- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Hamilelikte de veriliyor folbiol canım, bana da al dedi hatta doktorum ama başka vitaminim vardı almadım.Canim bende ilk baş ondan aldım ama içimi okudum emzirenlerde denenmis ama hamilelere önermiyorlar ben gidiofokic trio aldım hamile kalirsan farketmem felan diye o ilaç aldigin ama folic trio plus ve musdilleri ilaç değil vitamin hatta üstünde yazar ilaç değildir diye
biraz daha var sanki. yarın çatlar gibi geldi banaOvü testime bakar mısınız kızlar pik oldu sanırım
Eki Görüntüle 2239268
erken gebelik testin varmış. perşembede anlaşalım varsa çıkar yoksa önümüzdeki aylara odaklanırız
maalesef hamile değilmis :)
ben yorumlamam daha
Hamilelikte de veriliyor folbiol canım, bana da al dedi hatta doktorum ama başka vitaminim vardı almadım.
Farketmez canım, elindekini kullan tabi kiBilmiyorum abla Bende eczaneye gidip direk folik asit dedim bunu verdi sonra düşündüm ablam plus kullanmıştı içini okudum korktum gidip folic trio aldım
Farketmez canım, elindekini kullan tabi ki
Değerlendirdik kuzu ne olur ne olmazHamilelikte de veriliyor folbiol canım, bana da al dedi hatta doktorum ama başka vitaminim vardı almadım.
Kg olayını bilmiyorum ama bu ilaç ağır biraz 1 den fazla düşük anomali vs olanlara veriliyor galiba bende öyle olduğu için dr vermişti bunu içebilirsen iç diye ama 2 3 gün içtim bulantıdan duramadım. Sonra folic1 denedim onu da içemedim hep mide bulantısı yaptı. Folidoce alıyorum şu an ben ama size dr verdiyse için tabi dokunmazsaEki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
Cuma toplu haldr test günü olsun :)))Cuma yapalım bari kuzucum bana bi korku geldi
Ooo erken gebelikte çıkabilir varsa zateb 4 5 gün kala sen yap o zaman :))))))3 tane erken gebelik testim var ablam, ovü testi aldığımda yollamışlardı
O zaman yapmasi gerek sanirim 5 var :))Ooo erken gebelikte çıkabilir varsa zateb 4 5 gün kala sen yap o zaman :))))))
kız nasıl dayanıyosun sabır taşı mısın be mübarek11 gün var benimde. Yapsam çıkar mı
Canımm sen onu götür yarın değiştir en iyisi folidoce ben hep onu içiyorum. B12 de var içinde .. folidoce al yani bence.Ben en iyisi dr gidene kadar birşey kullanmayayım o zaman kızlar. Dr gidene kadar da tuttu mu negatif mi belli olur
3 kalaya 7 var tatlim :)) oyle sayiyoruz ama ben 2 kala yapicam:))11 gün var benimde. Yapsam çıkar mı
Evet ben olsam yarın sabah yapardım erken testler daha hassas ya :)))))) hcg 10-20 olduğu zaman gösteriyor hemenO zaman yapmasi gerek sanirim 5 var :))Red Phoenix
Ahahah kizz minnos seviyorum senikız nasıl dayanıyosun sabır taşı mısın be mübarekyap hadi
Senin de telasen var cabucak gecer kuzum:)Evet ben olsam yarın sabah yapardım erken testler daha hassas ya :)))))) hcg 10-20 olduğu zaman gösteriyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?