- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Rengi vs normalse merak etme ama baska turlu iltihap olabilir ama gerci Benimde bir ara öyleydi epeydir akıntı yok buda normal değil benceYa bende de öyle bir akıntı ki günde kesin 2 kez çamaşır değişiyorum çok rahatsız edici
Daha silikti canım en belirgin bugünKuzum dun nasıldı trstin ?
Şeffaf renk nasıl olması gerekiyor acaba doğrusuRengi vs normalse merak etme ama baska turlu iltihap olabilir ama gerci Benimde bir ara öyleydi epeydir akıntı yok buda normal değil bence
Hoşgeldin canım amin inşallah
Sat bat ne zaman :)
Seffafsa iyi bence nette vardır bi bak istersenŞeffaf renk nasıl olması gerekiyor acaba doğrusu
Ama bu pik değil henuz canım pik olucak gibi duruyor .Daha silikti canım en belirgin bugün
Şeffaf renk bugun yarın çatlama olucak demekŞeffaf renk nasıl olması gerekiyor acaba doğrusu
Bizimle birlikte bekliyorsun öyleyse sen de hadi hayırlısı:)Hoş bulduk CNm sat 8 Şubat bat 8 Mart :)
Allah mide bulantısı yasayan tüüüm hamile arkadaslarıma yardım etsin. cok kötü bir his biliyorum. bende coook sükrediyorumAhh ahhh keşke bende senın gibi olsaydım
5 . Haftada bulantısı gelen bir kadın
Ama olsunduuu razıydııı
Ayvayı kusmak çok zor amaAllah mide bulantısı yasayan tüüüm hamile arkadaslarıma yardım etsin. cok kötü bir his biliyorum. bende coook sükrediyorum
bizim topikte mide bulantısı yasayanlar hep ayva yedi. zencefil de iyi geliyormus aklında bulunsun kuzum
Bizim topik neresiymis acebaaaAllah mide bulantısı yasayan tüüüm hamile arkadaslarıma yardım etsin. cok kötü bir his biliyorum. bende coook sükrediyorum
bizim topikte mide bulantısı yasayanlar hep ayva yedi. zencefil de iyi geliyormus aklında bulunsun kuzum
hahah eylül annelerinde dedimBizim topik neresiymis acebaaa
Ben burasi bizim topik biliyodum
Bizimle birlikte bekliyorsun öyleyse sen de hadi hayırlısı:)
Sende durumlar nasıl bekleyiş sürecinde:)
Neyse mesaji aldigina sevindim..:))hahah eylül annelerinde dedimbizim topik burası da ekim annelerinde konustular mı bilmiyorum diye öyle dedim senin kıskanmanı sevsinler
Pazar daha çok erken .. canım tam olma konusunda birşey diyemicem sen hissedersin onu zatenHayırlısı CNm geçen paZar test yaptım bekleyemedim.Ama negatif çıktı bu ay da gitti umudum , bir mucize olsa yaşım 34
5 aylık evliyim.İlk zamanlar zaten korktum olmadı vajinusmus sandım kendimi.Doktora gittim rahat ol vs dedi.Bir kaç ay öyle geçti zaten şu anda da bazen diyorum acaba tam olmuyor mu
almam mıNeyse mesaji aldigina sevindim..:))
Pazar daha çok erken .. canım tam olma konusunda birşey diyemicem sen hissedersin onu zaten
Ama olur olacak inşallah bu ay olmazsa ovulasyon testiyle ovu günlerini belirleriz öyle denersin
Pabucumuz dama atılmıshahah eylül annelerinde dedimbizim topik burası da ekim annelerinde konustular mı bilmiyorum diye öyle dedim senin kıskanmanı sevsinler
ay yok be burda daha cok konusuyorum, orda herkes ikili test sonuclarında falanPabucumuz dama atılmıs
Hoş geldinSelam kızlar ben de aranıza geldim :)
Rabbim hepimize hayırlısı ile gebe olup, sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?