Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar koca bakkala çıktı kaçtım girdim dizi izliyoruz da, gözüm sizde ama okuyorum arada bir girip.

kucukbikadin kuzum bende 3 aydır folidoce kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim doktor bana yatmadan önce al 1 tane aç tok farketmez demişti öyle yapıyorum

Maria26 Cuma toplu test fikrine tamamım hem negatif çıksa da pozitif çıkana seviniriz unuturuz derdimizi

can09e Ablammmm Cuma yapcam cuma, bi de bana gelen test laboquickti nasıldır acep.

H E Elçinim senin doktor işine kendi test işimden daha heyecanlıyım inşallahhhhh uça uça gelirsin buraya bebişle pıt pıt kalp atışıyla

Ay daha ne isterim ki :)
İnşallah sizin trstlerle benım kalp atışıyla alev alır buralar :)

Kizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan

Merhaba herkese
Son zamanlar adetlerimin arası düzensiz
Bu durumda yumurtlamayı yakalamak için test mi alayım ben de ?7 tane fitil verdi doktorum 2 si bitti 5 kaldi
Fitiller bitmeden adet olma ihtimalim hayli yüksek
Adetliyken kullanılır mı ? Kullanılsa etki eder mi ?
Ara verince yine etkisi axalicak
Kafamda deli sorular

Kizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan
Hiç bilgim yok maalesef ama umarım olumlu sonuç alırsınız bol sans

Hasta oldum ben ya boğazım indirmis burun dolu baş ağrıyor çok kötüyüm sizden uzak hic halim yok hiç
Bu arada perşembe testimden sonra cumayı 4 gözle beklicemmm
Ay kuzum eşimde aynı boğazım boğazım deyip duruyo bende bugun okdr halsizim ki demin uyumusum 1 saat kadar şimdi kalktım . İçim allak bullak .
Allahım şifa versin hasta olan herkese

Ay kuzum eşimde aynı boğazım boğazım deyip duruyo bende bugun okdr halsizim ki demin uyumusum 1 saat kadar şimdi kalktım . İçim allak bullak .
Ben sambucol aldım çokk çokkk memnunuz eşimde bende içiyoruz hafif halsizlik boğas ağrısında birwbir ilerlemiyor hastakık. Oğlana da şurubu veriyorum maşallah iyiyiz 2 aydır yokladu kaç kez hastalık ama kurtardı bizi sambucol araştıeın bi canım ama hamileler içemez tabi eşin dwneyebilir

Oooo cuma düğün var burada sendende müjde gelecek

Bizden de en az 1 2 kişi tutturmuştur inşallah .. kendimden umudum yok gibi artık bakalım kalan sağlar bizimdirr
Şnşallah bendende sizdende hayırlınhaberler gelsin kuzum
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahhhhh

Dur bakem kuzum eşimin alerjisi var ota boka içeren maddelerine bakalım bide elimizde kalmasın adam :)

Amin canım sağol aman bari sen uzak dur hamileden hastalık kolay geçmez dikkat et

Yarin öğleden sonram boş,benden mutlusu yok
kesenin solundaki bebis mi :)) oy yerim onu. cinsiyet tahminim erkek
Kesenin içindeki noktayı mı diyorsun canim hiç bilmiyorum aklıma da gelmedi sormak,sadece bel ağrıma odaklanmis sorular soruyordum saf gibi
Bende erkek evlat anlamında yorulan bir rüya görmüştüm ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…