Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar:)
Bat bekleyenler var mı belirtiler
Bende belirti yok valla aramamaya çalışıyorum sonunda hüzne uğramayayım diye
Sadece akşamları hafif dolgunluk hissediyorum ama çok erken bu da çok saçma diyorum :)) kg verdim bu ara şişkinlik olmuyordu pek. Bu da belirti değildir daha çok var.
Bugün arkadaşa gittim oğlanla yaşıt kızı var güzel vakit geçiriyolar bende arkadaşımla öyle. O çok istiyo yap 2.yi diyo bu sene ben ona da söylemiyorum düşündüğümü yaza doğru yapıcam denicem diyorum hep.
Zaten 3 ay olana kadar kimseye demicez.
Neyse bugün bi tane pembiş çok güzell bi bebiş elbisesi getirdi hediye dedi senin kızın olucak benim içime doğdu
Oha dedim daha çocuk yok oratada
Olsun sen bunu evinde dolabına as şans getiricek benim içime doğuyo falan dedi
Bir tek benim içime doğmuyor
Ablamlarda arada sen hadi iç ilaçlara başla düşün artık kızın olucak inşallah diyip dueuyo
Bakalım hayırlısı olsunn ..
Erkek olursa da razıyım tabiki ben ayrım yapmıyorum illa kızım olsun diye dua asla etmedim etmem

Oyle canim Rabbim saglikli hayirlisini versin amiin... ama ne guzel olmus hediyesi.. insallah ugur getirsin caniiim

Canım şimdilik düşünüyoruz daha olmadi demek tabiki olmaz Rabbim vaktini biliyor olunca söyleriz elbet:)
Bu kadar kişide boşuna demiyor demekki vardır bir malumluk:) inşallah olur bir kızında Allah hepimizin gönlüne gore hayırlı şekilde versin

Sende gittikçe ileri atıyosun kendiniiii
Aramızda 2 3 gün vardı
Benide ptesi yada salı .. malum 1 2 aydır 1 gün ileri geri olayı oldu reglde o yüzden belli olmaz
E tamam 2 3 gun var zaten aramizda senle valla adet oldugum gun 7si dedim daha da degistirmedim kuzum.. sen 5i demiyor muydun:)

Oyle canim Rabbim saglikli hayirlisini versin amiin... ama ne guzel olmus hediyesi.. insallah ugur getirsin caniiim
İnşallahhh
Bu ay olmazsa diğer aylara uğur getirsin inşallahh..
Ben zaten sondu bu adet olursam hemen dr a gidicem. Yumurtlamayı yakaladığımız halde olmuyorsa e zaten kürtaj sonrası 1 yılıda doldırucaz. Gideyim bakalım neler isticek neler dicek dr.
Sıkıldım valla her ay bekle boşa belki problem var eşimde de yani hiç dikkat etmiyoki zaten sigara stres ne ararsan var. Valla kısa yoldan artık ne derse dr onu yaptırıcam.
Bnde 1 2 denemeede hemen hamile kalıyordum çünkü böyle kaç ay daha geçecekki en iyisi gitmek dr a belki aşılamayı konuşuruz

E tamam 2 3 gun var zaten aramizda senle valla adet oldugum gun 7si dedim daha da degistirmedim kuzum.. sen 5i demiyor muydun:)
Ya ben 5 i diyprum ama işte normalde benim regl döngüm 26 ya 4ü 26.gün oluyor :)))))) geçen ay ilk kez 27sinde geldiği için o yüzden ben 4üolmadı5i kesin gelir diyorum :)))))

Evet evet 1 sene olucak nerdeyse.. git tabi bi bakilsin bakalim duruma gore hareket edersin... ama insallah gerek kalmasin..

Valla bakalım onlar malum ediyor ama Rabbim bize ne yazmış :)))
Yok ben yeterki sağlıklı gebeliğim olsunda kız erkek asla farketmez diye dua ediyorum inanki.
Allahım hepimizin yüzü gülsün bu mart ayındaa

Valla bakalım onlar malum ediyor ama Rabbim bize ne yazmış :)))
Yok ben yeterki sağlıklı gebeliğim olsunda kız erkek asla farketmez diye dua ediyorum inanki.
Allahım hepimizin yüzü gülsün bu mart ayındaa
Mart nisan ayi cok bereketli kuzum insallah rabbimin haznesinde boldur bizi de sevindirir...

Mart nisan ayi cok bereketli kuzum insallah rabbimin haznesinde boldur bizi de sevindirir...
Kesinlkle canım ben biliyorum inanıyorum hepimizin olacak emeklerimiz hayallermiz boşa çıkmayacak ama tarihi zamanı Allah yazmış çizmiş bize de beklemek düşüyor işte .. bakalım bu ay belli olsun da bi gitmeyi düşünüyorum zaten dr 6 ay dene istersen beklemene gerek yok demişti. Bakalım ..

İnşallahhh canımmm
Benim yine bu ay senden umudum var ama bakalım her ay birbirimizi avutup duruyoz
Bu ay toplu kaldık hamile inşallahhhhhh
Ahahhaa benim de herkesten varr kendim icin de ayy lutfen olsun cunku modundayim..
Birbirimizi avutma kismina katiliyorum.. bu ay benden umutlu olan cok kisi var.. umudunuzu inan bosa cikarmamak istiyorum.. :))
Liste dolsun tassin cift cizgili gebelik testleriylee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…