Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resmini atabilir misin
Bide ogluna verdiğin sizinkiyle aynı mı

Ben 2. Bebek diye düşündüm ama doktor bişey derdi heralde
Eşim göbek deliğin mi dedivalla hiç bilmiyorum sallasam olmaz,doktor keseyi beğendi güzel dedi bende hiç görüntüyle alakalı bir şey sormadan dönmüş oldum,on gün sonraya kalp atışı inşallah dedik

Ay sana inanmıyorum yaaa ben herseyı sormustum . One diyorum idrar torbası diyo one dıyorum rahım dıyor herşyi sormustum sende sorcak okdr sey varkı meraağımdan çatlaıdm inanki

ben biliyorum bu işi ya
2. bebek o kadar uzakta olmaz ki kuzum. minicik bi kist olabilir 3 ay içerisinde kayboluyor zaten. benim keseyle aynı boyutta vardı kayboldu

Ay sana inanmıyorum yaaa ben herseyı sormustum . One diyorum idrar torbası diyo one dıyorum rahım dıyor herşyi sormustum sende sorcak okdr sey varkı meraağımdan çatlaıdm inanki
Bana kalsa yarın yine giderim sorarim ama artık esimsiz gitmek istemiyorum canım ama meraklandim yaa morcivertkedi nin kese içinde dediği nokta gibi olan şey bebekle ilgili şeyler mi acaba ya,şuan ona da odaklandim ilgililer yetkililer duyrulur

Kötü düşünülcek bişey yok heee kafaya takıp sinir etme beniii
Ben ikiz ümidyle yazdım ama dediğim gibi olsaydı doktor söylerdı

ben biliyorum bu işi ya

2. bebek o kadar uzakta olmaz ki kuzum. minicik bi kist olabilir 3 ay içerisinde kayboluyor zaten. benim keseyle aynı boyutta vardı kayboldu
Aaa kist mii,şuan çok şaşırdım ama geçiyor yani dimi,o zamanda ferahladimkafam çok yoğun çalışıyor garibim ne yapacağını sasirdi

can09e daha iyi bilir. erken hamilelik döneminde tektaş gibi görünüyormuş ben ona benzettim. yolk sac gibi geldi
Ay kuzum senınki biraz gei gibiysi bu bildiğin yuvarlak olunca şüphelendim
geometrik bi sekil bu eşinin tahminine çok güldüm yalnız göbek deliği mi o ahahahah.
Aaa kist mii,şuan çok şaşırdım ama geçiyor yani dimi,o zamanda ferahladimkafam çok yoğun çalışıyor garibim ne yapacağını sasirdi
kayboluyor kuzum. bende şaşırmıştım o ay yumjurta takibi yaptırdığımda tertemizdi. ama kayboldu 2. kontrole kadar

Kötü bir şey olsa zaten doktorun hipokrata sadık kalarak söylemesi gerektiğini düşünüyorum çok sağol caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…