- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
başlanmazsa ne olur? kötü sonuclara yol açar mı? hamilelik öğrendikten sonra başlansahamile kalmak istediiğin tarihten 3 ay önce kullanmaya başlamalısın dedi bana doktorum.. ama durumla doğru orantılı mı bilemedim
ben kullanmamıştım. 7. haftada kullanmaya başladım şimdi de kestikkullanmasak ne olur belli olana kadar?
gebelik testi işte kızaz önce yaptığın gebelik testini çekip atsana diyorum
bebeğin gelişimi için önemli bebek olduktan sonra anlamı kalmıyor zaten bir ilacın vucuda etkisi için en az 10 -15 gün geçmesi gerekiyor ..kullanmasak ne olur belli olana kadar?
Blmiyorum kuzum yararlı olur dıyolr ama sanlı annelerimiz kullanmış mı :) sen folik asiyli yicekler tüketmeye çalılkullanmasak ne olur belli olana kadar?
başlanmazsa ne olur? kötü sonuclara yol açar mı? hamilelik öğrendikten sonra başlansa
tek çizgi degil mi ya ben mi kör oldum hahahahahah sadece c çizgisi var işte t de en ufak birsey yok
ben kullanmamıştım. 7. haftada kullanmaya başladım şimdi de kestik
bebeğin gelişimi için önemli bebek olduktan sonra anlamı kalmıyor zaten bir ilacın vucuda etkisi için en az 10 -15 gün geçmesi gerekiyor ..
he dersin ki analarımız kullanmışmı kiama şimdi önerilen bişreyi insan içgüdüsel olarak bebeği için almak kullanmak istiyorr.
Blmiyorum kuzum yararlı olur dıyolr ama sanlı annelerimiz kullanmış mı :) sen folik asiyli yicekler tüketmeye çalıl
kötü sonuç değil de takviye edici özellikleri var.. hamilelikte de bebeğin beyin gelişimi için gerekliymiş.
vallahi ben gördüm. kan versene sağlık çalışanıymışsıntek çizgi degil mi ya ben mi kör oldum hahahahahah sadece c çizgisi var işte t de en ufak birsey yok
Sanki hafif çizgi var acama benim gözüm mü bozuktek çizgi işte bunun nesini merak ettin buna hcg testi dendigini yeni ögrendim işin tuhafı üstünde de yazıyormuş
Bende çok hafif bişeyler gördümvallahi ben gördüm. kan versene sağlık çalışanıymışsın
yavrum nasıl gördün sen orada 2. çizgi yi ya ben dişçiyim bu işlerden anlamıyorum ama yani neresinden bakarsam bakayım 2. çizgi yokvallahi ben gördüm. kan versene sağlık çalışanıymışsın
senin bozuksa benim de bozuk
Sanki hafif çizgi var acama benim gözüm mü bozuk
alllaaahhh önemli olan sinemin görmesiBende çok hafif bişeyler gördüm
ahahah ovu gibi olursa doğuma yaklasmıs oluyorsunyavrum nasıl gördün sen orada 2. çizgi yi ya ben dişçiyim bu işlerden anlamıyorum ama yani neresinden bakarsam bakayım 2. çizgi yokdüz mantık bende ki ovü. testlerinde ki gibi 2. çizgi olsaydı gebe olmuş olmayacakmıydım
kafalarınız mı çok güzel uykunuz mu açılmadı daha ben anlamadım yada benimle makara yapıyorsunuzBende çok hafif bişeyler gördüm
Sineme bişeyler olmus yineee dün benım 7 ve 6 gün kala olan testlerimde bişey göremediğini söylediisenin bozuksa benim de bozuk
alllaaahhh önemli olan sinemin görmesi
ahahah ovu gibi olursa doğuma yaklasmıs oluyorsunbana var gibi geldi. istersen bi kan ver
Ay ne güzel acemisin yaakafalarınız mı çok güzel uykunuz mu açılmadı daha ben anlamadım yada benimle makara yapıyorsunuz
halbusa daha yeni alıştırmıştıkSineme bişeyler olmus yineee dün benım 7 ve 6 gün kala olan testlerimde bişey göremediğini söylediican09e
ya ben gödügünüz yerde resim üzerinde işaretlermisiniz florasan tutsam gözükmüyor da burda o yüzdensenin bozuksa benim de bozuk
alllaaahhh önemli olan sinemin görmesi
ahahah ovu gibi olursa doğuma yaklasmıs oluyorsunbana var gibi geldi. istersen bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?