C hatali kuzum. Tekrarlamasi gerekmez mi?Pik olmuş bence canım, bugünü değerlendir istersen, dün nasıldı
Abla ben saftirik halimle karışmak istemiyorum ama ovü testinin kullanma kağıdına baktım buna da pik demişlerC hatali kuzum. Tekrarlamasi gerekmez mi?
Yok cuma şey etcem, umudum yok ya erteliyorum ablam napimKizz yap da kurtul iste varsa cikar yoksa da adeti bekleriz.. erken gebelik testi seninki simdi kullanmican da ne zmn kullancann..
Göremedim canım, c silik olduğu için miC hatali kuzum. Tekrarlamasi gerekmez mi?
Olur mu herkesin fikri bilgisi ayri ne demek o estagfurullah canim.. c nin alt kismi koyu degil test hatali diye dusundum ben ama.. o kismi gormedin mi ki?Abla ben saftirik halimle karışmak istemiyorum ama ovü testinin kullanma kağıdına baktım buna da pik demişler
Yahu aslında şimdi iyice bakınca altı da silik aynen, en iyisi bir tane daha yapmak ya o zaman netleşir neymiş ne değilmişOlur mu herkesin fikri bilgisi ayri ne demek o estagfurullah canim.. c nin alt kismi koyu degil test hatali diye dusundum ben ama.. o kismi gormedin mi ki?
Görmemişim o kısmı ben de, ama farketmez gibi geliyor, t c’den koyu çıktığı için, yine de testi varsa tekrarlayabilir bugün ya da yarın sabah, bi de kaçıncı gündü onu bilmiyorumOlur mu herkesin fikri bilgisi ayri ne demek o estagfurullah canim.. c nin alt kismi koyu degil test hatali diye dusundum ben ama.. o kismi gormedin mi ki?
bana da öyle geliyor baya çirkinleştimben kız hissettim
Baktiydim ben 11 mart diyor bata.. valla cnin tam olmasi lazim diye dusunuyorum o testin bozuk olup olmadigini test ediyor.. tamam seyi kabul ediyorum pik gunu once t cikiyor diyorlar..Görmemişim o kısmı ben de, ama farketmez gibi geliyor, t c’den koyu çıktığı için, yine de testi varsa tekrarlayabilir bugün ya da yarın sabah, bi de kaçıncı gündü onu bilmiyorumkucukbikadin
Ahaha sen mi cirkinlestin minnosumm severim senii:)) ben ne demistim ki cinsiyete hatirliyo musun?bana da öyle geliyor baya çirkinleştimeli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun
hatırlamıyorum inanki demedin galiba :)Ahaha sen mi cirkinlestin minnosumm severim senii:)) ben ne demistim ki cinsiyete hatirliyo musun?
Oyle deme :)) bak o da ters bizde biliyomusun annem bende guzellesmis kardesimde cirkinlesmis:))hatırlamıyorum inanki demedin galiba :)
ay evet ya, ergenlikte bile sivilce görmeyen ben alnımda isilik gibi çıktı. yüzüm soyuluyor gibi damarlarım göründü falan çirkinleştim baya
Asil sen haber veeerrr yaptin mi yoksaaa :))Merhaba kızlar:)
Bat bekleyenler var mı belirtiler
bende hatırlayamadımOyle deme :)) bak o da ters bizde biliyomusun annem bende guzellesmis kardesimde cirkinlesmis:))
Ama ben sana soyledim gibi hatirliyom ya ama ne dedigimi hatirlayamadim :))
Pikse farketmez bence.Kızlar hepsini alıntılayamadım birşeyler yiyip içtim tekrar yapsam doğru çıkar mı ki sıvı ya dikkat ederek yapıyordum
Bence mümkünse bugünü değerlendirin, yarın sabah da tekrar test yapıp bakarsın.Kızlar hepsini alıntılayamadım birşeyler yiyip içtim tekrar yapsam doğru çıkar mı ki sıvı ya dikkat ederek yapıyordum
Yok kuzum perşembe yapcam sıfır belirtiyle hamile mi olunur allaseennnAsil sen haber veeerrr yaptin mi yoksaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?