Koş ekol afiyet olsun.. biz yedik miskinlik çöktü üstümüzeKoca gelmiş, adam da bende açlıktan kırılıyoruz varam gidem sofra kuram sizi seviyorum
Sağlıklı olsunda 1 hafta sonra gel deesede olur yaaAyyy insallah kalp atislarinida duyarsin canim bir hafta sonra gel olayini yasamazsin
Yazık kız üzülürüm diyo baksana .Cabuk pes ettin ahahah:)
Korkudan yapamamistim yaaa abla benim 2 gun kalaydi cuma bat gunumdu ben carsamba gunu yapmistim. Birde benim testler de biliyorsun fazla koyuluk olmuyor ya o yuzden tedirginlik vardiSana da israr etmistik yap diye sukur cikti kac gun vardi 4 mu kuzum.
erken gebelik testin varmış. perşembede anlaşalım varsa çıkar yoksa önümüzdeki aylara odaklanırızCuma yapalım bari kuzucum bana bi korku geldi
maalesef hamile değilmis :)Bende gölgelik gördüm gozlerimmi bozuldu
ben yorumlamam dahaYapiyim mi bi ovu testi daha psikopata bağlayalım burda
Oglende konustuk cnm.. daha oncede yazmistim. 5mg gercekten eksiklikte veriliyor var mi senin eksikligin?
Degilse gunluk 400mcg olan bir folik asit almalisin..
Yok kuzum korkucak birsey degil dedim ya benim 7 ay oldugu icin cigerlerde biraz sorun cikti cok sukur o kadar kotu bir durum degil musait zaman da gidersin doktora
Kotu seyleri dusunmuyoruz insallah hicbir sorunda cikmiyacak. Kuzum saglikli olsun da suna katlanirim buna katlanirim deme insallah hicbir sorunda cikmaz sagliklidir da sende cok guzel bir hamilelik yasarsin hep dileklerimiz de guzel olsunSağlıklı olsunda 1 hafta sonra gel deesede olur yaaolumlu konussun da 1 hafta zehir geçmesin
Canım hamilelik öncesinde günde 400 mg olan da yeterli olur bence, istersen yarın değiştir, folbiol’ün gramajı bayağı fazlaymış. Ya da her gün yerine 2-3 günde 1 içebilirsin belki.Hadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktum
Canım bende de adete 3 gün kala çıkmıştı silik, bence 5 gün biraz erken diye düşünüyorum.Anam elçin geldiBacım sen olağanüstü bir detaysın ben sen gibi değilim varsa da çıkmaz bende
Yarim olarakta kullanabilirsin yine de sen bilirsin doktora danisman tabi daha iyu olurBen en iyisi dr gidene kadar birşey kullanmayayım o zaman kızlar. Dr gidene kadar da tuttu mu negatif mi belli olur
İlk gebeliğimde doktorumdu .
Çok iyi bir kadın . Bayıldım . Güler yüzlü hoşsohbet .
Gebeliğin olumsuz gittiğini söylediğinde çok kızmıstım . Başka doktora gittim onlar anlamadılar bebek küçük dediler ama o bildi . Hiç umutlandırmadı benı .
Hiç alttan bakmadıgı halde kadın herseyı gördü .
Diğerleri alttan bile baktı umutlandırdılar benı
Tek çekincem yine orda o masada kötü haber alırım diye korkuyorum .
Başka hiçbir çekincem yok asistanı bahar da çok tatlı :)
Demi herkes elcin degil ki :)) biri daha vardi 7 8 kala goren kimdi o..Canım bende de adete 3 gün kala çıkmıştı silik, bence 5 gün biraz erken diye düşünüyorum.
Bata kac gün kaldığına mi bakmalı yoksa yumdan kac gün geçtiğine mi kızlarCanım bende de adete 3 gün kala çıkmıştı silik, bence 5 gün biraz erken diye düşünüyorum.
Bata 3 gün vardı benim canım, yumurtlamanın üzerinden de 11 gün geçmişti.Bata kac gün kaldığına mi bakmalı yoksa yumdan kac gün geçtiğine mi kızlar
Bende yumdan 10 gün geçti vs diye hesapliyorum test icin
Farketmez diye dusunuyorum canim.. yumdan sonra 10.gun adete 4 5 kala olmuyor mu iste:)Bata kac gün kaldığına mi bakmalı yoksa yumdan kac gün geçtiğine mi kızlar
Bende yumdan 10 gün geçti vs diye hesapliyorum test icin
Canım arkadaşlarım sabah belimi sert vurdum demiştim ya,bugün 6 saat dersim vardı hep ayaktaydim ayakta oldukça da o kemigim ağrıdı inceden ya da psikolojik sandim..çok korktum eşime de dedim doktora gidicem kan tahlillerimi götürme bahanesiyle.oda endişelendi gelemedi ama git dedi.
Doktora gittim dedim siz beni çarşamba çağırmıştıniz ama ben erken geldim böyle böyle oldu diye .adam sağolsun çok güzel dinledi ve moral verdi,folik asidimi değiştirip içinde B12 bulunan bir ilaç verdi ve gelmişken keseyi de gorelim dedi..ihtimal vermiyordum,değerim 3000 kusur sanıyordum normal iki katı olarak hesaplayınca..Ama asıl olay çok şükür keseyi gördüm kızlar..6mmlik minnoş bir kesecik var..daha kimseye demeden eve bile gitmeden yazayım istedim..sizi seviyorum.. 5+3 bugün..
ZAten günde 1 adet alınıyor. Yarım içsem her günCanım hamilelik öncesinde günde 400 mg olan da yeterli olur bence, istersen yarın değiştir, folbiol’ün gramajı bayağı fazlaymış. Ya da her gün yerine 2-3 günde 1 içebilirsin belki.
Yarım alayım canım zaten en fazla 2 hafta kullanmıs olacağım dr gidene kadar sıkıntı olmaz inşYarim olarakta kullanabilirsin yine de sen bilirsin doktora danisman tabi daha iyu olur
Eki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?