Merhaba, ben multivitamin olarak kullanmıştım, içeriğinde folik asit ve takviye bazı diğer vitaminler de vardı, halen yeni bir tanesine devam ediyorum, onlar bulantı yapmadı hiç.merhaba bende haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum yalnız folic kullanımı 3 ay süreceğinden doktorum başla dedi.
ne çok çeşidi çıkmış folıc plus , folıc trio , folic 1 ....
doktorum folıc trıo al günde 3 tane hatta hepsini aynı anda yutabilirsin dedi.
şimdi formlarda geziyordum da bulantı yapıyor diyenler var .
en korktugum şeyde bulantıdır .
herkesde aynı etkiyi yapıyor mu diye bir sormak istedim .
Elinde test varsa şimdi ki idrarla yapsana bi adettine kaç gün var yada adet günün mütesti mi kaybettim resmini çektim ne yaptım sonra hatırlamıyorum o derece heycanlandırdınız yahu
e işte kan ver diyorum sana..... vermezsen de gün aşırı gebelik testi yapmaya devam ettesti mi kaybettim resmini çektim ne yaptım sonra hatırlamıyorum o derece heycanlandırdınız yahu
kız dur ortalığı karıştırmaElinde test varsa şimdi ki idrarla yapsana bi adettine kaç gün var yada adet günün mü
bu senin testin değil demibak bunu netten buldum böyle birşey olsa tamam diyecegim var birşeyler ama benimkinde en ufak bir çizgi yok ya görmedim
hahahahhahaahahGüldürdün beni1609ece iyi ki geldin topige yoksa sen bu gidişle regli bekleye bekleye doğuma giderdin
hahahahhaahGüldürdün beni1609ece iyi ki geldin topige yoksa sen bu gidişle regli bekleye bekleye doğuma giderdin
beni de etiketleHamile falan olsam testten bi şey anlamazmışım bunu gördüm, kız kartal gibisiniz Ece'nin testte nasıl gördünüz ikinci çizgiyimorcivertkedi bacım test yapar yapmaz atıcam buralara
Kızlar görüntüyü büyültün t nin oraya doğru görürsünüzAy bende baka baka deminden beri gözlerim ağrıdı
Hiçbişey göremedim bende ama bilemicem bu testlerde pek deneyimli değilimdir
kuzu siyahla çizdiğimde de mi göremedin????Ay bende baka baka deminden beri gözlerim ağrıdı
Hiçbişey göremedim bende ama bilemicem bu testlerde pek deneyimli değilimdir
Sabahtan beri teste bakıp duruyorum flash bile tuttum kesin körüm diyorum iyice bakıyorum yine yokbeni de etiketleeceninkinden daha hayaletleri gördük biz elçinin 6 gün kala yaptığında görmüştük bundan daha yok gibiydi
Iyi birşey kinamzsin birşey olmaz ne guzel işte başına geldi :))hahahahhahaahahbenim hastaneme bir tane acil dogum gelmişti kadın gebe oldugunu bilmiyordu şişkinlik var sanıyormuş 2. gebeligiydi hemde ona çok gülmüştüm yuh demiştim başıma gelmese olmazdı zaten
Büyütüyorum büyütüuorum göremiyorumKızlar görüntüyü büyültün t nin oraya doğru görürsünüz
Bence gayet varhahahahhahaahahbenim hastaneme bir tane acil dogum gelmişti kadın gebe oldugunu bilmiyordu şişkinlik var sanıyormuş 2. gebeligiydi hemde ona çok gülmüştüm yuh demiştim başıma gelmese olmazdı zaten
teveccühünüz efendimSabahtan beri teste bakıp duruyorum flash bile tuttum kesin körüm diyorum iyice bakıyorum yine yok
Seni etiketlemek farz oldu zaten önünde saygıyla eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?