ekledı canım o halde sende cuma sabahı test atıyorsunCanım benide eklermisin bat 4 şubat.3 gün kala cuma günü test yapmayı düşünüyorum
aynen kuzum şuan ulantılarımda var ama dur bıraz daha zorluyayımSuyu cok icmen lazim kuzum.
ay bugunde çok kötu bır ruya gördum .
Wc ye gııdıyorum .
Bir kan akıyorkı sormayın . Sonrasında da beyaz şeffaf şeffa bişeyler dusuyodu hemen gidip progestone ilacı içiyordum
Bilinç altım dırek etkılenmıs . Dun akşam eşime ilaç ararken geçen gebelikte kullandıgım progestone ilacını görmustum . Onu direk zihnim kaydetmıs gece rüyamda karsıma çıktı[/QUOTcanim o kadar odaklandı ki sen korkuda var tabi heyecan da var ...azıcık rahat ol heyecan yapma stres hiç yapma cuma günün güzel güzel keseni gorursin kalp atışında duyarsın inşallah
haklsın kuzum dur gidemsu içemSuyu cok icmen lazim kuzum.
daha almadım, 6 marta almayı düsünüyorum o da devlete. 12 mart gibi de kendi doktoruma alırım diyorumKuzu randevun ne zaman ?
ben veririm size haberBen haber yollatırım sıze
eşimin yanında buraya gıremezsemmorcivertkedi , @EbeBU veya Darkgod size haber verır.
Sende belkı tahmını cınsıyetle gelırsın bu seefer :))daha almadım, 6 marta almayı düsünüyorum o da devlete. 12 mart gibi de kendi doktoruma alırım diyorum
ben veririm size haber
EvetBen haber yollatırım sıze
eşimin yanında buraya gıremezsemmorcivertkedi , @EbeBU veya Darkgod size haber verır.
Aynen öyle yap canım rabbim herşeyin iyisini bilirAslim44
Yanı haklısınızda elimde değil :)
Aklıma kötu bırşey getırmemeye çalışıyorum ama yaşadıklaımız malum illa geliyo gelınce de rabbım sen ne dersen diyorum kapatıyorum kendı içimde ..
Benimde ekler misin enson Ocak 5 adet olmuştumAslim44
Yanı haklısınızda elimde değil :)
Aklıma kötu bırşey getırmemeye çalışıyorum ama yaşadıklaımız malum illa geliyo gelınce de rabbım sen ne dersen diyorum kapatıyorum kendı içimde ..
Büyük ihtimalle kocaman bi tek çizgi atarım sen 1 hafta kalamı öğrenmiştin.benim 3 4 gün kalmış oluyo sanırım cuma günü.olsa bile çıkarmı kiekledı canım o halde sende cuma sabahı test atıyorsun
olsa çıkar canım az da olsaBüyük ihtimalle kocaman bi tek çizgi atarım sen 1 hafta kalamı öğrenmiştin.benim 3 4 gün kalmış oluyo sanırım cuma günü.olsa bile çıkarmı ki
Benide eklermisin 15 Aralık en son batListe de olmayıp eklenmek ısteyenler bu mesajı alıntılayıp bat tarıhleırnı yazsın lutfen pc deyım hemen ekliyeyım listeye
Benide eklermisin 15 Aralık en son bat
Pardon ya 15 Kasım son batBenide eklermisin 15 Aralık en son bat
hamılemısın canım ?Benimde ekler misin enson Ocak 5 adet olmuştum
Büyük ihtimalle kocaman bi tek çizgi atarım sen 1 hafta kalamı öğrenmiştin.benim 3 4 gün kalmış oluyo sanırım cuma günü.olsa bile çıkarmı ki
Canım dşrek hamıle arkadaşlarımı eklemıyorum maalesef ..Pardon ya 15 Kasım son bat
vaaay ellerine sağlık canımayy gittim bır poğaça yapıp geldim
Çok mu hamaratım ne
Anladım canım teskkürler yinedeCanım dşrek hamıle arkadaşlarımı eklemıyorum maalesef ..
burda bat bekleyıp hamıle kalanlar listeme eklıyorm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?