Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla canım ben kg verme sürecindeyim zaten o yüzden her akşam eliptik bisiklet yapıyorum 30 dk bazen işten eve yürüyerek gidiyorum (45 dk) üstüne bide eliptik yapıyorum.
yani mümkün oldukça hareketliyim ama eşim pek dğil allahtan kg sorunu yok onun :)
bende işte o yüzdende biraz rahatım bu ay olmazsa bidahaki aya kdr daha da zayıflarım diye kendmi teselli ediyorum.

Evet canım 1 hafta geçti bat, olmadım karnım ağrıyordu ama olmuyorum dün yaptım çok hafif görünüyordu çizgi bugün biraz daha belirgin gibi geldi gözüme:)
Gözün aydın hamilesin ..rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet canım 1 hafta geçti bat, olmadım karnım ağrıyordu ama olmuyorum dün yaptım çok hafif görünüyordu çizgi bugün biraz daha belirgin gibi geldi gözüme:)
evet belirgin bi çizgi var. demekki geç döllenme:)
inşallah sağlıklı bi bebiştir hayırlısı olsun

morcivertkedi bak bugün yaptım biraz şüphelerim varda adette olmadıgım için bir yapayım dedim bi baksanıza kızlar biri ovü. testi digeri hcg

Eklentiler

• 20190227_101421.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190227_101522.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 51
Merhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
ayy bu benim testime cok benziyo ay kendimi gördüm
morcivertkedi bak bugün yaptım biraz şüphelerim varda adette olmadıgım için bir yapayım dedim bi baksanıza kızlar biri ovü. testi digeri hcg
ovu siliklesmis biraz sanki, ama hcgde hala bi gölge görüyorum ama neyse 0.2 çıkmış kan testin

Canım eşimde hareketlilikte minik bi sorun var.. dr tavsiyesiyle oda yiyor keçiboynuzunun suyunuda yapıyorum onuda içiyor . Birde kestane balı aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…