Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende de öyle bir akıntı ki günde kesin 2 kez çamaşır değişiyorum çok rahatsız edici
Rengi vs normalse merak etme ama baska turlu iltihap olabilir ama gerci Benimde bir ara öyleydi epeydir akıntı yok buda normal değil bence

Ahh ahhh keşke bende senın gibi olsaydım
5 . Haftada bulantısı gelen bir kadın
Ama olsunduuu razıydııı
Allah mide bulantısı yasayan tüüüm hamile arkadaslarıma yardım etsin. cok kötü bir his biliyorum. bende coook sükrediyorum
bizim topikte mide bulantısı yasayanlar hep ayva yedi. zencefil de iyi geliyormus aklında bulunsun kuzum

Ayvayı kusmak çok zor ama
Şuan kolay kusabılceğim ne varsa onu yıyorum acıkcası
Allah razı olsun kuzum

Bizim topik neresiymis acebaaa
Ben burasi bizim topik biliyodum

Bizimle birlikte bekliyorsun öyleyse sen de hadi hayırlısı:)
Sende durumlar nasıl bekleyiş sürecinde:)

Hayırlısı CNm geçen paZar test yaptım bekleyemedim.Ama negatif çıktı bu ay da gitti umudum , bir mucize olsa yaşım 34
5 aylık evliyim.İlk zamanlar zaten korktum olmadı vajinusmus sandım kendimi.Doktora gittim rahat ol vs dedi.Bir kaç ay öyle geçti zaten şu anda da bazen diyorum acaba tam olmuyor mu

Pazar daha çok erken .. canım tam olma konusunda birşey diyemicem sen hissedersin onu zaten
Ama olur olacak inşallah bu ay olmazsa ovulasyon testiyle ovu günlerini belirleriz öyle denersin

Pazar daha çok erken .. canım tam olma konusunda birşey diyemicem sen hissedersin onu zaten
Ama olur olacak inşallah bu ay olmazsa ovulasyon testiyle ovu günlerini belirleriz öyle denersin

İnşallah canım doktora gittim dediği bana adet günün başladığı günden itibaren 10. Günden 20. Güne kadar bir gün ilişki bir gün dinlenme çocuk şansını arttırır dedi.Biraz uymaya çalıştık hayırlısı olsun.Rüyalarımda hep doktor hamile olduğumu falan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…