Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben multivitamin olarak kullanmıştım, içeriğinde folik asit ve takviye bazı diğer vitaminler de vardı, halen yeni bir tanesine devam ediyorum, onlar bulantı yapmadı hiç.

Hamile falan olsam testten bi şey anlamazmışım bunu gördüm, kız kartal gibisiniz Ece'nin testte nasıl gördünüz ikinci çizgiyi morcivertkedi bacım test yapar yapmaz atıcam buralara

Güldürdün beni 1609ece iyi ki geldin topige yoksa sen bu gidişle regli bekleye bekleye doğuma giderdin
hahahahhahaahah benim hastaneme bir tane acil dogum gelmişti kadın gebe oldugunu bilmiyordu şişkinlik var sanıyormuş 2. gebeligiydi hemde ona çok gülmüştüm yuh demiştim başıma gelmese olmazdı zaten

Hamile falan olsam testten bi şey anlamazmışım bunu gördüm, kız kartal gibisiniz Ece'nin testte nasıl gördünüz ikinci çizgiyi morcivertkedi bacım test yapar yapmaz atıcam buralara
beni de etiketle eceninkinden daha hayaletleri gördük biz elçinin 6 gün kala yaptığında görmüştük bundan daha yok gibiydi

beni de etiketle eceninkinden daha hayaletleri gördük biz elçinin 6 gün kala yaptığında görmüştük bundan daha yok gibiydi
Sabahtan beri teste bakıp duruyorum flash bile tuttum kesin körüm diyorum iyice bakıyorum yine yok

Seni etiketlemek farz oldu zaten önünde saygıyla eğiliyorum

hahahahhahaahah benim hastaneme bir tane acil dogum gelmişti kadın gebe oldugunu bilmiyordu şişkinlik var sanıyormuş 2. gebeligiydi hemde ona çok gülmüştüm yuh demiştim başıma gelmese olmazdı zaten
Iyi birşey kinamzsin birşey olmaz ne guzel işte başına geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…