Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum bu ay olurda doktora gerek kalmaz. Benim esim de sigara surekli iciyor yaa bir ara dr gitti doktor sorun olabilir dedigin de cok azalti testi tekrarladi sorun cikmayinca yine son surat devam etti.
İşte bari azaltsalar canım ya. Veren Allah her türlü verir biliyorum oğlumda bende içiyodum eşimde içiyodu ben öğrenince bırakmıştım çok şükür bi daha da başlamadım. Yani olacaksa olur ama bari azaltsalar biraz

benim eşimde içiyor kızlarr maaalesef ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama
bebek olunca söz bırakcam diyor..

Akşam eve gidince testle az biraz konuşayım pozitif çık diye sana güveniyorum bacım sen görürsün belki göremediğim ikinci çizgileri
görürüm tabi
akşam yap bosver yarın sabahı ha akşam ha sabah hiç farketmez varsa cıkar yoksa da burda bir ay daha bekleriz nolmus yani

Daha yaşınız genç sanırım, eşinin değerleri de iyiyse sorun olmaz belki canım, bizde değerler kötüydü, doktorlar da özellikle sigara dumanı DNA hasarına neden oluyor demişti, ondan sonra bıraktı eşim, eğer bırakamıyorsa da belki nikotin bandı/nikotin sakızı deneyebilirsiniz, onlar bile o kadar zararlı değilmiş.

Olmadan yaparken bıraksalar keşke :)
Etkisi olmazmı hiç canım. Bizde yumurtlamayı görüyoruz sıkıntı yok çoğumuzda ama işte erkeklerde hareketsiz yaşam iş hayatı sigara stres sperm hızını kalitesini çok etkiliyomuş. 2 kere kimyasal yaşadım dr sebebi sperm kalitesi ve hızı dedi zaten olmazsa eşine de bakmamız lazım sende sıkıntı gözükmüyo dedi artık bakıcaz bakalım canım

Ay bende 3 kimyasal yaşadım biliyomusun .
doktor benim bütün değerlerime vs baktı herşeyin iyi bi sıkıntı yok dedi.
2-3 ay daha takip edelim olmazsa eşim sperm testi yaptırcak dedi.
ama şuan gerek görmedi sperm testine 3 kimyasal olduysa hamile kalabiliyosun bu güzel bişey dedi.
sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurtayı beklicez dedi.
geçen ay dedi bunu bu ilk ay .
eşim bu ay durmadan keçiboynuzu yiyor belki günde 7-8 tane
spermlere iyi geliyomuşya gitmiş almış tadınıda beğendi habire kemirip duruyor
ama biz 3 ay beklemicez bu ay olmazsa bidaki ay sperm testi yaptırcak bi bakalım ne var ne yok.
bende kendimde bişi olmadıgını biliyordum çünkü adetlerim saat gibidri günü gününe tıkır tıkır.
yumurtlama günlerinde yumurtlama akıntım olur fln
acaba sigaradanmı cidden

zaten bu ay olmazsa bi sonraki ay sperm testi yaptırcaz canım.
benm yaşım 27 eşimin 34 o pek genç değil
sigarada içiyorrr bakalım nolacakk

zaten bu ay olmazsa bi sonraki ay sperm testi yaptırcaz canım.
benm yaşım 27 eşimin 34 o pek genç değil
sigarada içiyorrr bakalım nolacakk
Ahahha genc degil pek dedi ya la sanarsinki 50 yasinda :))) sigara etkiliyor tabi ki.. az icsin biraz ya da iyi beslensinki etkilerini en aza indirsin.

Eki Görüntüle 2239688 Kızlar bugünkü ovülasyon testim de T bölgesi C den çok daha belirgin çıktı ilk kez böyle oluyor .
Nasıl yorumlarsınız?
Yumurtlama günün demek oluyor canım değerlendirmen gereken günler yani. Zaten aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması lazım yumurtlama olması için

Benimde aynı canım işte 1 tane sağlıklı çocuk var diye genetikte falan da sıkıntı yoktur dedi dr. İşte pıhtılaşma var çok az bende ilaç alıyorum o engel değil zaten.
Yani sordu dr eşin ne iş yapıyo hareketsiz dedim bankada saatelrce oturarak çalışıyo e stresin alasını yaşıyo zaten. Günde 1 paket içiyo sebze meyve yok yemez asla. Yani öyle sağlıklı beslenme de yok ama ona sorsan sorun yok saçmalıyo dr lar. Bunları söyleyince yaş da 40 a geldi dr muhtemelen sağlıksız spermler zaten kimyasalın %90 nedeni hareketsiz kaliteziz spermmiş. E bi 10 gün falan kür yaptım zorla içti sonra içmddi pekmez var içmez diyorum ya çocuğu en çok isteyen o ama asla kendine demez acaba sorunmu var diye anca sen gidersin diyo zaten baktım gelmiyo kapanır bu konu ben kendimi niye strese sokucam ki oldu mu olacakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…