Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kullanmasak ne olur belli olana kadar?
bebeğin gelişimi için önemli bebek olduktan sonra anlamı kalmıyor zaten bir ilacın vucuda etkisi için en az 10 -15 gün geçmesi gerekiyor ..
he dersin ki analarımız kullanmışmı ki ama şimdi önerilen bişreyi insan içgüdüsel olarak bebeği için almak kullanmak istiyorr.

ben kullanmamıştım. 7. haftada kullanmaya başladım şimdi de kestik

Blmiyorum kuzum yararlı olur dıyolr ama sanlı annelerimiz kullanmış mı :) sen folik asiyli yicekler tüketmeye çalıl

kötü sonuç değil de takviye edici özellikleri var.. hamilelikte de bebeğin beyin gelişimi için gerekliymiş.

Çok teşekkür ederim bugün alıp başlayacağım. İyi ki varsınız

vallahi ben gördüm. kan versene sağlık çalışanıymışsın
yavrum nasıl gördün sen orada 2. çizgi yi ya ben dişçiyim bu işlerden anlamıyorum ama yani neresinden bakarsam bakayım 2. çizgi yok düz mantık bende ki ovü. testlerinde ki gibi 2. çizgi olsaydı gebe olmuş olmayacakmıydım

Sanki hafif çizgi var acama benim gözüm mü bozuk
senin bozuksa benim de bozuk
Bende çok hafif bişeyler gördüm
alllaaahhh önemli olan sinemin görmesi
ahahah ovu gibi olursa doğuma yaklasmıs oluyorsun bana var gibi geldi. istersen bi kan ver

senin bozuksa benim de bozuk

alllaaahhh önemli olan sinemin görmesi

ahahah ovu gibi olursa doğuma yaklasmıs oluyorsun bana var gibi geldi. istersen bi kan ver
Sineme bişeyler olmus yineee dün benım 7 ve 6 gün kala olan testlerimde bişey göremediğini söyledii can09e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…