Ay daha ne isterim ki :)Kızlar koca bakkala çıktı kaçtım girdim dizi izliyoruz da, gözüm sizde ama okuyorum arada bir girip.
kucukbikadin kuzum bende 3 aydır folidoce kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim doktor bana yatmadan önce al 1 tane aç tok farketmez demişti öyle yapıyorum
Maria26 Cuma toplu test fikrine tamamım hem negatif çıksa da pozitif çıkana seviniriz unuturuz derdimizi
can09e Ablammmm Cuma yapcam cuma, bi de bana gelen test laboquickti nasıldır acep.
H E Elçinim senin doktor işine kendi test işimden daha heyecanlıyım inşallahhhhh uça uça gelirsin buraya bebişle pıt pıt kalp atışıyla
AmiiiiiiiiiinnAy daha ne isterim ki :)
İnşallah sizin trstlerle benım kalp atışıyla alev alır buralar :)
Hasta oldum ben ya boğazım indirmis burun dolu baş ağrıyor çok kötüyüm sizden uzakHellıoıoo napıyonuz bakem
Hiç bilgim yok maalesef ama umarım olumlu sonuç alırsınız bol sansKizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan
Ay kuzum eşimde aynı boğazım boğazım deyip duruyo bende bugun okdr halsizim ki demin uyumusum 1 saat kadar şimdi kalktım . İçim allak bullak .Hasta oldum ben ya boğazım indirmis burun dolu baş ağrıyor çok kötüyüm sizden uzakhic halim yok hiç
Bu arada perşembe testimden sonra cumayı 4 gözle beklicemmm
Oooo cuma düğün var burada sendende müjde gelecekAy daha ne isterim ki :)
İnşallah sizin trstlerle benım kalp atışıyla alev alır buralar :)
SağolunBen hiç denemedim ama o linke tiklarsaniz arkadaş öyle hamile kalmış
Ben sambucol aldım çokk çokkk memnunuz eşimde bende içiyoruz hafif halsizlik boğas ağrısında birwbir ilerlemiyor hastakık. Oğlana da şurubu veriyorum maşallah iyiyiz 2 aydır yokladu kaç kez hastalık ama kurtardı bizi sambucol araştıeın bi canım ama hamileler içemez tabi eşin dwneyebilirAy kuzum eşimde aynı boğazım boğazım deyip duruyo bende bugun okdr halsizim ki demin uyumusum 1 saat kadar şimdi kalktım . İçim allak bullak .
Allahım şifa versin hasta olan herkese
Şnşallah bendende sizdende hayırlınhaberler gelsin kuzumOooo cuma düğün var burada sendende müjde gelecek
Bizden de en az 1 2 kişi tutturmuştur inşallah ..kendimden umudum yok gibi artık bakalım kalan sağlar bizimdirr
Dur bakem kuzum eşimin alerjisi var ota boka içeren maddelerine bakalım bide elimizde kalmasın adam :)Ben sambucol aldım çokk çokkk memnunuz eşimde bende içiyoruz hafif halsizlik boğas ağrısında birwbir ilerlemiyor hastakık. Oğlana da şurubu veriyorum maşallah iyiyiz 2 aydır yokladu kaç kez hastalık ama kurtardı bizi sambucol araştıeın bi canım ama hamileler içemez tabi eşin dwneyebilir
Dualarıniz için her biriniz ayrı ayrı sağolun canlarimBize de at ama noluurrrr
Amin canım sağol aman bari sen uzak dur hamileden hastalık kolay geçmez dikkat etAy kuzum eşimde aynı boğazım boğazım deyip duruyo bende bugun okdr halsizim ki demin uyumusum 1 saat kadar şimdi kalktım . İçim allak bullak .
Allahım şifa versin hasta olan herkese
kesenin solundaki bebis mi :)) oy yerim onu. cinsiyet tahminim erkek
Oyy Allah ım kesesini sevdiğim melegim yaa
Ammmaannndaaa amann senın o minnnaaakk keseni yerimmmm .
Kesenin içindeki noktayı mı diyorsun canimkesenin solundaki bebis mi :)) oy yerim onu. cinsiyet tahminim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?