Senınde bizde yerın farklı kuzumay yok be burda daha cok konusuyorum, orda herkes ikili test sonuclarında falanben yaptırmadım
sizin yeriniz farklı
Senınde bizde yerın farklı kuzum
vallahi 1. sayfadan doğru 30a kadar açıp okurum arada. ne kadar sakin bi topikmisTopigimizin ilk gebesi ayaklari suruyeniii minnosuum:))
HoşbuldumHoş geldin
Allah allah neden hamile oldugunu dusunmuyorsun klomen de kullanmissin bence test yapmalisin...Kızlar periyoda göre bugün adet günüm fakat adet olmadım henüz daha önce yaşamadığım bir durum söz konusu sol kasığımda ovulasyondakine benzer bir ağrı daha doğrusu batma hissi var hamile olduğumu düşünmüyorum ama ihtimal var tabi klomen kullanmıştım acaba kist mi yaptı diyorum fikri olan varmı?
Sonradan delirdikvallahi 1. sayfadan doğru 30a kadar açıp okurum arada. ne kadar sakin bi topikmis
iyi ki uğradım buraya
Fikrimiz tabi ki uok ne desek yalan olur .Kızlar periyoda göre bugün adet günüm fakat adet olmadım henüz daha önce yaşamadığım bir durum söz konusu sol kasığımda ovulasyondakine benzer bir ağrı daha doğrusu batma hissi var hamile olduğumu düşünmüyorum ama ihtimal var tabi klomen kullanmıştım acaba kist mi yaptı diyorum fikri olan varmı?
Yaptım canım negatif o yüzdenAllah allah neden hamile oldugunu dusunmuyorsun klomen de kullanmissin bence test yapmalisin...
Gec dollenme olsun insallah canim..Yaptım canım negatif o yüzden
Martta hepimiz çoşcaz zatenAma nasil delirinmesingebeler cogaldikca hepimiz costuk
İnşallah canım uzun süre bekleyince umutlanamıyorsun bile yoktur kesin diyorum hepGec dollenme olsun insallah canim..
Hahahah çok güldümMartta hepimiz çoşcaz zaten
Kediler bi yandan siz biyandan
Umut her zaman var kan testinde negatif gorsen bileİnşallah canım uzun süre bekleyince umutlanamıyorsun bile yoktur kesin diyorum hep
Neye gerek kalmaz anlamadımInsallah gerek kalmaz..
Haaa ben sevisme odakliyimNeye gerek kalmaz anlamadım
Hamile olcanız çoşcaz demek istedim
Kedilerde martta gebe kalıyo ya
Yok kız ne çalışmasıııHaaa ben sevisme odakliyimhani kedilerle beraber siz de deyince.. ben de gebe oldugumuzu ogrenelim insallah gerek kalmaZ dedimdi tekrar calismalara
Anladimm senin askotoskosunu sevsinlerr :))) kasim olacak demi dogru onu hic hesaplamamisim :))
Yok kız ne çalışmasııı
Mart ayı bebek ayı
Kasım çocukları
Ayy kasımda aşk başkadırr
aşkitoşkomla kasımda tanıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?