- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Canım benimm, inşallah buralar çift çizgilerle dolar bir sürü bebişin manevi teyzesi oluruzYa sen çok tatlisinMesaji derste okudum da,cümlelerimi toparlayamadim yazamadım, cümlelerinin naifligi..İnşallah birlikte güzel heyecanları yaşayalım caniim..
ya ben gödügünüz yerde resim üzerinde işaretlermisiniz florasan tutsam gözükmüyor da burda o yüzden
ya ben gödügünüz yerde resim üzerinde işaretlermisiniz florasan tutsam gözükmüyor da burda o yüzden
zaten ilaç değil rahatlıkla kullanabilirsin herşey bebişlerimiz içinÇok teşekkür ederim bugün alıp başlayacağım. İyi ki varsınız
o testi atma olur mu ?
Varsa eğer kurudukça belirxek çünkü
valla atmadım da hala 2. çizginin ç si bile yok en ufak bir şey yok yanio testi atma olur mu ?
Varsa eğer kurudukça belirxek çünkü
valla bariz görünüyor hatta kan değerin de ortalama 30-40 falandır henüz çok yeni. tavsiyem kan ver, vermek istemezsen de gebelik testini tekrarla sen de göreceksineee bunun neresinde var 2. çizgi hala göremedimbak durmuş beklemiş hali tekrar çekip gönderdim yanlış bi resme falan mı baktınız acaba
Kız senin gözün görmüyor mu ben burdan görüyorum eğer gözüm bozuk değilse canımeee bunun neresinde var 2. çizgi hala göremedimbak durmuş beklemiş hali tekrar çekip gönderdim yanlış bi resme falan mı baktınız acaba
yok ben anladım siz benimle kesin kafa buluyorsunuzKız senin gözün görmüyor mu ben burdan görüyorum eğer gözüm bozuk değilse canım
bak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedimvalla bariz görünüyor hatta kan değerin de ortalama 30-40 falandır henüz çok yeni. tavsiyem kan ver, vermek istemezsen de gebelik testini tekrarla sen de göreceksin
en alttaki s ne işe yarıyor acabaeee bunun neresinde var 2. çizgi hala göremedimbak durmuş beklemiş hali tekrar çekip gönderdim yanlış bi resme falan mı baktınız acaba
en alttaki s ne işe yarıyor acaba [/QUOidrarı koydugumuz delik orası
Ay senden çok ümitlyim ben yaa bu ay
Kendimi görüyorum sende
Bende yiyordum kiiiii bugune kadar bugun bir tiksinme durumu var bnde
Yok yeminle kafa bulmuyoruz ama ben gördüm diyim sizeyok ben anladım siz benimle kesin kafa buluyorsunuz
Var valla ahamda ben gördüm çizgiyitek çizgi işte bunun nesini merak ettin buna hcg testi dendigini yeni ögrendim işin tuhafı üstünde de yazıyormuş
Herkesin böyle çıkmaz döllenmenden döllenmey fark var canımbak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedim
bu tek çizgi mi????? yanıyorum kızlar yetişinH E
Kız silikle yetinemiyor illa kıpkırmızı istiyor ahaahaaaa:)))
bu zaten baya pozitif. sen bilirsin :)bak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedim
testi mi kaybettim resmini çektim ne yaptım sonra hatırlamıyorum o derece heycanlandırdınız yahubu zaten baya pozitif. sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?