Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cabuk pes ettin ahahah:)
Yazık kız üzülürüm diyo baksana .
Ben üzülmediğim için pası yapıyodm.
Bana umutlanırım gibi geliyo .
Refl gününe kadar varsa varsa varsa diye umutlanırım sonra regl gelirse asıl ozaman üüzlğrüm .
İşte herkes farklı

Oglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?
Degilse gunluk 400mcg olan bir folik asit almalisin..

Yok kuzum korkucak birsey degil dedim ya benim 7 ay oldugu icin cigerlerde biraz sorun cikti cok sukur o kadar kotu bir durum degil musait zaman da gidersin doktora

Ben en iyisi dr gidene kadar birşey kullanmayayım o zaman kızlar. Dr gidene kadar da tuttu mu negatif mi belli olur

Sağlıklı olsunda 1 hafta sonra gel deesede olur yaa olumlu konussun da 1 hafta zehir geçmesin
Kotu seyleri dusunmuyoruz insallah hicbir sorunda cikmiyacak. Kuzum saglikli olsun da suna katlanirim buna katlanirim deme insallah hicbir sorunda cikmaz sagliklidir da sende cok guzel bir hamilelik yasarsin hep dileklerimiz de guzel olsun

Hayırlısı olsun canim kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberler alırsın

Canım bende de adete 3 gün kala çıkmıştı silik, bence 5 gün biraz erken diye düşünüyorum.
Bata kac gün kaldığına mi bakmalı yoksa yumdan kac gün geçtiğine mi kızlar
Bende yumdan 10 gün geçti vs diye hesapliyorum test icin

Oy maşallah işte oda senin sebebin oldu çok korkuyordun artık rahatlarsin inşallah hep böyle sağlıkla ilerlersiniz

Eki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah

Canim bende ilk baş ondan aldım ama içimi okudum emzirenlerde denenmis ama hamilelere önermiyorlar ben gidiofokic trio aldım hamile kalirsan farketmem felan diye o ilaç aldigin ama folic trio plus ve musdilleri ilaç değil vitamin hatta üstünde yazar ilaç değildir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…