Bariz belli 2. Çizgi :) gözün aydın
Belki geç döllenme falan olmuştur ondan öyledir ama sonuç önemli Tebrikler hamilesinSağol canım ama adetim 1 hafta gecikti normalde daha koyu olması gerekiyormuş galiba ama benimki koyu değil biraz tedirginim, rabbim hayırlısını versin hepimize
o zaman beklemekten baska care yok canımBiraz karışık canım normalde adetlerim düzensizdir 3 ay önce düşük yaptım düzene girdi zannettim ama yine bu ay ne zaman .olacagim belirsiz oldu korunmayı bırakın dediğinde doktorum çok akintim vardı da ondan şüpheleniyorum yumurtlamaya denk geldiyse bıraktığımiz zaman diye ki öyle galiba yoksa adetim gelmesi gerekirdi şimdiye yani karışık valla degilsem bile adet olayım ki yumurtlamami takip edeyim
Belki geç döllenme falan olmuştur ondan öyledir ama sonuç önemli Tebrikler hamilesin
geç döllenmedir canım gün gün koyulasırSağol canım ama adetim 1 hafta gecikti normalde daha koyu olması gerekiyormuş galiba ama benimki koyu değil biraz tedirginim, rabbim hayırlısını versin hepimize
geç döllenmedir canım gün gün koyulasır
kan vermek için erken oldugunu düşünüyorum sen bilirsin tabiİnşaAllah öyledir canım kanda görmedikçe rahat edemicem galiba
Benim grip normalde 3 4 hafta sürerdi o soğan kürünu yaptgm zaman bende grip olmuştum 3 günde atlattım mikrobu kırıyormuş ya :)geçti geçti cok şükür iyiyim canım cok saol :)
aynen doğal antibiyotikk işte:)Benim grip normalde 3 4 hafta sürerdi o soğan kürünu yaptgm zaman bende grip olmuştum 3 günde atlattım mikrobu kırıyormuş ya :)
kan vermek için erken oldugunu düşünüyorum sen bilirsin tabi
Aynen canım bekliyorum ara ara da test yapıyorum tabi doktorum çünkü öğrenince direk gel dedio zaman beklemekten baska care yok canım
Aynen onun için sormustum ben yaparken sarımsı akıntı oluyordu heralde rahmi temizledigindenaynen doğal antibiyotikk işte:)
sende yaparkeb akıntı olmuşmuydu
Bence kesin var cunku cok belli hayırlı olsun darısı bize ınsallahh :)Cuma günü vericem canım hayırlısı olsun varsa çıkar yoksa nasip Allahtan gelen her şeye razı olduk
bende böyle kuruyunca kireç gibi olan sarıyla ryaz arası akıntı oldu bi kaç gün ama öyle temizlenme gibi sulu sarı akıntı fln olmadı seninde öylemiydi ?Aynen onun için sormustum ben yaparken sarımsı akıntı oluyordu heralde rahmi temizlediginden
Aynen benimde öyleydi kuzum sulu sarı mi olması gerekiyormusbende böyle kuruyunca kireç gibi olan sarıyla ryaz arası akıntı oldu bi kaç gün ama öyle temizlenme gibi sulu sarı akıntı fln olmadı seninde öylemiydi ?
ne biliyim ben öyle okudum sanki bi yerdeAynen benimde öyleydi kuzum sulu sarı mi olması gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?