Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır senin bi yanlışın var. bu 2. yumurtlama olma ihtimali %1 falan..

hayır senin bi yanlışın var. bu 2. yumurtlama olma ihtimali %1 falan..
ama yumurtladım işte teste de pozitif çıktı beyaz akıntımda oldu sancılarım falan da oldu hoş ben bugune kadar yumurtladıgımı hiç hissetmemiştim ama bu sefer bariz bir şekilde birşey oldugunu anladım yani adet öncesi sendromları oldu resmen şuanda da var gibi

Morci kız valla sabah test yaptım yok gibiydi şimdi okuldayim birazdan eve gececegim benim testi de atayım da belki sen onda da çizgi görürsün

Pko sorunun yoksa hamilesindir, ki sonucta önceki adet tarihin 16 Ocakmış bugün ay 'ın 25 i 9 10 gün gecikmen olmuş ve hamilesindir o yüzden çift koyu renk görünüyodur. Pko varsa belkide 2. kez yumurtluyosundur.

Pko sorunun yoksa hamilesindir, ki sonucta önceki adet tarihin 16 Ocakmış bugün ay 'ın 25 i 9 10 gün gecikmen olmuş ve hamilesindir o yüzden çift koyu renk görünüyodur. Pko varsa belkide 2. kez yumurtluyosundur.
sen yumurtlamayı geç burda ki kızlar beni gebe bile yaptılar yahu görünmeyeen 2. çizgiyi gördü bizim kızlar

şuan attığın testler silikleşmemiş. silikleşirse yumurtlama oldu diyebiliriz onun icin söylüyorum. neyse sen sabah ilk idrarla test yap tekrar

başlanmazsa ne olur? kötü sonuclara yol açar mı? hamilelik öğrendikten sonra başlansa
Hamileliği öğrenmeyi bekleme bence canım, bugünden başla hiç değilse, folik asit nöral tüp defekti olasılığını azaltıyor bebekte bildiğim kadarı ile, arkadaşların dediği gibi bu da hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk dönemlerinde önemli, sonrasında kesebilir de doktor.

şuan attığın testler silikleşmemiş. silikleşirse yumurtlama oldu diyebiliriz onun icin söylüyorum. neyse sen sabah ilk idrarla test yap tekrar
hımm anladım şimdi dedigini yok o testler ilk anda ki gibi duruyor hiç bozulma olmadı buarada hcg testimi buldum t olan kısımda sarar ma başlamış herhalde test bozulmaya başladı

hımm anladım şimdi dedigini yok o testler ilk anda ki gibi duruyor hiç bozulma olmadı buarada hcg testimi buldum t olan kısımda sarar ma başlamış herhalde test bozulmaya başladı
hayır kuruduğu için çıkıyor. test bozulmaz. içine çiş döküyoruz ya haliyle kuruyunca sararıyor

Kızlar bir şey sorucam, ben folidoce kullanıyordum doktor onu yazmıştı dün gece bitti eşim folbiol almış eczanede benimkinden yok diye problem olmaz değil mi? Sonuçta ikisi de folik asit
Sabahlari yarim tane iç gune baslarken fazla alimı zararlı olabiliyor diye söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…