Evet artık kasıma geçtiniz :)Anladimm senin askotoskosunu sevsinlerr :))) kasim olacak demi dogru onu hic hesaplamamisim :))
Du bakiyim ne zmana denk geliyor:))Evet artık kasıma geçtiniz :)
Ekimi kapattık ama belli olmaz sezeryan olursanız 15 gün önceeden alıyolar ya ekim olursunuz kasım başı doğumu olanlar
14 kasim diyor kizzz:)) ama ilk sezaryen oldugu icin alirlar 38de sanirim.. varsa ki umut her zaman var, 2 hafta 5 gunluk diyorEvet artık kasıma geçtiniz :)
Ekimi kapattık ama belli olmaz sezeryan olursanız 15 gün önceeden alıyolar ya ekim olursunuz kasım başı doğumu olanlar
Ay hadi inşallahh kuzummm14 kasim diyor kizzz:)) ama ilk sezaryen oldugu icin alirlar 38de sanirim.. varsa ki umut her zaman var, 2 hafta 5 gunluk diyor
Canim cirkinlestim derken ne gibi bir degisiklik oldu?bana da öyle geliyor baya çirkinleştimeli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun
Insallah kuzum bu ay olurda doktora gerek kalmaz. Benim esim de sigara surekli iciyor yaa bir ara dr gitti doktor sorun olabilir dedigin de cok azalti testi tekrarladi sorun cikmayinca yine son surat devam etti.İnşallahhh
Bu ay olmazsa diğer aylara uğur getirsin inşallahh..
Ben zaten sondu bu adet olursam hemen dr a gidicem. Yumurtlamayı yakaladığımız halde olmuyorsa e zaten kürtaj sonrası 1 yılıda doldırucaz. Gideyim bakalım neler isticek neler dicek dr.
Sıkıldım valla her ay bekle boşa belki problem var eşimde de yani hiç dikkat etmiyoki zaten sigara stres ne ararsan var. Valla kısa yoldan artık ne derse dr onu yaptırıcam.
Bnde 1 2 denemeede hemen hamile kalıyordum çünkü böyle kaç ay daha geçecekki en iyisi gitmek dr a belki aşılamayı konuşuruz
Arkadaşlar birşey soracağım
Benim adetten sonra afedersiniz hic akintim olmuyor yani tamamen kuru . 3 günlük yum dönemi hariç ki onda bile çok az akıntı oluyor .
Gunaydin kuzum insallah canim martta patlama yasiyoruz buralar cift cizgili testlerle doluyor acilisi bati bizden once olanlar yapsin bakalim, arkalarindan biz gidelimcan09e ablaaa belirtilerini okudum ya inşallah hamilesindir senden çok umutluyum bu ay
AmiiiiiinGunaydin kuzum insallah canim martta patlama yasiyoruz buralar cift cizgili testlerle doluyor acilisi bati bizden once olanlar yapsin bakalim, arkalarindan biz gidelim
ergenliğinde bile sivilce bilmeyen ben sivilcelendim. kücük kücük ama beni rahatsız ediyor. yüzüm soyuluyo gibi damalarım çıkmış bi değiştim yaniCanim cirkinlestim derken ne gibi bir degisiklik oldu?
Ben en son ovü testimi 15 şubatta yaptım ablam, zaten göreceğimizi gördük onda da inşallahhh... Bat 2 martAyyy insallahh.
Ovu yaptin yine 2 mart mi kuzum senin bat?
Ya gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))Ben en son ovü testimi 15 şubatta yaptım ablam, zaten göreceğimizi gördük onda da inşallahhh... Bat 2 mart
Ya gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))
ayyy aynen ya ben yazıcaktım tamYa gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?