- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
CanimmAmmmaannndaaa amann senın o minnnaaakk keseni yerimmmm .
Maşallaahhh maşallaaaahhhh
Allah razı olsun canım beniimOyy Allah ım kesesini sevdiğim melegim yaa
Küstüm zaten maç izlşyo ben odamdayımAmin canım sağol aman bari sen uzak dur hamileden hastalık kolay geçmez dikkat et
Evet ya milletin kese görüntülerine baktım google dan, böyle boşluklu olanları gördüm rahatladım..bilen var mıdır neden acaba
Ben 2. Bebek diye düşündüm ama doktor bişey derdi heraldeEvet ya milletin kese görüntülerine baktım google dan, böyle boşluklu olanları gördüm rahatladım..bilen var mıdır neden acaba
Resmini atabilir misinBen sambucol aldım çokk çokkk memnunuz eşimde bende içiyoruz hafif halsizlik boğas ağrısında birwbir ilerlemiyor hastakık. Oğlana da şurubu veriyorum maşallah iyiyiz 2 aydır yokladu kaç kez hastalık ama kurtardı bizi sambucol araştıeın bi canım ama hamileler içemez tabi eşin dwneyebilir
Eşim göbek deliğin mi dediBen 2. Bebek diye düşündüm ama doktor bişey derdi heralde
Ay sana inanmıyorum yaaa ben herseyı sormustum . One diyorum idrar torbası diyo one dıyorum rahım dıyorEşim göbek deliğin mi dedivalla hiç bilmiyorum sallasam olmaz,doktor keseyi beğendi güzel dedi bende hiç görüntüyle alakalı bir şey sormadan dönmüş oldum,on gün sonraya kalp atışı inşallah dedik
ben biliyorum bu işi yaYarin öğleden sonram boş,benden mutlusu yok
Kesenin içindeki noktayı mı diyorsun canimhiç bilmiyorum aklıma da gelmedi sormak,sadece bel ağrıma odaklanmis sorular soruyordum saf gibi
Bende erkek evlat anlamında yorulan bir rüya görmüştüm ama bakalim
2. bebek o kadar uzakta olmaz ki kuzum. minicik bi kist olabilir 3 ay içerisinde kayboluyor zaten. benim keseyle aynı boyutta vardı kayboldu
Bana kalsa yarın yine giderim sorarimAy sana inanmıyorum yaaa ben herseyı sormustum . One diyorum idrar torbası diyo one dıyorum rahım dıyorherşyi sormustum sende sorcak okdr sey varkı meraağımdan çatlaıdm inanki
Ay kuzum senınki biraz gei gibiysi bu bildiğin yuvarlak olunca şüphelendimben biliyorum bu işi ya
2. bebek o kadar uzakta olmaz ki kuzum. minicik bi kist olabilir 3 ay içerisinde kayboluyor zaten. benim keseyle aynı boyutta vardı kayboldu
Kötü düşünülcek bişey yok heee kafaya takıp sinir etme beniiiBana kalsa yarın yine giderim sorarimama artık esimsiz gitmek istemiyorum canım ama meraklandim yaa morcivertkedi nin kese içinde dediği nokta gibi olan şey bebekle ilgili şeyler mi acaba ya,şuan ona da odaklandim ilgililer yetkililer duyrulur
Aaa kist mii,şuan çok şaşırdımben biliyorum bu işi ya
Yok yok iyiyim canimKötü düşünülcek bişey yok heee kafaya takıp sinir etme beniii
Ben ikiz ümidyle yazdım ama dediğim gibi olsaydı doktor söylerdı
Bana kalsa yarın yine giderim sorarimama artık esimsiz gitmek istemiyorum canım ama meraklandim yaa morcivertkedi nin kese içinde dediği nokta gibi olan şey bebekle ilgili şeyler mi acaba ya,şuan ona da odaklandim ilgililer yetkililer duyrulur
geometrik bi sekil buAy kuzum senınki biraz gei gibiysi bu bildiğin yuvarlak olunca şüphelendim
kayboluyor kuzum. bende şaşırmıştım o ay yumjurta takibi yaptırdığımda tertemizdi. ama kayboldu 2. kontrole kadarAaa kist mii,şuan çok şaşırdımama geçiyor yani dimi,o zamanda ferahladim kafam çok yoğun çalışıyor garibim ne yapacağını sasirdi
Kötü bir şey olsa zaten doktorun hipokrata sadık kalarak söylemesi gerektiğini düşünüyorumcan09e daha iyi bilir. erken hamilelik döneminde tektaş gibi görünüyormuş ben ona benzettim. yolk sac gibi geldi
geometrik bi sekil bueşinin tahminine çok güldüm yalnız göbek deliği mi o ahahahah.
kayboluyor kuzum. bende şaşırmıştım o ay yumjurta takibi yaptırdığımda tertemizdi. ama kayboldu 2. kontrole kadar
tabi ki söylerdi. rahatla biraz yaa sal kendiniKötü bir şey olsa zaten doktorun hipokrata sadık kalarak söylemesi gerektiğini düşünüyorumçok sağol caniim
Tamamdır yarın güne harika enerjik baslicam inşallahtabi ki söylerdi. rahatla biraz yaa sal kendini
iyi geceleeerrr çift çizgili bi sabaha uyanalımTamamdır yarın güne harika enerjik baslicam inşallah
Gececi arkadaşlarım iyi geceleer nedemistimki kaçarGüzel bı sabaha uyanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?