bencede çıkıyorrr boşuna beklemeye gerek yokkk yaparım bende ya salı ya çarsambaaa :)Ben en èrken bat gunu yapiyordum kizlar sagolsun ikna ettiler iste varsa cikiyor 3 kala kesin:) ben 2 kalaya razi oldum canim artik:))
İşte bari azaltsalar canım ya. Veren Allah her türlü verir biliyorum oğlumda bende içiyodum eşimde içiyodu ben öğrenince bırakmıştım çok şükür bi daha da başlamadım. Yani olacaksa olur ama bari azaltsalar birazInsallah kuzum bu ay olurda doktora gerek kalmaz. Benim esim de sigara surekli iciyor yaa bir ara dr gitti doktor sorun olabilir dedigin de cok azalti testi tekrarladi sorun cikmayinca yine son surat devam etti.
benim eşimde içiyor kızlarr maaalesefİşte bari azaltsalar canım ya. Veren Allah her türlü verir biliyorum oğlumda bende içiyodum eşimde içiyodu ben öğrenince bırakmıştım çok şükür bi daha da başlamadım. Yani olacaksa olur ama bari azaltsalar biraz
görürüm tabiAkşam eve gidince testle az biraz konuşayım pozitif çık diyesana güveniyorum bacım sen görürsün belki göremediğim ikinci çizgileri
Daha yaşınız genç sanırım, eşinin değerleri de iyiyse sorun olmaz belki canım, bizde değerler kötüydü, doktorlar da özellikle sigara dumanı DNA hasarına neden oluyor demişti, ondan sonra bıraktı eşim, eğer bırakamıyorsa da belki nikotin bandı/nikotin sakızı deneyebilirsiniz, onlar bile o kadar zararlı değilmiş.benim eşimde içiyor kızlarr maaalesefne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama
bebek olunca söz bırakcam diyor..
Kız sabaha zor ikna ettim kendimi, sabah olsun sabah ayyy çok heyecanlıyımmmgörürüm tabi
akşam yap bosver yarın sabahıha akşam ha sabah hiç farketmez varsa cıkar yoksa da burda bir ay daha bekleriz nolmus yani
iyi hadi sabah olsun daha fazla ısrar etmiyimKız sabaha zor ikna ettim kendimi, sabah olsun sabah ayyy çok heyecanlıyımmm
Olmadan yaparken bıraksalar keşke :)benim eşimde içiyor kızlarr maaalesefne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama
bebek olunca söz bırakcam diyor..
Ayyy inşallahhhhhh dua edin banaiyi hadi sabah olsun daha fazla ısrar etmiyim
sabah çift çizgiyle uyanalım insallahh
Ay bende 3 kimyasal yaşadım biliyomusun .Olmadan yaparken bıraksalar keşke :)
Etkisi olmazmı hiç canım. Bizde yumurtlamayı görüyoruz sıkıntı yok çoğumuzda ama işte erkeklerde hareketsiz yaşam iş hayatı sigara stres sperm hızını kalitesini çok etkiliyomuş. 2 kere kimyasal yaşadım dr sebebi sperm kalitesi ve hızı dedi zaten olmazsa eşine de bakmamız lazım sende sıkıntı gözükmüyo dedi artık bakıcaz bakalım canım
Kurban olurum, ben ona kendimden daha heyacanlıyım abla ya güzel haberler versin inşallahhUyuyor zaar:))
zaten bu ay olmazsa bi sonraki ay sperm testi yaptırcaz canım.Daha yaşınız genç sanırım, eşinin değerleri de iyiyse sorun olmaz belki canım, bizde değerler kötüydü, doktorlar da özellikle sigara dumanı DNA hasarına neden oluyor demişti, ondan sonra bıraktı eşim, eğer bırakamıyorsa da belki nikotin bandı/nikotin sakızı deneyebilirsiniz, onlar bile o kadar zararlı değilmiş.
Ahahha genc degil pek dedi ya la sanarsinki 50 yasinda :))) sigara etkiliyor tabi ki.. az icsin biraz ya da iyi beslensinki etkilerini en aza indirsin.zaten bu ay olmazsa bi sonraki ay sperm testi yaptırcaz canım.
benm yaşım 27 eşimin 34 o pek genç değil
sigarada içiyorrr bakalım nolacakk
Yumurtlama günün demek oluyor canım değerlendirmen gereken günler yani. Zaten aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması lazım yumurtlama olması içinEki Görüntüle 2239688 Kızlar bugünkü ovülasyon testim de T bölgesi C den çok daha belirgin çıktı ilk kez böyle oluyor .
Nasıl yorumlarsınız?
Ay bende 3 kimyasal yaşadım biliyomusun .
doktor benim bütün değerlerime vs baktı herşeyin iyi bi sıkıntı yok dedi.
2-3 ay daha takip edelim olmazsa eşim sperm testi yaptırcak dedi.
ama şuan gerek görmedi sperm testine 3 kimyasal olduysa hamile kalabiliyosun bu güzel bişey dedi.
sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurtayı beklicez dedi.
geçen ay dedi bunu bu ilk ay .
eşim bu ay durmadan keçiboynuzu yiyor belki günde 7-8 tane
spermlere iyi geliyomuşya gitmiş almış tadınıda beğendi habire kemirip duruyor
ama biz 3 ay beklemicez bu ay olmazsa bidaki ay sperm testi yaptırcak bi bakalım ne var ne yok.
bende kendimde bişi olmadıgını biliyordum çünkü adetlerim saat gibidri günü gününe tıkır tıkır.
yumurtlama günlerinde yumurtlama akıntım olur fln
acaba sigaradanmı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?