- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Valla işteyim abla şu an istesem de yapamam yok ki yanımdaYa gel bugun yap sen erken testini yoksa da uzulmek yok.. bak bu ay da fos cikarsa martta kedilerle beraberr :))
Gunaydin canim. Hic belirti de bir belirti..günaydın kızlar
haftaya bugun test yapcam tam 7 kaldı :)
batada 9 kaldı.
soğan kürüde yarın son kurtuluyoruuminşallah bi işe yaramıştır :)
inşallah bu cumadan başlayarak butun marttt çizf çizgi dolsunnn topiccc :)
gerçi ben bu ay umutsuzum malum grip fln derken yumurtlama dönemine 2-3 ilişki denk geldi.
yumurtlamadan sonra daha cok birlikte olduk bizim her işimiz ters
neyse bu ay olmazsada önümüzdeki ay daha asılırız çalışmalara
can09e senin bat 7 si benim 8 i
sende belirtiler var bende 0 belirti
bakalım nolacakkk Allah hepimize hayırlısını nasip etsin kızlar eli ayağı düzgün
neyse o zaman yarın sabah yap bosver cumayıValla işteyim abla şu an istesem de yapamam yok ki yanımdaHiçbir belirtim yok ara ara belim ağrıyor sadece o da adet olacakmışım gibi sanki, test diyince terliyorum yeminle
Bebeğim sabır değil, korkuRed Phoenix cok sabırlısın ben olsam 1000000000 defa yapmıştım bravo sana
bende şu mantıktayım yoksa en azından görüp oturup gelmesini bekkliyorum adetin D:
Akşam eve gidince testle az biraz konuşayım pozitif çık diyeneyse o zaman yarın sabah yap bosver cumayı
bakalımmm belli olacak haftayaGunaydin canim. Hic belirti de bir belirti..
Ben yasiyorum da noluyor yine ayni foss:)) hayirlisi elbette saglikla gelsinler:)
bence varsa silikte olsa cıkar artık :) bomboşsa martta çalışmalar var demektirBebeğim sabır değil, korkuerken yapınca varsa da çıkmazsa diye
Sen bu isi zevke cevirmeyi denesene cok daha guzel olur.. cekinceni anliyorum lakin korkunun ecele faydasi yok demisler:)Valla işteyim abla şu an istesem de yapamam yok ki yanımdaHiçbir belirtim yok ara ara belim ağrıyor sadece o da adet olacakmışım gibi sanki, test diyince terliyorum yeminle
2 kala da anlastik morciyle yoksa da mart bizim:)) yani 5inde :)bakalımmm belli olacak haftaya
sen hangi gün test yapmayı düşünüyorsun ? kaç kala
sen salı ben carsambaaaa hadi bakalımmmmm2 kala da anlastik morciyle yoksa da mart bizim:)) yani 5inde :)
Tamam o zaman yarın sabah ilk idrarla yapıp atayımSen bu isi zevke cevirmeyi denesene cok daha guzel olur.. cekinceni anliyorum lakin korkunun ecele faydasi yok demisler:)
3 var ki varsa silik de olsa gorurduk yoksa da dedigim gibi onumuzdeki ay bizim:))morcivertkedi minnosum aklin yolu bir :)
Neyse madem yaninda yok aksam gidince yaparsin korkma biz yanindayiz... bir an once bu sikintidan kurtulmus olursun derim...
Aa olurmu sen de erken yapanlardandin.. 3 4 kala senden de bi atak bekliyoruz..:) varsa cikiyor iste.sen salı ben carsambaaaa hadi bakalımmmmm
Bende yarın sabah yapıcam galibabence varsa silikte olsa cıkar artık :) bomboşsa martta çalışmalar var demektir
silikseee umut var demektir en ufak gölgeyi bile yakalar burdakiler masallah
ama seninki varsa baya belirgin çıkar bence artıkkk inşalahhhhhh
tmm çarsamba yapınca 2 kala yapmış oluyom bendeAa olurmu sen de erken yapanlardandin.. 3 4 kala senden de bi atak bekliyoruz..:) varsa cikiyor iste.
Bende yarın sabah yapıcam galiba
yuppi yarın çizft çizgiyle uyancazTamam o zaman yarın sabah ilk idrarla yapıp atayımBu ay niye böyle oldum bilmiyorum negatif görmekten kaçıyorum sanki geçen ay yaptım baktım negatif üzülmedim bile ama bu ay daha duygusalım sanki. Amaan ha cuma ha perşembe varsa vardır yoksa yoktur abla doğru yani, yoksa da adamı bir ay daha sömürürüm ne edeyim
Ayy inşallahhhhhyuppi yarın çizft çizgiyle uyancaz
Ben en èrken bat gunu yapiyordum kizlar sagolsun ikna ettiler iste varsa cikiyor 3 kala kesin:) ben 2 kalaya razi oldum canim artik:))tmm çarsamba yapınca 2 kala yapmış oluyom bende
ama istersen 3 kala yaparım aynı gün yaaparz bende sıkıntı yok
inşallahhhhhhhAyy inşallahhhhhGüzel kalbini severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?