Kız bizde senle anlaştık yaa çarşamba yap azcık daha sabırsen salı ben carsambaaaa hadi bakalımmmmm
valla canım ben kg verme sürecindeyim zaten o yüzden her akşam eliptik bisiklet yapıyorum 30 dk bazen işten eve yürüyerek gidiyorum (45 dk) üstüne bide eliptik yapıyorum.Aynen canım benimde bi arakadaş doğum yaptı 2.ayında tekrar hamile kaldıhala diyo nasıl oldu bilmiyorum 3 aylıkken öğrendi zaten baktı regli başlamıyo
İkiz gibi büyüyolar şimdi işte.
Bi akaraba valla 100 kg hamile kaldı.
Olacaksa olur tabi işte biliyoruz zaten bunları ama Allah bize zaman vermiş ama biraz sizde çabalayın diyor belki ..
Seninde yeni canım daha olur inşallah ama olmazsa eşin yaptırsın bir de akşamları çıkın yürüyüş yapın bizim fırsat olmuyor oğlandan yürüyüş de çok iyi geliyo temiz havada
Gözün aydın hamilesin ..rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım 1 hafta geçti bat, olmadım karnım ağrıyordu ama olmuyorum dün yaptım çok hafif görünüyordu çizgi bugün biraz daha belirgin gibi geldi gözüme:)
evet belirgin bi çizgi var. demekki geç döllenme:)Evet canım 1 hafta geçti bat, olmadım karnım ağrıyordu ama olmuyorum dün yaptım çok hafif görünüyordu çizgi bugün biraz daha belirgin gibi geldi gözüme:)
şu an değer azdır ama çıkar bence kesin. geç döllenme oldu demek ki bir hafta geçtiyse daha belirgin olmalıydı. koyuluğu takip et istersen bir iki gün tekrar test yap canımİnşaAllahh canım ya kan testinde görmeden inanamıcam galiba, şaşkınım
Var canım inşallah gün gğn artsın koyuluk :))))
Yarın sabah tekrarla bakalım iyice koyulaşsın ..
tamam çarsamba yaparızKız bizde senle anlaştık yaa çarşamba yap azcık daha sabır
Gözün aydın hamilesin ..rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet belirgin bi çizgi var. demekki geç döllenme:)
inşallah sağlıklı bi bebiştir hayırlısı olsun
şu an değer azdır ama çıkar bence kesin. geç döllenme oldu demek ki bir hafta geçtiyse daha belirgin olmalıydı. koyuluğu takip et istersen bir iki gün tekrar test yap canım
koyulascak gibi duruyor canım içini ferah tutYarın tekrar yapıcam İnşaAllah koyulaşır
Önce bendim ama banane bananetamam çarsamba yaparız
bende herkese söz veriyom kız herkese mavi boncuk dağıtıyom
her test yapanla bende yapcam galiba beraber
ayy bu benim testime cok benziyo ay kendimi gördümMerhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
ovu siliklesmis biraz sanki, ama hcgde hala bi gölge görüyorum ama neysemorcivertkedi bak bugün yaptım biraz şüphelerim varda adette olmadıgım için bir yapayım dedim bi baksanıza kızlar biri ovü. testi digeri hcg
Ay bende 3 kimyasal yaşadım biliyomusun .
doktor benim bütün değerlerime vs baktı herşeyin iyi bi sıkıntı yok dedi.
2-3 ay daha takip edelim olmazsa eşim sperm testi yaptırcak dedi.
ama şuan gerek görmedi sperm testine 3 kimyasal olduysa hamile kalabiliyosun bu güzel bişey dedi.
sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurtayı beklicez dedi.
geçen ay dedi bunu bu ilk ay .
eşim bu ay durmadan keçiboynuzu yiyor belki günde 7-8 tane
spermlere iyi geliyomuşya gitmiş almış tadınıda beğendi habire kemirip duruyor
ama biz 3 ay beklemicez bu ay olmazsa bidaki ay sperm testi yaptırcak bi bakalım ne var ne yok.
bende kendimde bişi olmadıgını biliyordum çünkü adetlerim saat gibidri günü gününe tıkır tıkır.
yumurtlama günlerinde yumurtlama akıntım olur fln
acaba sigaradanmı cidden
tamam beraber çarsamba yapıozÖnce bendim ama banane bananene kadar geç o kadar garanti sonuç bence sen çarşamba yap çarşamba
ay inşalalh iyi gelir yaaa bakalım :) sizin bat ne zamanCanım eşimde hareketlilikte minik bi sorun var.. dr tavsiyesiyle oda yiyor keçiboynuzunun suyunuda yapıyorum onuda içiyor . Birde kestane balı aldık.
Birimi soğan suyu :)tamam beraber çarsamba yapıoz
İnşaAllahhkoyulascak gibi duruyor canım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?