Aminnnnn :)))))Ahahhaa benim de herkesten varr kendim icin de ayy lutfen olsun cunku modundayim..
Birbirimizi avutma kismina katiliyorum.. bu ay benden umutlu olan cok kisi var.. umudunuzu inan bosa cikarmamak istiyorum.. :))
Liste dolsun tassin cift cizgili gebelik testleriylee :)
Aynen kuzum varsa çıkar yoksa ne beklicez 5 gün daha:))5imi diyorsun simdi sende:)) ayy vala ben 5inde yapcam diyorum bakalim:)
Kız sahi mi bee umutlansam mi öyleyse:))13. haftadayım hala sıfır belirtibil istedim
Yalniz hala sifir belirti diyorrKız sahi mi bee umutlansam mi öyleyse:))
Hiç mi olmadı ogrenene kadar belirti
Bilmemmm belki ilk başta batma çatma ağrıma accik da olsa olmuştur illa belirti aricam yaniiiYalniz hala sifir belirti diyorr
belirti arama canım, her insanın bünyesi farklı :)Kız sahi mi bee umutlansam mi öyleyse:))
Hiç mi olmadı ogrenene kadar belirti
Hoşgeldin canım amin inşallahSelam kızlar ben de aranıza geldim :)
Rabbim hepimize hayırlısı ile gebe olup, sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.
Selam hos geldin :)Selam kızlar ben de aranıza geldim :)
Rabbim hepimize hayırlısı ile gebe olup, sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.
Yumurtlama olmuş gibi sankiEki Görüntüle 2239688 Kızlar bugünkü ovülasyon testim de T bölgesi C den çok daha belirgin çıktı ilk kez böyle oluyor .
Nasıl yorumlarsınız?
Selam kızlar ben de aranıza geldim :)
Arkadaşlar birşey soracağım
Benim adetten sonra hic akintim olmuyor yani tamamen kuru . 3 günlük yum dönemi hariç ki onda bile çok az akıntı oluyor .
Ya bende de öyle bir akıntı ki günde kesin 2 kez çamaşır değişiyorum çok rahatsız ediciArkadaşlar birşey soracağım
Benim adetten sonra afedersiniz hic akintim olmuyor yani tamamen kuru . 3 günlük yum dönemi hariç ki onda bile çok az akıntı oluyor .
Hoşbuldum :)Selam hos geldin :)
HoşbuldumHoşgeldin amin inşallah
Ahh ahhh keşke bende senın gibi olsaydım13. haftadayım hala sıfır belirtibil istedim
Kuzum dun nasıldı trstin ?Eki Görüntüle 2239742 İkinci kez yaptım kızlar test bozukmuş cidden önceki. ama bunda da çok belirgin çıktı Çatlama oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?