Rica ederım rabbım sağğlıkla sıhhatle evladını kucagına almayı nasip etsınAnladım canım teskkürler yinede
evet öyle olur herhalde 14. hafta bitmis olcak ultrasonda biraz önden gidiyoruz :)Sende belkı tahmını cınsıyetle gelırsın bu seefer :))
ben kız hissettimevet öyle olur herhalde 14. hafta bitmis olcak ultrasonda biraz önden gidiyoruz :)
Maaşallahhh maşallaaahhhhhevet öyle olur herhalde 14. hafta bitmis olcak ultrasonda biraz önden gidiyoruz :)
Ohh ohhh keyfini çıkarCanımm çok sukuur.iyiyim..dersim de bitti evdeyim oh missen nasilsiin
Tatlı sözlerin beni benden aliyoor canim
Çok ediyorum sahiden,Allah dualarınızı kabul etsin inşallah canim
Boşluktur o boşluk
İyi akşamlar canım kaç gündür koşturma vardı bende bitti çok şükür tv keyfindeyim :) sende durumlar nasılİyi akşamlar kızlaar keyifler nasıl
Ohh keyifİyi akşamlar canım kaç gündür koşturma vardı bende bitti çok şükür tv keyfindeyim :) sende durumlar nasıl
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)Ohh keyifBende heyecanlıyım kuzum cuma test yapıcam, eşim bugün 8e doğru gelecekmiş daha yemek bile yapmadım birazdan ona kalkıcam
Hatali gibi kuzum bir tane daha yapsana..Eki Görüntüle 2239688 Kızlar bugünkü ovülasyon testim de T bölgesi C den çok daha belirgin çıktı ilk kez böyle oluyor .
Nasıl yorumlarsınız?
Amin canım benim cümlemiz inşallahhhh topiğimizde gebe kalmayan kalmasınİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Pik olmuş bence canım, bugünü değerlendir istersen, dün nasıldıEki Görüntüle 2239688 Kızlar bugünkü ovülasyon testim de T bölgesi C den çok daha belirgin çıktı ilk kez böyle oluyor .
Nasıl yorumlarsınız?
Ayy ablaaAyhhh surda cumaya ne kaldi... bomba haberler bizi bekliyooorreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?