hahaha olsun benden büyük sonuçtaAhahha genc degil pek dedi ya la sanarsinki 50 yasinda :))) sigara etkiliyor tabi ki.. az icsin biraz ya da iyi beslensinki etkilerini en aza indirsin.
vallahi erkekleri anlamak zorrr biz herşeye gideriz çekinmeyiz yeterki olsun diye.Benimde aynı canım işte 1 tane sağlıklı çocuk var diye genetikte falan da sıkıntı yoktur dedi dr. İşte pıhtılaşma var çok az bende ilaç alıyorum o engel değil zaten.
Yani sordu dr eşin ne iş yapıyo hareketsiz dedim bankada saatelrce oturarak çalışıyo e stresin alasını yaşıyo zaten. Günde 1 paket içiyo sebze meyve yok yemez asla. Yani öyle sağlıklı beslenme de yok ama ona sorsan sorun yok saçmalıyo dr lar. Bunları söyleyince yaş da 40 a geldi dr muhtemelen sağlıksız spermler zaten kimyasalın %90 nedeni hareketsiz kaliteziz spermmiş. E bi 10 gün falan kür yaptım zorla içti sonra içmddi pekmez var içmez diyorum ya çocuğu en çok isteyen o ama asla kendine demez acaba sorunmu var diye anca sen gidersin diyo zaten baktım gelmiyo kapanır bu konu ben kendimi niye strese sokucam ki oldu mu olacakmı diye
hahaha olsun benden büyük sonuçta
ama benle yaşıt duruyo güzelde beslenir kg falanda almaz tek kusuru sigara onuda bebiş olsun söz bırakcam dedi.
inşallah olurda bırakırrr
Bende cok merak ediyorum komsum haziran gibi gebelik planliyor esi simdiden icmeyi birakmisAy bende 3 kimyasal yaşadım biliyomusun .
doktor benim bütün değerlerime vs baktı herşeyin iyi bi sıkıntı yok dedi.
2-3 ay daha takip edelim olmazsa eşim sperm testi yaptırcak dedi.
ama şuan gerek görmedi sperm testine 3 kimyasal olduysa hamile kalabiliyosun bu güzel bişey dedi.
sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurtayı beklicez dedi.
geçen ay dedi bunu bu ilk ay .
eşim bu ay durmadan keçiboynuzu yiyor belki günde 7-8 tane
spermlere iyi geliyomuşya gitmiş almış tadınıda beğendi habire kemirip duruyor
ama biz 3 ay beklemicez bu ay olmazsa bidaki ay sperm testi yaptırcak bi bakalım ne var ne yok.
bende kendimde bişi olmadıgını biliyordum çünkü adetlerim saat gibidri günü gününe tıkır tıkır.
yumurtlama günlerinde yumurtlama akıntım olur fln
acaba sigaradanmı cidden
kız sorma yaaaa hepi topu lazım olan tek bitaneHep öyle der bu eşler canım hamile kalırsın aa doğsun bırakucam der öyleee geçer gider yıllar işte :)))))
Ya bari madem çocuk düşünüyosun istiyosun görüyosunki sğalıklı olmuyor bizde yani herkes bir değilki hergün alkol tüketip pat ye sağlıklı çocuk doğuran da var ama biz o kısımda değiliz belliki birZ dikkat etmeleri lazım eşlerinde yeme içmeye bile dikkat etmiyoki benimki olursa zaten mucize yani 1 tanecik sağlıklı sperm gelecek de buluşacakalr :)))))
İlk bebiş dimi canım ben ara ara takip ediyordum seni hatırlıyorum :))vallahi erkekleri anlamak zorrr biz herşeye gideriz çekinmeyiz yeterki olsun diye.
ama erkekelr bi cins
benimki allahtan ben bişi demeden gitmiş keçiboynuzu fln almış araştırmış netten.
