Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelikte de veriliyor folbiol canım, bana da al dedi hatta doktorum ama başka vitaminim vardı almadım.

erken gebelik testin varmış. perşembede anlaşalım varsa çıkar yoksa önümüzdeki aylara odaklanırız

maalesef hamile değilmis :)

ben yorumlamam daha

Evet gördüm şimdi sayfalara tek tek okuyup geliyorum ya anca görebildim sağlık olsun zaten sol yumurtada sıvılaşma adet olunca oluyor aralıkta bende doktora gittiğimde doktor demişti adet olana kadar sürer diye hayırlısı

Eki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
Kg olayını bilmiyorum ama bu ilaç ağır biraz 1 den fazla düşük anomali vs olanlara veriliyor galiba bende öyle olduğu için dr vermişti bunu içebilirsen iç diye ama 2 3 gün içtim bulantıdan duramadım. Sonra folic1 denedim onu da içemedim hep mide bulantısı yaptı. Folidoce alıyorum şu an ben ama size dr verdiyse için tabi dokunmazsa

Cuma yapalım bari kuzucum bana bi korku geldi
Cuma toplu haldr test günü olsun :)))
Boşver hiç yapma 6 kala çok erken yaa.. yani şöyle düşğn herkesin vücudu bir değil ki Elçinde çıktı ama ya bizde çıkamzsa? Ya bizde 3 4 kala çıkarsa?
4 kala 3 kala en iyisi bende cuma yapıcam 3 4 gün kalmış olucak hfta sonu yapamam oğlanın doğum günü diye cuma yapayım da negatifi göreyim diyorum :))))))
Dalgaya vuruyorum artık hiçbir belirti yok zaten arada akıntı oluyo o hep var zaten çok şükür :))) mantar enfeksiyon da yok o akıntı niye var bilmiyorum

Ben en iyisi dr gidene kadar birşey kullanmayayım o zaman kızlar. Dr gidene kadar da tuttu mu negatif mi belli olur
Canımm sen onu götür yarın değiştir en iyisi folidoce ben hep onu içiyorum. B12 de var içinde .. folidoce al yani bence.
folic1 folidoce folictrio falan bunlardan alabilirsin ama sendeki biraz ağır normalde 400mg almamız lazım onda 500mg var sende eksiklk değilde fazlalık varsa bu birike birike böbreklerde sıkıntı yapabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…