Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
morcivertkedi H E kuzularim bu testi yaptım sabah ama yok dedim sonra 5-10dk sonra dedim tekrar bakayım sanki geçen seferki ilk testime benzettim ve adet zamanım da belirsiz şuan şüphelendigim ilişkiye göre 11. Gün bugün bı cuma günü tekrar yapacağım da sol kasigima 2-3 gündür belirgin ağrı var

Eklentiler

• IMG_20190227_102219.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 50
ay inşalalh iyi gelir yaaa bakalım :) sizin bat ne zaman
11 mart.. tedavi olarak gidiyoruz biz. Klomen içtim çatlatma iğnesi oldum.günlü saatli birliktelik falan :) ama eşimin ürolojik kontrolünde dr si radyasyon bile çok etkiliyor dedi sprem kalitesini cep telefonu kullanımını bile azaltacaksın dedi. Yatak odasına tuz lambası aldık.

ben göremedim canım insallah vardır

hadi yaaaa herşeyde etkiliyor nası bebiş yapcaz biz
tuz lambası ne için canım

Ictigin süre boyunca akıntı oldumu canim
oldu ama öyle ekstra bi akıntım olmadı.
yumurtlama akıntım diğer aylara göre daha fazla ve ağrısız oldu.
bugun hiç akıntım yok mesela ne biliyim öyle çok ekstra bişi olmadı görünen.
ama içeriyi bilemem belki ibşileri düzeltmiştir
mesela sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var demişti doktor ama polikistik over değilsin demişti.
bilmiyorum o falan düzeldimi mesela usg ye girmem gerek.
bekleyip görcez bakalımmm

ben gördüm ince bi çizgi.
inşalalh vardır:)

Ayy inşallah faydası olmuştur kuzum ya gribin geçti mi bari

ayy bu benim testime cok benziyo ay kendimi gördüm

ovu siliklesmis biraz sanki, ama hcgde hala bi gölge görüyorum ama neyse 0.2 çıkmış kan testin
Acaba sen daha döllenme aşamasını da mi görmeye başladın ovu siliklesmis evet ama catlayali 3 gün oldu hala çizgi çıkması normal mi acep

Biraz karışık canım normalde adetlerim düzensizdir 3 ay önce düşük yaptım düzene girdi zannettim ama yine bu ay ne zaman .olacagim belirsiz oldu korunmayı bırakın dediğinde doktorum çok akintim vardı da ondan şüpheleniyorum yumurtlamaya denk geldiyse bıraktığımiz zaman diye ki öyle galiba yoksa adetim gelmesi gerekirdi şimdiye yani karışık valla degilsem bile adet olayım ki yumurtlamami takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…