkünse doğum anına kadar kadın doğuma gitmeyi düşünmüyorum da malum kabusumuz çatal dan dolayıEvet canım ya regl düzensiz olunca veya pko sorunu olunca işler biraz zorlaşıyor .
Aama yumurtlama testi yapılınca gebelik olasılığı artıryor
Evde yapılanlar canım . Burda bende yaptım çoğu arkadaşımda yapıyor hala .test eczaneden alınan aparta mı yoksa hekim gözetimindeki yumurtlama takibi mi mümkünse doğum anına kadar kadın doğuma gitmeyi düşünmüyorum da malum kabusumuz çatal dan dolayı
kız az önce hcgyi atsanahcg yi nasıl yapayım ben simdibence ben bu yumurtlama dönemimi baz alarak saymaya başlıyım döllenme kaç günde oluyor ne zaman hcg de deger çıkar onları söyleyin ona göre test yapayım
adı nedir alırım vallahiEvde yapılanlar canım . Burda bende yaptım çoğu arkadaşımda yapıyor hala .
İstersen sende interntten toplu bir şekilde al
benim yumurta dün çatlamıştır herhalde çünkü silikleşiyordu bugün ovü. testi almamışım yanıma ondan yapamıyorum çatladıgını var sayarsak 8 mart ta test yapabilirimÇatladıktan sonra 14. Gün regl günü oluyor .
12. Gün yaparsan çıkar testlerde
Biz laboquık kullandık canım . N11 falan varmıs . İstersen bir araştır ben 50 lik paket almıstım . Yanında gebelik testide verıyolaradı nedir alırım vallahi
Aminnnnnnnnn kız aminnn
Marttaki kediler gibi coşunnn inşllaaahhhh
ya valla cahil geldim cahil gidicem hcg testi dediginiz idrar testi mikız az önce hcgyi atsana
sana göre hangi tarihte yumurtladın?
Bnde yapma tarftaryım :=)Heee ben daima gaz veriyorum valla size
3 ay önceden başlanmalı diyorlar canım .kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
İşşteee topiğiminn nadide üyelerii herkes sizin giib olsa keşkeBnde yapma tarftaryım :=)
Kuzummkuru kayısı var mı ?
hamile kalmak istediiğin tarihten 3 ay önce kullanmaya başlamalısın dedi bana doktorum.. ama durumla doğru orantılı mı bilemedimkızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
Canım bu belirtiler hamilelikte de oluyor bir tane gebelik testi yap istersenyok yapmadım negatif görmek istemedigim için senin dedigini başka yerde daha okumuştum ovü. testleri gebelik gösteriyor bazen diye ama benim ki gerçekten yumurtlamaydı herhalde çünkü beyaz akıntı geldi hali hazırda 3 gündür falan kasıklarımda sızlama var dünden beride gögüslerim su degse acıyor çok hassas
Ay senden çok ümitlyim ben yaa bu ayAzcık vardı yedim şimdi.. :) hobidi gırtlak herşey yersem böyle kabız olurum işte. Karnım şiş ama yine de bişeyleri yeme peşindeyim duramıyorum
kullanmasak ne olur belli olana kadar?3 ay önceden başlanmalı diyorlar canım .
gebelik testi işte kızya valla cahil geldim cahil gidicem hcg testi dediginiz idrar testi mibende idrar ve ovü testi var başka da test yok bende nasıl birşey o hcg testi alayım bari oda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?