11 mart.. tedavi olarak gidiyoruz biz. Klomen içtim çatlatma iğnesi oldum.günlü saatli birliktelik falan :) ama eşimin ürolojik kontrolünde dr si radyasyon bile çok etkiliyor dedi sprem kalitesini cep telefonu kullanımını bile azaltacaksın dedi. Yatak odasına tuz lambası aldık.ay inşalalh iyi gelir yaaa bakalım :) sizin bat ne zaman
ben göremedim canım insallah vardırmorcivertkedi H E kuzularim bu testi yaptım sabah ama yok dedim sonra 5-10dk sonra dedim tekrar bakayım sanki geçen seferki ilk testime benzettim ve adet zamanım da belirsiz şuan şüphelendigim ilişkiye göre 11. Gün bugün bı cuma günü tekrar yapacağım da sol kasigima 2-3 gündür belirgin ağrı var
Ayy evet düne göre daha belirginMerhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
soğan suyu yarın bitiyor inşallah bi faydası olmuştr yaaa içim dışım soğan oldu D:Birimi soğan suyu :)
Ayy evet düne göre daha belirgin
Ictigin süre boyunca akıntı oldumu canimsoğan suyu yarın bitiyor inşallah bi faydası olmuştr yaaa içim dışım soğan oldu D:
hadi yaaaa herşeyde etkiliyor nası bebiş yapcaz biz11 mart.. tedavi olarak gidiyoruz biz. Klomen içtim çatlatma iğnesi oldum.günlü saatli birliktelik falan :) ama eşimin ürolojik kontrolünde dr si radyasyon bile çok etkiliyor dedi sprem kalitesini cep telefonu kullanımını bile azaltacaksın dedi. Yatak odasına tuz lambası aldık.
Odada ki radyasyonu çekiyormuş.hadi yaaaa herşeyde etkiliyor nası bebiş yapcaz biz
tuz lambası ne için canım
İnşallah canımben göremedim canım insallah vardır
oldu ama öyle ekstra bi akıntım olmadı.Ictigin süre boyunca akıntı oldumu canim
aa bebek için olmasa bile alınabilir. sonuçta hepimiz telefonlar yanıbaşımızda uyuyoruzOdada ki radyasyonu çekiyormuş.
ben gördüm ince bi çizgi.morcivertkedi H E kuzularim bu testi yaptım sabah ama yok dedim sonra 5-10dk sonra dedim tekrar bakayım sanki geçen seferki ilk testime benzettim ve adet zamanım da belirsiz şuan şüphelendigim ilişkiye göre 11. Gün bugün bı cuma günü tekrar yapacağım da sol kasigima 2-3 gündür belirgin ağrı var
Ayy inşallah faydası olmuştur kuzum ya gribin geçti mi barioldu ama öyle ekstra bi akıntım olmadı.
yumurtlama akıntım diğer aylara göre daha fazla ve ağrısız oldu.
bugun hiç akıntım yok mesela ne biliyim öyle çok ekstra bişi olmadı görünen.
ama içeriyi bilemem belki ibşileri düzeltmiştir
mesela sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var demişti doktor ama polikistik over değilsin demişti.
bilmiyorum o falan düzeldimi mesela usg ye girmem gerek.
bekleyip görcez bakalımmm
Aslında soluk baya gözüküyor da neyse bakalım 2 gün bekleyeyim cuma gunu de tam gözükmezse regl yı bekleyeceğim artikben gördüm ince bi çizgi.
inşalalh vardır:)
bat ne zaman?Aslında soluk baya gözüküyor da neyse bakalım 2 gün bekleyeyim cuma gunu de tam gözükmezse regl yı bekleyeceğim artik
Acaba sen daha döllenme aşamasını da mi görmeye başladınayy bu benim testime cok benziyo ay kendimi gördüm
ovu siliklesmis biraz sanki, ama hcgde hala bi gölge görüyorum ama neyse0.2 çıkmış kan testin
geçti geçti cok şükür iyiyim canım cok saol :)Ayy inşallah faydası olmuştur kuzum ya gribin geçti mi bari
Bariz belli 2. Çizgi :) gözün aydınMerhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
Biraz karışık canım normalde adetlerim düzensizdir 3 ay önce düşük yaptım düzene girdi zannettim ama yine bu ay ne zaman .olacagim belirsiz oldu korunmayı bırakın dediğinde doktorum çok akintim vardı da ondan şüpheleniyorum yumurtlamaya denk geldiyse bıraktığımiz zaman diye ki öyle galiba yoksa adetim gelmesi gerekirdi şimdiye yani karışık valla degilsem bile adet olayım ki yumurtlamami takip edeyimbat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?