Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))
Valla işteyim abla şu an istesem de yapamam yok ki yanımda Hiçbir belirtim yok ara ara belim ağrıyor sadece o da adet olacakmışım gibi sanki, test diyince terliyorum yeminle

Gunaydin canim. Hic belirti de bir belirti..
Ben yasiyorum da noluyor yine ayni foss:)) hayirlisi elbette saglikla gelsinler:)

Bebeğim sabır değil, korku erken yapınca varsa da çıkmazsa diye
bence varsa silikte olsa cıkar artık :) bomboşsa martta çalışmalar var demektir
silikseee umut var demektir en ufak gölgeyi bile yakalar burdakiler masallah
ama seninki varsa baya belirgin çıkar bence artıkkk inşalahhhhhh

Valla işteyim abla şu an istesem de yapamam yok ki yanımda Hiçbir belirtim yok ara ara belim ağrıyor sadece o da adet olacakmışım gibi sanki, test diyince terliyorum yeminle
Sen bu isi zevke cevirmeyi denesene cok daha guzel olur.. cekinceni anliyorum lakin korkunun ecele faydasi yok demisler:)
3 var ki varsa silik de olsa gorurduk yoksa da dedigim gibi onumuzdeki ay bizim:)) morcivertkedi minnosum aklin yolu bir :)
Neyse madem yaninda yok aksam gidince yaparsin korkma biz yanindayiz... bir an once bu sikintidan kurtulmus olursun derim...

Tamam o zaman yarın sabah ilk idrarla yapıp atayım Bu ay niye böyle oldum bilmiyorum negatif görmekten kaçıyorum sanki geçen ay yaptım baktım negatif üzülmedim bile ama bu ay daha duygusalım sanki. Amaan ha cuma ha perşembe varsa vardır yoksa yoktur abla doğru yani, yoksa da adamı bir ay daha sömürürüm ne edeyim

Bende yarın sabah yapıcam galiba

Bende yarın sabah yapıcam galiba
yuppi yarın çizft çizgiyle uyancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…