Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet artık kasıma geçtiniz :)
Ekimi kapattık ama belli olmaz sezeryan olursanız 15 gün önceeden alıyolar ya ekim olursunuz kasım başı doğumu olanlar
14 kasim diyor kizzz:)) ama ilk sezaryen oldugu icin alirlar 38de sanirim.. varsa ki umut her zaman var, 2 hafta 5 gunluk diyor

Insallah kuzum bu ay olurda doktora gerek kalmaz. Benim esim de sigara surekli iciyor yaa bir ara dr gitti doktor sorun olabilir dedigin de cok azalti testi tekrarladi sorun cikmayinca yine son surat devam etti.

Gunaydin kuzum insallah canim martta patlama yasiyoruz buralar cift cizgili testlerle doluyor acilisi bati bizden once olanlar yapsin bakalim, arkalarindan biz gidelim
Amiiiiiin artık ovüleri, hcg leri bırakıp cinsiyet tahminlerine geçelim inşallahhhhh

günaydın kızlar
haftaya bugun test yapcam tam 7 kaldı :)
batada 9 kaldı.
soğan kürüde yarın son kurtuluyoruum inşallah bi işe yaramıştır :)
inşallah bu cumadan başlayarak butun marttt çizf çizgi dolsunnn topiccc :)
gerçi ben bu ay umutsuzum malum grip fln derken yumurtlama dönemine 2-3 ilişki denk geldi.
yumurtlamadan sonra daha cok birlikte olduk bizim her işimiz ters
neyse bu ay olmazsada önümüzdeki ay daha asılırız çalışmalara
can09e senin bat 7 si benim 8 i
sende belirtiler var bende 0 belirti
bakalım nolacakkk Allah hepimize hayırlısını nasip etsin kızlar eli ayağı düzgün

Ya gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))
Red Phoenix cok sabırlısın ben olsam 1000000000 defa yapmıştım bravo sana
bende şu mantıktayım yoksa en azından görüp oturup gelmesini bekkliyorum adetin D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…