Ay inş yaa hafta sonu yoğun yorgun geçecek :)Senin de telasen var cabucak gecer kuzum:)
Ben kullaniyorum cnm sabah güne baslarken yarim tane iciyorumEki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
Folidoce yi yarın soracağım canım onun zararı olmaz mı diyorsun?Canımm sen onu götür yarın değiştir en iyisi folidoce ben hep onu içiyorum. B12 de var içinde .. folidoce al yani bence.
folic1 folidoce folictrio falan bunlardan alabilirsin ama sendeki biraz ağır normalde 400mg almamız lazım onda 500mg var sende eksiklk değilde fazlalık varsa bu birike birike böbreklerde sıkıntı yapabilir ..
Yan etki yaptı mı canım?Ben kullaniyorum cnm sabah güne baslarken yarim tane iciyorum
Yok cnm bi yan etki yapmadı once ablam onermisti doktorumda aynisini verdi ama aklinda olsun yarim icYan etki yaptı mı canım?
Ben 1 yıl olacak içiyorum canım. Oğlumdada onu içtim öncesindede yani.Folidoce yi yarın soracağım canım onun zararı olmaz mı diyorsun?
kız nasıl dayanıyosun sabır taşı mısın be mübarekyap hadi
3 kalaya 7 var tatlim :)) oyle sayiyoruz ama ben 2 kala yapicam:))
Tamam canım ona geçeyim teşekkür ederimBen 1 yıl olacak içiyorum canım. Oğlumdada onu içtim öncesindede yani.
rekoru sen kırdın bu saatten sonra direkt doğuma git bariÇok istikrarlıyım bu ay gerçekten hiç sabredemediğim kadar sabrediyorum
rekoru sen kırdın bu saatten sonra direkt doğuma git bari
sırayla hepimizinHuhhuuu güzel fikirHanginizin doğumuna geleyim ?
Gelmicek gelmicek Allahın izniyle sabrın sonu selamettir insallahYokk abla takılıyorum zaten :) Bende Eslemi beklemeyi düşünüyorum zaten onu beklerken regl gelcek eminim
sırayla hepimizinaynı gün doğuracak değiliz nasılsa
Gelmicek gelmicek Allahın izniyle sabrın sonu selamettir insallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kaldim-gebe-kalmak-isteyenler-buraya.1110365/ çörek otu bal tarçın kürüymus kızlar:)
Ben hiç denemedim ama o linke tiklarsaniz arkadaş öyle hamile kalmışMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?