görmedimm valla artık elimde bi testim vardı onu da görmüyorum kaybettim hahahhahakuzu siyahla çizdiğimde de mi göremedin????
Gördüm canım ama çok çok az nomta kadar bişey kız o mukuzu siyahla çizdiğimde de mi göremedin????
Kız ne ortalığı karıştırma ben sabah yaptım silik çıktı öğlen yaptım bariz kıpkırmızı çıktı adettime 4gün var dı öyle hatıryorumkız dur ortalığı karıştırmaonu daha yeni yaptı zaten. yarın sabah ilk idrarla yapsın
Bende bişey görmedim sizin gorupte bizim görmediğimiz şey nedir yoksan ben renk korumuyumeee bunun neresinde var 2. çizgi hala göremedimbak durmuş beklemiş hali tekrar çekip gönderdim yanlış bi resme falan mı baktınız acaba
Süpersin ama canım bu kadar uğraşıp emek vermişsinteveccühünüz efendim
flaşla zaten görünmüyor ya, gölgeli daha iyi görünüyor
Sabah yap ama2. kez bi daha test yapayım desem çişim de yok hahahahahha
Regle kaç gün var sizin2. kez bi daha test yapayım desem çişim de yok hahahahahha
kız bul onu lazım bizegörmedimm valla artık elimde bi testim vardı onu da görmüyorum kaybettim hahahhaha
düzensiz oluyormus. sat 16 ocakmış. henüz yeni yerlesti tahminimce. değer tahmini bile verdimGördüm canım ama çok çok az nomta kadar bişey kız o mu
Regle kaç var ki bu arada ya bu kadar siliğin siliği o zaman
ama öğlen yaptı zaten 1 saat önce falanKız ne ortalığı karıştırma ben sabah yaptım silik çıktı öğlen yaptım bariz kıpkırmızı çıktı adettime 4gün var dı öyle hatıryorum
yarın sabah ilk idrarla yap canım2. kez bi daha test yapayım desem çişim de yok hahahahahha
bilmem 2 gün önce yumurtlamam oldu 12 gün var galibaRegle kaç gün var sizin
onlar benim şaheserim çerçeveletip eve ascamSüpersin ama canım bu kadar uğraşıp emek vermişsin
Ben heyecanlanan saatte mü baktımkız bul onu lazım bizeişten doğru kan vermeye gitsene????
düzensiz oluyormus. sat 16 ocakmış. henüz yeni yerlesti tahminimce. değer tahmini bile verdimşimdi kan verse 30-40 arası çıkar
ama öğlen yaptı zaten 1 saat önce falan
En iyisi yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bence2. kez bi daha test yapayım desem çişim de yok hahahahahha
sana göre ilk yumurtlama hangi tarihte oldu? bu attıkların 2. yumurtlama sana görebilmem 2 gün önce yumurtlamam oldu 12 gün var galiba
kız bul onu lazım bizeişten doğru kan vermeye gitsene????
düzensiz oluyormus. sat 16 ocakmış. henüz yeni yerlesti tahminimce. değer tahmini bile verdimşimdi kan verse 30-40 arası çıkar
ama öğlen yaptı zaten 1 saat önce falan
bana göre bence ilk yumurtlama 6 7 şubatta falan oldu ama o zaman test yapmadım sadece beyaz yumurta akı gibi akıntım gelmişti 7 şubatta 2 3 damla kahverengi akıntım oldu haftaya adet olurum herhalde diye düşündüm 21 inde yumurtlama olunca test yaptım işte bu attıklarım 2. yumurtlamam yanisana göre ilk yumurtlama hangi tarihte oldu? bu attıkların 2. yumurtlama sana göre
aynen
Ben heyecanlanan saatte mü baktım
Biz görüyozda kendisi görmüyorT nin altındaki pembe çizgiyi gördünuz mu kızlar Eki Görüntüle 2239115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?