Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahha genc degil pek dedi ya la sanarsinki 50 yasinda :))) sigara etkiliyor tabi ki.. az icsin biraz ya da iyi beslensinki etkilerini en aza indirsin.
hahaha olsun benden büyük sonuçta
ama benle yaşıt duruyo güzelde beslenir kg falanda almaz tek kusuru sigara onuda bebiş olsun söz bırakcam dedi.
inşallah olurda bırakırrr

vallahi erkekleri anlamak zorrr biz herşeye gideriz çekinmeyiz yeterki olsun diye.
ama erkekelr bi cins
benimki allahtan ben bişi demeden gitmiş keçiboynuzu fln almış araştırmış netten.
sperm testinede karşı değil bakalım seviyo bebekleri ilk günden beri benden fazla istiyor odaa :)
hatta regl olunca benden fazla bozuluyo kıyamam yerim ya

hahaha olsun benden büyük sonuçta
ama benle yaşıt duruyo güzelde beslenir kg falanda almaz tek kusuru sigara onuda bebiş olsun söz bırakcam dedi.
inşallah olurda bırakırrr

Hep öyle der bu eşler canım hamile kalırsın aa doğsun bırakucam der öyleee geçer gider yıllar işte :)))))
Ya bari madem çocuk düşünüyosun istiyosun görüyosunki sğalıklı olmuyor bizde yani herkes bir değilki hergün alkol tüketip pat ye sağlıklı çocuk doğuran da var ama biz o kısımda değiliz belliki birZ dikkat etmeleri lazım eşlerinde yeme içmeye bile dikkat etmiyoki benimki olursa zaten mucize yani 1 tanecik sağlıklı sperm gelecek de buluşacakalr :)))))

Bende cok merak ediyorum komsum haziran gibi gebelik planliyor esi simdiden icmeyi birakmis

kız sorma yaaaa hepi topu lazım olan tek bitane
bakalım kısmetimizde ne varsa o olcakkkk haftaya belli olur D:

İlk bebiş dimi canım ben ara ara takip ediyordum seni hatırlıyorum :))
Valla bizde en çok isteyen kendi, keçibpynuzu alalım kür yapayımç dediğimde bile sallamıyo hee bakarız diyo hadi gidelim alalım diyoeum oralı olmuyo ee valla zaten bütün gün geberiyorum yorgunluktan içmeyecek birşey için de uğraşamam dedim bıraktım yapmadım bi daha.
O da araştırırı herşeyi bilir ama işine gelmez işte akrabaları var diyorum ya hergün alkol sigara beslenme zaten yok ee nasıl hepsinin peşpeşe oluyor demeye getiriyo eeee bende dr a gittim gördüğün gibi sıkıntı yok 12.gün düzenli yumurtlama olur rwglim düzenli bealenmeme aşırı dikkat ederim 1 2 kg alayım hemen veririm dengelerim. Kendinin hem kg da aldı hemde böyle işte bilmiyorum valla napıcaz

Bende cok merak ediyorum komsum haziran gibi gebelik planliyor esi simdiden icmeyi birakmis
Ayy bak ne güzel işte düşünceli eş ..
Bi.tane arkadaşım var o da anlatıyo bıraktık diyo karı koca içmeyi, sağlıklı beslendik spora yürüyüşe başladık o kadar da tedavi oldu bu arada kız. Neyse spora başlamışlar kg da vermişker karı koca 2.ay hamile kaldı.
İşte çaba göstermek lazım biraz

valla doğruuu alkol sigara kullananların cok cok kilolu olanların bile bazen şak diye oluyo. o açıdan bakınca doğru olcagı varsa oluyor.
Allah verdikten sonra herşey bahane işte.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allahtannn
bizim apartmanda bi kadın bayaaa kilolu 2.ye hamile kaldı ve normal doğum oldu olunca oluyor.
eskiler ne güzel ceketi atsa hamile kalıyomuş ya
ay ilk bebiş bu arada unutmuşum cvp vermeyi
16 aylık evliyiz

kız sorma yaaaa hepi topu lazım olan tek bitane
bakalım kısmetimizde ne varsa o olcakkkk haftaya belli olur D:
Cuma belli olacak ak kara :)))))
Regl de gelsin de görecek kavga çıkacak artık yeter
Ya gelecek benle yada konu kapanacak artık hayır olsa da dert, kimyasal mı diye bekleyeceğim. He o değil, dış gebelik mi?
He o da değil şükür.
Hadi şimdi 3.aya kadar sağlıkla çıkalım birde 3.ayda testi yaptırınca rahatlarım. Anca ben 3.ayda aaaa hamileyim derim zaten :)
Yani kadının psikolojini anlamıyorlar neyse ya bu da olmazsa bi daha deneriz falan .. yaşadığım kayıpları acıları ben içime ata ata hasta oldum tiroid sıkıntım çıktı ömür boyu ilaç içicem. Panik atağım vardı ürtiker vardı yani çok şükür onlar geçti ama tekrar edebilir işte sıkıntı üzüntüyle ortaya çıkıyorlar ..

boşver o kdr üzme kendini bitane bebişin varmış zaten.
akşıına bırak olacagı varsa olur zaten.
inşallah bu ay olmuşturda bu stresten kurtulursun.
inşallah hepmiizin olmuştur bu ay :)
bende haftaya çarsamba yapcam test yada salı bakalımmm belli olur varsa yoksa.

Aynen canım benimde bi arakadaş doğum yaptı 2.ayında tekrar hamile kaldı hala diyo nasıl oldu bilmiyorum 3 aylıkken öğrendi zaten baktı regli başlamıyo
İkiz gibi büyüyolar şimdi işte.
Bi akaraba valla 100 kg hamile kaldı.
Olacaksa olur tabi işte biliyoruz zaten bunları ama Allah bize zaman vermiş ama biraz sizde çabalayın diyor belki ..
Seninde yeni canım daha olur inşallah ama olmazsa eşin yaptırsın bir de akşamları çıkın yürüyüş yapın bizim fırsat olmuyor oğlandan yürüyüş de çok iyi geliyo temiz havada

Ay inşallahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…