Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla ben saftirik halimle karışmak istemiyorum ama ovü testinin kullanma kağıdına baktım buna da pik demişler
Olur mu herkesin fikri bilgisi ayri ne demek o estagfurullah canim.. c nin alt kismi koyu degil test hatali diye dusundum ben ama.. o kismi gormedin mi ki?

Olur mu herkesin fikri bilgisi ayri ne demek o estagfurullah canim.. c nin alt kismi koyu degil test hatali diye dusundum ben ama.. o kismi gormedin mi ki?
Yahu aslında şimdi iyice bakınca altı da silik aynen, en iyisi bir tane daha yapmak ya o zaman netleşir neymiş ne değilmiş

Görmemişim o kısmı ben de, ama farketmez gibi geliyor, t c’den koyu çıktığı için, yine de testi varsa tekrarlayabilir bugün ya da yarın sabah, bi de kaçıncı gündü onu bilmiyorum kucukbikadin

Baktiydim ben 11 mart diyor bata.. valla cnin tam olmasi lazim diye dusunuyorum o testin bozuk olup olmadigini test ediyor.. tamam seyi kabul ediyorum pik gunu once t cikiyor diyorlar..

Ahaha sen mi cirkinlestin minnosumm severim senii:)) ben ne demistim ki cinsiyete hatirliyo musun?
hatırlamıyorum inanki demedin galiba :)
ay evet ya, ergenlikte bile sivilce görmeyen ben alnımda isilik gibi çıktı. yüzüm soyuluyor gibi damarlarım göründü falan çirkinleştim baya

hatırlamıyorum inanki demedin galiba :)
ay evet ya, ergenlikte bile sivilce görmeyen ben alnımda isilik gibi çıktı. yüzüm soyuluyor gibi damarlarım göründü falan çirkinleştim baya
Oyle deme :)) bak o da ters bizde biliyomusun annem bende guzellesmis kardesimde cirkinlesmis:))
Ama ben sana soyledim gibi hatirliyom ya ama ne dedigimi hatirlayamadim :))

Oyle deme :)) bak o da ters bizde biliyomusun annem bende guzellesmis kardesimde cirkinlesmis:))
Ama ben sana soyledim gibi hatirliyom ya ama ne dedigimi hatirlayamadim :))
bende hatırlayamadım bizde doğrusu cıkıyor valla. tüm teorilerde kız çıkıyor erkek olursa ismini superman koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…