sperm testinede karşı değil bakalım seviyo bebekleri ilk günden beri benden fazla istiyor odaa :)
hatta regl olunca benden fazla bozuluyokıyamam yerim ya
Ayy bak ne güzel işte düşünceli eş ..Bende cok merak ediyorum komsum haziran gibi gebelik planliyor esi simdiden icmeyi birakmis
valla doğruuu alkol sigara kullananların cok cok kilolu olanların bile bazen şak diye oluyo. o açıdan bakınca doğru olcagı varsa oluyor.İlk bebiş dimi canım ben ara ara takip ediyordum seni hatırlıyorum :))
Valla bizde en çok isteyen kendi, keçibpynuzu alalım kür yapayımç dediğimde bile sallamıyo hee bakarız diyo hadi gidelim alalım diyoeum oralı olmuyo ee valla zaten bütün gün geberiyorum yorgunluktan içmeyecek birşey için de uğraşamam dedim bıraktım yapmadım bi daha.
O da araştırırı herşeyi bilir ama işine gelmez işte akrabaları var diyorum ya hergün alkol sigara beslenme zaten yok ee nasıl hepsinin peşpeşe oluyor demeye getiriyo eeee bende dr a gittim gördüğün gibi sıkıntı yok 12.gün düzenli yumurtlama olur rwglim düzenli bealenmeme aşırı dikkat ederim 1 2 kg alayım hemen veririm dengelerim. Kendinin hem kg da aldı hemde böyle işte bilmiyorum valla napıcaz
helal olsunnnn valla ne diyelimmmBende cok merak ediyorum komsum haziran gibi gebelik planliyor esi simdiden icmeyi birakmis
Cuma belli olacak ak kara :)))))kız sorma yaaaa hepi topu lazım olan tek bitane
bakalım kısmetimizde ne varsa o olcakkkk haftaya belli olur D:
boşver o kdr üzme kendini bitane bebişin varmış zaten.Cuma belli olacak ak kara :)))))
Regl de gelsin de görecek kavga çıkacak artık yeter
Ya gelecek benle yada konu kapanacak artık hayır olsa da dert, kimyasal mı diye bekleyeceğim. He o değil, dış gebelik mi?
He o da değil şükür.
Hadi şimdi 3.aya kadar sağlıkla çıkalım birde 3.ayda testi yaptırınca rahatlarım. Anca ben 3.ayda aaaa hamileyim derim zaten :)
Yani kadının psikolojini anlamıyorlar neyse ya bu da olmazsa bi daha deneriz falan .. yaşadığım kayıpları acıları ben içime ata ata hasta oldum tiroid sıkıntım çıktı ömür boyu ilaç içicem. Panik atağım vardı ürtiker vardı yani çok şükür onlar geçti ama tekrar edebilir işte sıkıntı üzüntüyle ortaya çıkıyorlar ..
evet çizgi var ben görüyorum bat geçmişmişydi:)Merhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
Aynen canım benimde bi arakadaş doğum yaptı 2.ayında tekrar hamile kaldıvalla doğruuu alkol sigara kullananların cok cok kilolu olanların bile bazen şak diye oluyo. o açıdan bakınca doğru olcagı varsa oluyor.
Allah verdikten sonra herşey bahane işte.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allahtannn
bizim apartmanda bi kadın bayaaa kilolu 2.ye hamile kaldı ve normal doğum oldu olunca oluyor.
eskiler ne güzel ceketi atsa hamile kalıyomuş ya
ay ilk bebiş bu arada unutmuşum cvp vermeyi
16 aylık evliyiz
Ay inşallahhh :)))boşver o kdr üzme kendini bitane bebişin varmış zaten.
akşıına bırak olacagı varsa olur zaten.
inşallah bu ay olmuşturda bu stresten kurtulursun.
inşallah hepmiizin olmuştur bu ay :)
bende haftaya çarsamba yapcam test yada salı bakalımmm belli olur varsa yoksa.
aaaaay belirgin çizgi canım hamilesinnnnnMerhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
evet çizgi var ben görüyorum bat geçmişmişydi:)
aaaaay belirgin çizgi canım hamilesinnnnn
Var canım inşallah gün gğn artsın koyuluk :))))Evet canım 1 hafta geçti bat, olmadım karnım ağrıyordu ama olmuyorum dün yaptım çok hafif görünüyordu çizgi bugün biraz daha belirgin gibi geldi gözüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?