Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen çok tatlisin Mesaji derste okudum da,cümlelerimi toparlayamadim yazamadım, cümlelerinin naifligi..İnşallah birlikte güzel heyecanları yaşayalım caniim..
Canım benimm, inşallah buralar çift çizgilerle dolar bir sürü bebişin manevi teyzesi oluruz

eee bunun neresinde var 2. çizgi hala göremedim bak durmuş beklemiş hali tekrar çekip gönderdim yanlış bi resme falan mı baktınız acaba
valla bariz görünüyor hatta kan değerin de ortalama 30-40 falandır henüz çok yeni. tavsiyem kan ver, vermek istemezsen de gebelik testini tekrarla sen de göreceksin

Kızlar bir şey sorucam, ben folidoce kullanıyordum doktor onu yazmıştı dün gece bitti eşim folbiol almış eczanede benimkinden yok diye problem olmaz değil mi? Sonuçta ikisi de folik asit

valla bariz görünüyor hatta kan değerin de ortalama 30-40 falandır henüz çok yeni. tavsiyem kan ver, vermek istemezsen de gebelik testini tekrarla sen de göreceksin
bak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedim

Eklentiler

• DSC_0640_2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 42
Ay senden çok ümitlyim ben yaa bu ay
Kendimi görüyorum sende
Bende yiyordum kiiiii bugune kadar bugun bir tiksinme durumu var bnde

Hadi inşaALLAH canım benim :) bakalım benim tiksinme durumları ne zaman gelicek. Biraz adet ağrıları gibi ağrılarım var kaskta ve vajinada. Ondan bilemiyorum hiç adet gelecek gibi

bak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedim
bu zaten baya pozitif. sen bilirsin :)
böyle çıkması için yerleştikten sonra 5-6 gün geçmesi lazım. senin daha yeni yerleşmiş. gebelik testi yapmaya devam et sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…